Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama Szymonka

Przyjmę ubranka dla synka

Polecane posty

Dokładnie wszyscy myślą, że tak super się na budowach zarabia. Ale to czasem tylko puste obiecywania pracodawców! A pracownicy nnigdzie nie mogą dochodzić swoich praw, ponieważ pracują na czarno... Bo inaczej wogóle pracy bby nie było...

Dokładnie wszyscy myślą, że tak super się na budowach zarabia. Ale to czasem tylko puste obiecywania pracodawców! A pracownicy nnigdzie nie mogą dochodzić swoich praw, ponieważ pracują na czarno... Bo inaczej wogóle pracy bby nie było...

Gość loooolllll
a czemu sie powtarzasz/??

Gość praktyczna mamuśka
Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki, żeby znalazła Pani pomoc !

Gość ile juz trwa ten przestoj
w pracy twojego meza? :O Jak on ma przestoj, to ty mozesz isc gdzies do pracy a maz zajmie sie dzieckiem. W zyciu trzeba sobie radzic samemu a nie liczyc na innych, w dodatku obcych ludzi.

Gość jak Cie
no najlepiej, oboje siedziec w domu, a obcy ludzie niech paki sla, kazdy by tak chcial. Zamykasz temat bo juz dosc nazebralas?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
to nie żebranie... ja rozdaję ubranka i zabawki po dziecku a na moim osiedlu wisi ogłoszenie : przyjmę rzeczy dla dziecka rozmiar taki a taki... czy to żebranie ? po prostu kobieta zamieściła ogłoszenie, nie chcesz, nie czytaj, nie pomagaj, zazdrościsz ? ja wolę oddać niż wyrzucić akurat w tym momencie nie pomogę, bo już obiecałam rzeczy po synku pewnej pani, która do najbogatszych nie należy i nie pracuje, bo jej nie stać na nianię, a żłobka brak czy dzielenie się z innymi jest aż tak źle widziane na tym forum ? żeby się podzielic - trzeba wiedziec kto potrzebuje jak potrzebujący nie da ogłoszenia to skąd wiedziec komu oddac, jak sama mam za dużo ?

Gość HaloToJa
skad w was tyle podłości nienawisci i braku zrozumienia drugiej osoby??????????????????cieszcie sie ze wy nie jesteście w takiej sytuacji jak ta dziewczyna bo kazdej moglo sie to przytrafic,co ona robi niby źle???????ani nie kradnie niewymusza nic od nikogo ona jedynie prosi o pomoc dla swojego dziecka BO NAPEWNO JEST WSPANIAŁĄ MATKĄ,a ze zycie jej sie tak potoczylo to nie jej wina!!!jak się słyszy że matka pobiła dziecko,że dziecko głodowalo to wszystkie hurtem wrzeszczycie co to za matka!!!a jak ktoś chce dla swojego dziecka najlepiej tak jak Mama Szymonka dba o swoją pociechę to tez dla Was źle!!!Dla mnie jestescie zwykłymi podłymi egoistkami i oby życie kiedyś postawiło Was w trudnej sytuacji i naraziło Was na szykany dokładnie tak jak wy robicie to teraz!!!!!!!! Mamo Szymonka głowa do góry,nie moze cały czas być źle,masz pięknego Synia a on bardzo dobrą Mamę pozdrawiam trzymaj sie cieplutko

Gość ojciec dziecka nie pracuje
a matka zebrze w necie. Dwoje mlodych, zdrowych ludzi. WSTYD,PATOLOGIA I LENISTWO DO KWADRATU. Dlaczego ty sie mamusiu nie ruszyc do pracy kiedy maz siedzi w domu? Naprawde nie wstyd wam?

Gość HaloToJa
następna kretynka

Gość prawdopodobnie nie rusza do
pracy poniewaz jedyna praca jaka by dostala to jakas taka dupna za 1000 zl, zlobka albo nie ma, albo pozostaje prywatny, na ktory poszlaby wiekszosc jej pensji. Maz owszem moglby teraz posiedziec z dzieckiem, poki nie pracuje, ale wraca do pracy za chwile i kto wtedy zostanie z dzieckiem? Nie potepiam jej, ale tez nie chwale, czasami sa w zyciu sytuacje, ktore po prostu przerastaja czlowieka. Maja dziecko, ale nie maja poczucia odpowiedzialnosci, ja np. wolalabym isc do pracy, nawet wiedzac, ze 70% mojej pensji pojdzie na zlobek, bo wiem, ze bylaby to sytuacja tymczasowa, w sensie, cale zycie dziecko do zlobka chodzic nie bedzie, a za 4 lata jak autorka bedzie chciala wrocic na rynek pracy to kto ja przyjmie? NIKT, w miedzyczasie zrobia drugie dziecko i tak sie to bedzie krecilo. Nie jest to mimo wszystko cala wina autorki... w sensie, polityka prorodzinna w Polsce nie istnieje, niskie zarobki i wysokie bezrobocie robia swoje. balabym sie miec w Polsce dziecko. Gratuluje odwagi ...

Gość LillaLilla
Ja pier**le!! Po cholerę tu piszecie, zaglądacie jak nie macie zamiaru pomoc tylko oczerniacie!!

Gość bo to wolny kraj, wolne forum
i mamy wolnosc slowa :D

Gość LillaLilla
Ale nie wolno kikomu nikogo obrazac!!!!!

Gość a żebrać wolno???
;-)

Gość nie znosze zebrania
gdyby zaproponowala cos w zamian? no nie wiem, ze cos namaluje? zrobi, posprzata.. to juz inaczej, a tak woli zebrac, dajcie dajcie bo ja nie mam. a potem z tym wszystkim co zrobisz autorko? sprzedasz na allegro??? heheheh zenada!

Gość luka.b
o czyżby znowu pani ania???Ile tych dzieci jest jedno dwoje bo to chyba zmienia się w zależności od dnia..A iile ania vel aga vel paulina ma komentarzy na allegro???Komu wy się dajecie nabierać babsko żebrze na allegro od min 2 lat.Styl identyczny tylko nicki i.dzieci się zmieniają.Do roboty gówniaro jak miliony innych