Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama Szymonka

Przyjmę ubranka dla synka

Polecane posty

Gość zansns
Skąd jesteś autorko?

Gość maria rachela
jaki fajny ten twój synek! niestety nie pomogę bo mam córę (zresztą ja już swoje ciuszki rozdałam po rodzinie) ale życzę wam wszystkiego najlepszego powodzenia

Gość Nadinna
Ojej śliczny synek, zdrówka dla niego:)

Gość a moga byc uzywane ubranka?
to znaczy ja mam corcie, ale moglabym kupic troszke uzywanych ciuszkow dla twojego synka, bo dla mnie to zaden wydatek. Tylko napisz czy to pasuje i czy oglabym w przyszlym tygodniu skompletowac i wyslac?

Oczywiście jak najbardziej! Nawet nie smiała bym prosić o nowe. Kolor i stan ubranek naprawde nie sa istootne, byle by Szymek mogł by je nosci...

Gość sdddddddddddddsd
Mama Szymonka= sliczny chlopczyk:) nie mam dzieci ale pozdrawiam z mazur :) trzymajcie sie

Gość behehhehee
to ewidentnie widaćze to nie fotelik ^^ ale kos ma pomysly;p

Gość malwinkaaaaa
autorko jaki rozmiar cie interesuje????

Gość smooth 31
bardzo fajny malec:) dziewczyny warto takiej kobiecie pomoc bo dba o dziecko i stara sie jak moze Widac,ze bardzo go kocha:)

Gość azezam
jakos nie zalapalam ile ma Szymus? czy na wyrost tez bys chciala? mam syna 2 letniego i corke 7 miesieczna po niej tez mam neutralne kolory

azezam - Szymuś ma niecałe 5 miesięcy. Nosi ubranka w rozm. 62-68-74... smooth 31 - dziękuję ślicznie za takie słowa, aż cieplej na sercu sie robi:) Pozdrawiam

Gość azezam
to bede miala sporo bodziakow i spioszkow po corce neutralne kolory no i po synku tez ale wieksze jak sie moge z Toba skontaktowac?

Gość Daria Smalll
ubranka dla chłopca po dziewczyne? nieee...;p

Gość Jagna...
Emm a co w tym dziwnego????

Gość azezam
mysle ze moze sobie cos wybrac kolory sa neutralne mam np bodziaki w malpki brazowe albo biale z napisem kocham mame itd to ze po dziewczynce nie znaczy ze rozowe :) a body i spiochy niczym sie nie roznia przeciez zielone i zolte tez chlopiec moze nosic prawda?

Gość Daria Smalll
No chyba ze... ale nie dam bo nie mam haha

Gość salamandara
to po co piszesz?

Gość tereniaG.
Autorko nadal cos potrzebujesz czy pomógł ci juz ktos???

Gość tez bym chciala
zebyscie mi tak ubranka oddawaly jak tej dziewczynie. :(

Autorko bardzo dobrze Cie rozumie bo jestem w tej samej sytuacji moj maz tak jak Twoj jest pracownikiem budowlanym i zima byla dla nas ciezka a i wiosna jest bo budowlanka stoi ludzie wola sobie wszystko sami zrobic :/ mam pare ubranek po córeczce ale sa neutralne nadaja sie do chłopczyka i wszystko ok 74 do 80-86cm tylko ze jestem ze ŚLĄSKA i sama nie mam na przesyłke do Ciebie :( córeczce kupuje w lumpeksach ale nie wysmiewajcie bo naprawde idzie trafic bardzo ładne rzeczy i nie zniszczone ... moja myszka ma 16 m i tez zastanawiam sie za co kupie jej cos na lato na rodzine nie moge liczyc nigdy nic od nikogo nie dostala tak wiec ja chcialam pomóc innym jak by ktos byl chetny albo Ty autorko to chetnie bym oddala tylko nie wiem jak z przesyłka :(

Moj maz tez jest budowlancem ale od ponad miesiaca pracuje i wlasiwie zamowienia maja na caly rok ten i nadchodzacy, wiec ci wasi mezowie t chyba pracy nie szukaja alb sa kiepscy w tym co robia i nikt ich nie chce zatrudniac.

Gość kwiat tamaryszku
jagoda:O no ty ja zwykle zyczliwie i na temat:O nie mam słów na takie suczydła jak ty:O

Gość Malwinka....
ja tej mamie pomogłam i warto,jest to bardzo miła i życzliwa osoba,potrafi docenic pomoc,juz szykuje dla niej kolejna paczuszke,warto!!!

Gość jak Cie
nie stac to trzeba bylo dzieciaka nie robic, a nie teraz zebrac

Gość Jagoda ma niestety racje
Jak u mnie w miescie kladli kostke brukowa, szukali facetow do budowy to zaden maz biednej znajomej jakie znalam nie poszedl. Bo im to za ciezka praca, bo oni chorowici, ale one ubranka za darmo zbieraly, lazily i prosily bezczelnie. A znam takie 4 rodziny i wszystkie mamy to moje kolezanki z podstawowki, nie utrzymuje z nimi teraz kontaktu. Kiedys jedna przyszla i prosila o pozyczenie kasy na mleko. Mowie jej, ze szwagier dom stawia i szuka chlopow do roboty to moze by ten jej maz poszedl i troche zarobil. A gdzie tam! Nagle sie okazalo, ze jest astmatykiem, boli go noga, reka i nie wiem co jeszcze. Kostki tez nie poszedl zaden ukladac, studenci zapieprzali, a biedne rodziny lataly po innych i zebraly:O To tak jest juz, ze praca to sie niektorzy nie skalaja, ale zebractwem to i owszem. I zeby nie bylo, nie klasyfikuje autorki od razu do takiej grupy ludzi, po prostu napisalam jak to wyglada u wiekszosci biednych.