Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keny7

byłam u ginekologa i powiedzial, ze nie widzi ciązy ale kazal mi zrobic test

Polecane posty

Gość keny7

bo powiedzialam, ze wspolzylam 20 dni temu a on, ze takiej wczesnej ciązy by i tak nie zobaczyl a narazie nic takiego nie ma i kazal mi zrobic test ciazy rano i teraz odchodze od zmysłów ze strachu:( mielismy prezerwatywe i nic sie nie stalo z nią ale ja i tak sie boje. bylam u lekarza bo mam problemy z nieregularnymi miesiaczkami i wysoka prolaktyna, na co sie juz leczylam a ostatia miesiaczka skonczyla mi sie 1 marca. jak mysliscie czy mam sie czego obawiac:(

Gość to idz na bete
nastepna kretynka!!!!!!

Gość keny7
stosuje sie do zalecen lekarza i od razu jestem kretynką? ty za to jesteś chamką

Gość .....!!!!
nosz k..wa szok. masz 1 % szansy że prezerwatywa zawiodła. to był Twój pierwszy raz czy masz może 14 lat

Gość smieszneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nic sie nie stalo ale boje sie:D hahahahahhahahhaahahhahahahahhhahahahaahhahahah brak sów na takie tępoty naprawde !!!!

Gość keny7
nie, nie mam 14 lat ale ten ginekolog mnie nastraszył tym, że w ogole jest taka mozliwosc, bo najpierw mi powiedzial, ze jakbym chciala zajsc w ciąze to bym musiala sie zbadac... mam ten zaburzony cykl wiec nie jestem w stanie wyliczyc sobie dni plodnych i powinnam dostac teraz okres teoretycznie bo juz minelo 30 dni od kiedy mi sie skonczyl, bolałby mnie piersi i mialam wszystkie objawy pare dni temu ale nie bylo krwawienia i jak robil usg i powiedzial ze nic nie widzi ale mam zrobic test to sie zmartwilam! :(

Gość keny7
no to po co mi ginekolog kazal zrobic test i nie wykluczył ciązy jak to jest takie proste?????

ta dalej swoje:D hahahahaha

Gość keny7
TAK, BOJĘ SIĘ BO GINEKOLOG NIE WYKLUCZYŁ CIĄŻY A JAKBY NIE BYŁO WSPÓŁŻYŁAM I PREZERWATYWY NIE DAJĄ 100% ZABEZPIECZENIA , dlaczego od razu mnie wyzywacie?

Gość keny7
mam objawy ciąży, okres mi sie spóźnia i ginekolog kazał mi zrobic test bo po tak krotkim czasie nie da sie wykryc ciązy wiec sie martwie, czy to jest kurwa nienormalne?

PUSTAKU I CEMNOGRODZIE!!!!!!!!!!:D

Gość SPIERD.W PODSKOKOKACH STĄD
bylam u lekarza bo mam problemy z nieregularnymi miesiaczkami i wysoka prolaktyna buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahaa:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość keny7
ty za to musisz być bardzo elokwentna skoro tu siedzisz bez celu i bluzgasz ludzi, ktorych nie znasz

WIEC TAK JESTES W CIAZY BEDZIE MIALA 7 RACZKI!!!!!!!!!!!!:D ZAKUTY ŁBIE!!!!!!:O

Gość keny7
ale te problemy mialam juz wczesniej i jak napisalam leczylam sie na to i okres mi wrocił... czytaj ze zrozumieniem. test na prolaktyne robilam pol roku temu i niewiadomo czy teraz juz jest ok..

IDZ MOZE SIE DZIECKO DOKSZTALIC BO ŻAL MI CIE NAPRAWDE GLUPIE PYTANI ZADAJESZ:D

Gość keny7
ale mi chodzi tylko o to ze jesli to takie niemozliwe zebym byla w ciazy to czemu sam lekarz tego nie wykluczył i kazal mi test zrobic..

Gość keny7
moze ty stąd pojdziesz, bo chyba nie masz co robic. nie oczekuje odpowiedzi od kogos kto siedzi cale dnie na kafeterii i sie dowartosciowuje piszac chamskie komentarze.

Gość keny7
zrobie ale sęk w tym, że mogę to zrobic dopiero rano a ta wizyta mnie zdenerwowala bardzo, bo nie spodziewalam sie ze padnie takie przypuszczenie :(

Gość nastepnaaaa
pustka kretynka tak jak tu pisza inni:/wlasnie zrob test bo nikt wrozka nie jest skoro ginekolog nic nie wiedzal to nie wiem czego od nas oczekujesz jak sie nie ma pojecia o tych sprawach to sie za nie nie bierze do tego

Gość keny7
zycze ci zebys kiedys bylas chociaz taka pusta kretynką jak ja bo jesli ja nią jestem to nie wiem kim ty musisz byc skoro piszesz w ten sposob

Gość elo elo 3 2 0
na kafe chamoow co nie miara, nie przejmuj się :) a Ty mądralo nie wyzywaj, zajmij się lepiej sobą jak nie masz nic do roboty, a nie wyżywasz się na dziewczynie. Prawdopodobieństwo teoretycznie zawsze jest, ale jeśli z gumką nic Wam się nie stało, a i gin wykluczył ciążę nawet bo USG to pewnie nie jesteś, skoro masz zaburzenia cyklu to pewnie one są przyczyną niepojawienia się miesiączki, nie ciąża :) Pozdro

Gość ludzka glupota
az parzy:/

Gość jest_kolorowo
Dziewczyny,gratuluję kultury osobistej! Z tego co wiem to fora są po to aby pytać. Każda z nas była kiedyś w takiej sytuacji,że chociaż wiedziała,ze coś jest bzdurą to i tak chodziło jej to po głowie. Poza tym nie rozumiem...dziewczyna była u lekarza, on ją potraktował poważnie i nie wyśmiał a wy jesteście większymi znawcami? 1% to zawsze jeden procent - skoro taki zakres podali tzn istnieją takie przypadki. Ile razy się słyszało,ze prezerwatywa była uszkodzona mechanicznie albo się zsunęła? Keny7 test wychodzi najpewniej w dniu spodziewanej miesiączki a jeśli tak bardzo się denerwujesz to idź na Betę - test z krwi. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość keny7
łał dziękuję, już myślałam, że tu nie ma nikogo normalnego..ja sobie zdaję sprawę, że to jest absurdalne ale po prostu te objawy miesiączki, ktora jednak nie nadeszła i niepewny ginekolog totalnie zbiły mnie z tropu, bo jednak nie mam 100% pewnosci. pozdrawiam