Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

macarena

ALERGOLOGIA na ul.Powatańców ślaskich w Katowicach

Polecane posty

Czy w Katowicach jest jakaś przychodnia alergologiczna na ul.POWSTAŃCÓW ŚLĄSKICH? Czy w tej przychodni lecza sami alergolodzy czy nie jest to sama przychodnia alergologiczna i leczą też inni lekarze inne dolegliwości A ma może ktoś nr telefonu to tej poradni alegrologicznej która jest na u.Powstańców ślaśkich? i czy tam w tej poradni leczą alergię tylko u dzieci czy również starszych osób?

Gość moasksl
Zespół Wojewódzkich Przychodni Specjalistycznych w Katowicach Adres: ul. Powstańców 31 40-038 Katowice (woj.śląskie) Telefon: 032-2552226 zadzwon i spytaj

Interesuja mnie poważne odpowiedzi jak nie znasz tej przychodni to nie pisz głupot.Poza tym wyrażnie pisze że chodzi o ulice a nie o wspominanie historii

Właściwie chodzi mi o Wojewódzką Poradnię Alergologiczną w Katowicach na ul.Powstańsów

A czy w KATOWICACH jest jakieś jakieś centrum alegrologiczne gdzie zajmuja się tylko leczeniem alergii? Ewentualnie gdzie?

wiem o tej : Wojewódzka Poradnia Alergologiczna Przychodnia Adres: ul. Lompy 16 40-038 Katowice (woj.śląskie) Telefon: 032-2562100 ale jak widzisz ona nie jest na powstanców.

Gość do macarena
Poradnia alargologiczna jest na ulicy LOMPY ktora laczy sie z ulica POWSTAŃCOW. Podlega ona przychodni z POWSTANCOW. Z reszta mozna powiedziec, ze te przychodnie znajduja sie w jednym budynku, tylko sa rozne wejscia od ulic. http://tnij.org/mapkaprzychodnia http://szukaj.sluzbazdrowia.pl/Wojewodzka-poradnia-alergologiczna/Katowice/Ul-lompy-16/j30923.html

Gość do macarena
TU LEPSZA MAPKA No ja sie tam czesto leczylam :) najpierw jako dziecko u endokrynologa i dietetyka, pozniej jako dorosla u dermatologa :)