Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poinyala

kobiety czy przed seksem...

Polecane posty

Gość poinyala

myjecie piczke? nie jest to dla was niekomfortowe gdy np przez cały dzień pocąć sie w miejscu intymnym pózniej kochacie sie z facetem? :O nie oszukujmy sie, nasze c*pki troche specyficznie pachną po całym dniu :O dla jasności też jestem kobietą :)

Gość gasgsasdggaaaaaaad
Ale taki zapach spoconej cipki to coś pięknego :P Jestem facetem ;)

Gość mamasierpniowa22222222
zależy, my z facetem sex z cała grą wstępną uprawiamy najczęściej wieczorem po kąpieli więc jest ok, jak nas najdzie wcześniej to nie ma lizania, nie ma pieszczot tylko samo bzykanko to mi nie przeszkadza ze jestem przed kapiela

E tam!Jak facet jest solidnie napalony to natrze na taka piczke jak odyniec i jeszcze go to rajcuje, ze ma zapach.W tym zapachu jest hormon zwany kopulina!

moj tez to mowi, ze chetnie by taka liznal ale jakos mnie to krepuje, wole byc odswiezona tam

Skrepowanie jest moze przez chwile, a pozniej , po solidnym lizanku, jest juz czysta.Faceta to naprawde nie przeszkadza, nawet jak zajezdza troche moczem.Oczywiscie dziewczyna musi byc sama w sobie sexi i wtedy jest super!

Gość gasgsasdggaaaaaaad
mamasierpniowa22222222 To może raz czy dwa spróbuj przed kąpielą uprawiać seks razem z grą wstępną a może dasz swojemu facetowi więcej satysfakcji :P Skoro mówi że mu to nie przeszkadza to czemu nie zrobisz tego dla niego??Tylko Ty się liczysz i to tylko twoje zachcianki trzeba spełniać??

Najwazniejsze, zeby nie walilo z tylka, bo to odrzuca przy sexie oralnym.Mysle, ze dziewczyny bardziej powinny sie skupic na czystosci tylka niz piczki!

nie no jasne czasami mnie wylizal w ciagu dnia, nie bronie sie przed tym zapierajac nogami i rekami ;) Ale ogolnie przyjeło sie u nas ze za dnia sa szybkie numerki a dopiero w nocy jakies cale figle

Gość poinyala
up :)

Gość natural born killerss
podnosze temat :)