Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julietka@

BŁAGAM! Pomożcie, czy jest mozliwe ze wpadlam??;(

Polecane posty

Gość julietka@

Wspolzylam z moim chlopakiem bez zadnych zabepieczen 18 dnia cyklu, cykle mam 26-29 dniowe. Jak myslicie -czy mozliwe jest ze zajde w ciaze? :( :/

Generalnie to na dwoje babka wróżyła...jeśli masz cykle 29. dniowe i owulacja wystąpiła w 15-16 dc (czyli tak jak powinna) to w 18 dc byłaś już w fazie bezpłodności poowulacyjnej, ale...wystarczy, że owulacja przesunęła się z różnych przyczyn o dzień,dwa później i już masz szanse na zapłodnienie. Nie pozostaje Ci nic innego jak tylko czekać...

Gość julietka@
czesciej mam 28-dniowe...

Jeśli nie masz problemów z hormonami i owulacją to skoro masz cykle 28 dniowe to owulacja wypada mniej więcej na 15 dc. Na to wygląda,że 18 dc miałaś czas nie płodny. Ale to wszystko jest naprawdę teoretyczne...więc za bardzo się tym nie sugeruj, zwłaszcza,ze każdy org jest inny.

Gość julietka@
dzieki ci Tysia, dzis 23 dzien cyklu i pozostaje mi czekac do okresu, martwie sie :/

Gość ChlopekRoztropek
a kiedy to bylo? myslalas o tabletkach po ?

Gość hjghgyg
wezcie sie puknijcie w czape panie które"doradzaja"bo autorko tak owszem mogłas zajsc,sprawdz sobie internetowy kalendarz dni płodnych i bedzie jak byk ze 18 dzien cyklu jak najbardziej płodny,mniej niż te poczatkowe dni ale jednak zawsze jeszcze płodny.! martwie sie tylko twoja głupotą bo piszesz tu na forum OOO Boze pomocy zamiast isc do gina o tabletke "po" do 72 h a teraz buczysz ze mozliwa jest ciąza??hahahhha najpierw naucz sie troszkę obserwacji cyklu,owulacji dowiedz sie KIEDY masz dni płodne a potem sie seksij i powodzenia z takia wiedzą na temat dni płodnych zajdziesz dalekooo nawet do czwórki dzieciaczków;)

Gość julietka@
5 dni temu, nie nie myslalam o tych tabletkach... :/

Gość ChlopekRoztropek
No to na escapelle juz za pozno. Pozostaje Ci poczekac do terminu okresu i zrobic wtedy test ciazowy

Gość julietka@
wg kalendarza wypada na ostatni dzien plodny... to czyli wiem to co teraz- ze moze byc roznie...:/

Gość hjghgyg
a nie mówiłam?? ja mam 28 cykle az ostatnio spóznił mi się tydzień nie wiadomo dlaczego dlatego nie kieruj sie tą metodą.Ja zaszłam w ciąże w 16 dniu cyklu mając 28 cykle.Ta metoda antykoncepcji jest wspaniała dla par starajacych sie o dziecko a nie dla par nie chcących zaciążyc.Na drugi raz pomysl o lepszym zabezpieczeniu.Papa

Gość ela1990.
Zrób test,napisz jaki wynik..mam takie same cykle

Gość julietka@
ok napisze, martwie sie...:/

Gość ChlopekRoztropek
postaraj sie nie stresowac, nie myslec o tym, bo to dodatkowo opozni okres.

Gość julietka@
ok dzieki za rady:)

No i co z tego ,że wpadłaś to nie koniec świata? To przecież największe szczęście urodzić dziecko. Ja nie mogę zajść w ciążę a ile bym dala żeby tak było. gosza186@wp.pl

No i co z tego ,że wpadłaś to nie koniec świata? To przecież największe szczęście urodzić dziecko. Ja nie mogę zajść w ciążę a ile bym dala żeby tak było. gosza186@wp.pl