Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

macarena

haft komputerowy

Polecane posty

Gość JankaBanka
Haft komputerowy jest głównie przeznaczony dla firm. Warto się w ogóle zapoznać z tym pojęciem, ciekawy artykuł na ten temat można znaleźć np. tutaj http://www.lanserka.com.pl/haft-komputerowy-jako-pomysl-na-biznes/ . Jeżeli jakaś firma jest zainteresowana haftem np. na odzieży to bardzo polecam tą technologię.

Gość gość
tak, tak technologia jest świetna, sama zdecydowałam się na taki biznes i jestem z tej decyzji bardzo zadowolona, zainwestowałam w dobre hafciarki do takiej profesjonalnej działalności z Bernina, początkowo pracowałam w domu a teraz starcza nawet na wynajęcie fajnej małej pracowni i miło jest pracować na własny rachunek

Gość gość
ooo fajna sprawa a co dokładnie w tym swoim biznesie haftujesz? bo ja się zajmuję haftem na ręcznikach i pościeli dla firm które chcą mieć materiały promocyjne ze swoim logo i cieszę się że poszłam właśnie w tym kierunku, mam stałego dostawcę takich ręczników i pościeli- http://sdxtowels.pl/ i jakościowo i cenowo super wypadają i moi klienci też potem są zadowoleni

Gość gość
Ja znam firmie która przyjmuję zamówienie na hafty komputerowe np z logo firmy. Firma http://www.embroidery-haft.pl/ ma doskonała ofertę cenową warto zajrzeć na ich stronę.

Gość gość
ja zdecydowałam się nie zlecać takiego haftu innej firmie bo jednak w takim przypadku pozostaje stratna i lepiej zainwestować w dobrą hafciarkę dla swojego biznesu, mam akurat wspomnianą już tutaj Bernina ale nie ma się co dziwić bo sprzęt jest bardzo dobry i wiem, że wiele firm właśnie na nich działa

Gość gość
Też mam hafciarkę Berniny i takie rzeczy też robimy sami. Logo i firmowe gadżety od razu nabierają innego, bardziej indywidulnego charakteru i firma od razu staje się bardziej charakterystyczna. Myślę, że każda firma powinna teraz na powaznie podejść do haftu komputerowego i zobaczyć w nim ten potencjał.

Gość olek99223
Ja haft komputerowy wykonywałem w drukarni internetowej A3extra i jestem bardzo zadowolony, ponieważ otrzymałem dobrej jakości druk. Nic się z tym nie dzieje. Wszystko jest w porządku i wykonane w taki sposób, w jaki mi zależało.

Gość hanka871
A tutaj http://www.arcohaft.pl/pl/ już zaglądaliście? Jest tam ciekawa oferta, jeśli chodzi właśnie o haft komputerowy. Poza tym mają również wiele ciekawych usług i produktów. Warto się zapoznać z ich ofertą.

Gość Kusiaczeq
Co do haftu komputerowego to korzystałam z usług Hafciarni Małgorzaty Ślęzak. Chciałam cekiny i wyszły po prostu mega!! Gdyby ktoś był zainteresowany to łapcie dziewczyny : http://www.hafciarnia.com/.

Gość Kochanienkaa
Tak jak poprzedniczka polecę Haft Komputerowy Ślęzak. Szybko, sprawnie i profesjonalnie

Gość Kalinkax6
Polecam hafciarnie Ślęzak. Profesjonalna robota . Korzystałam już 5 raz i za każdym razem jestem zadowolona :)

Gość gość
A nie posrałaś się jedna z drugą czasami!? To byłby dopiero haft!nie do podrobienia. Pomyślcie o tym zanim zaczniecie reklamować byle g****o!

Gość heheheheee
@gość Polecam sprawdzić samemu :) wykonują świetną robotę

Gość zainterewanaana
@Kalinkax6 Może powiesz coś więcej na temat tej hafciarni? Co dokładnie u nich zamawiałaś? Jak wygląda kwestia zamówienia od A do Z?

Gość gość
Jeżeli ktoś w dalszym ciągu szuka dobrej firmy, która oferuję usługi z zakresu haftu komputerowego to ja znam firmę www.zokart.pl z Chorzowa. W firmie można nie tylko zamówić nadruk na koszulkach ale tez można u nich zamówić gadżety reklamowe.

Gość tyijaaaaa
Nadal szukasz porządnej hafciarni wykonującej haft komputerowy? Zerknij na ofertę hafciarni Ślęzak - znają się na rzeczy :)

Gość madziajaki

W Pruszkowie działa solidna agencja   haftynadrukibds.pl która już nie raz robiła na ostatnią chwilę przygotowywała hafty dla mnie. Każda realizacja wykonana jakościowo i w terminie. 

Gość gabriela

Warto tu wspomnieć o firmie www.sztandary-haftowane.eu. Zajmują się haftem ręcznym i maszynowym. Tworzą z pasją prawdziwe arcydzieła. Warto skorzystać z ich oferty. 

Gość milka

Przepięknie wykonany haft komputerowy na koszulkach zamawiałam ostatnio w a3extra i jestem zachwycona jakością, dokładnością i ceną. Odzież prezentuje się elegancko, nie ma zaciągnięć, bardzo fajnie.

Odświeżając temat :) to w mojej okolicy (w Rybniku) jest dużo Firm. Robiąc logo na kurtce motocyklowej nikt nie podjął się zlecenia ze znanych z reklam na banerach przydrożnych. Dopiero wujek google podpowiedział i wykonali mi w www.haftonline.pl. My mamy anioła, bo grupa nazywa się zbuntowany anioł :) Jednocześnie zachęcam do kontaktu z okolic i przyłączania się. Pozdrawiam kobitki :)