Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ahnieszka Słoneczko

Co ja mam o tym myśleć

Polecane posty

Gość Ahnieszka Słoneczko

Witam. Wiec moze napisze wszystko po kolei. Bo ja nie wiem jak już mam to wszystko interproetowac co się ostatnio dzieje. no wiec tak mam 20 lat i spotykam się od pewnego czasu tj. ponad 2 miesiące z pewnym chłopakiem starszym o 2,5 roku. Wychodzimy sobie do kina, na kawe i w ogóle w różne miejsca. Spotykamy się również czasami w domu. No i tak tulimy się siedząc razem, na pozegnanie dajemy buziaka. No i w poniedziałek jak ostatnio się widzieliśmy, to wziął mnie na ręce i mi dał buziaka, a ja chciałam go pocałować,a ten od razu mnie że tak powiem odstawił na ziemie.... i spytałam sie, dlaczego nie, a on powiuedział bo po prostu nie. i powiedział Aga ja musze już jechac.... Piszemy ze sobą często i ja już nie wiem o co w tym wszystkim chodzi. a w poniedziałek to poczułam się jak idiotka skończona.....

Gość Ahnieszka Słoneczko
potem stanął w progu, a ze spodni wysunął się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Gość bassssik
moze myslal ze bedziesz chciala czegos wiecej a to za wczesnie znacie sie krotko, wiec wolal wyjsc. spoko nie bierz tego do siebie-poprpostu porzadny facet

Gość może jest gejem
albo wyznawcą islamu?

Gość Ahnieszka Słoneczko
albo może klerykiem? :)

Gość Ahnieszka Słoneczko
widze, ze ktoś sie dobrze bawi o podszywa pode mnie... Gratuluje poczucia humoru. Moze i jest porzadny,ale pocałunek to chyba nic złego...? Zresztą ja już na pewno sie zdystansuje. i nie zamierzam się w to angażować. Skoro buziaki mozę dać, tulić moze... to jest bez sensu..

Gość hgddh
Miałam kiedyś podobnie. Spotykałam się z facetem, kino, kawki, piwko itd.i też były całusy..ale nic z tego nie wyszło:/

Gość sędziwa pod każdym względem
słuchaj -Ty się nie przejmuj, zapomnij o tym incydencie i nie wychodź więcej z inicjatywą i zobaczysz jak to wszystko się potoczy

Gość Ahnieszka Słoneczko
ale wieici jak się poczułam?? jak idiotka po prostu?! nigdy w życiu się z takim czymś nie spotkałam.Nigdy tego nie zapomne. pomyślałam sobie po ch... przyjeżdzasz i to wszystko jak nie chcesz pocałować?! widzimy się naprawde często , wiec nie rozumiem w ogóle tego...

mówi sie ze kobieta "jedyne" czego nie jest wstanie wybaczy to ....niewykorzystanej szansy przez faceta :P

Gość Ahnieszka Słoneczko
poczułam się jak idiotka i nie jestem w stanie spojrzeć mu w oczy, dlatego nie będę już potrafiła się spotkac... FUCK;/

Gość a może po prostu
masz nieświeży oddech:D nie żartuje, to skutecznie odstrasza facetów