Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawidex

Fantazja mojej żony

Polecane posty

Gość Dawidex

Ostatnio żona wyznała mi że fantazjuje na temat seksu z nieznajomym facetem i mną w trójkącie. Chciałaby żeby to był facet którego zobaczy jeden raz w życiu. Mówi że kręci ją to żeby brało ją dwóch na raz. Macie jakieś doświadczenia w temacie?

W temacie fantazji czy ich realizacji? Co do pierwszego to każdy chyba fantazjuje. W drugim przypadku powinieneś zacząć od odpowiedzi na pytanie jaki ty masz stosunek do rywala w łóżku...

Gość teska44
Własnie

Gość Dawidex
Boję się że tego bym nie wytrzymał, no i boję się że byłby to jakiś początek rozpadu małżeństwa.

Gość kociccca
Kiedyś marzyło mi się to z moim teściem. Wybaczcie,ale facet po 40 i wygląd ma niejednego 20-latka. Przyznam,że Jego seksapil większy od mojego męża. Żeby mi ślinka tak nie ciekła,to dawaj.. Przyjechałam do domu męża ,podczas gdy teściowa z moim mężusiem w Niemczech,na pieczarkach byli. Szczegóły domyślcie się sami..Sama słodycz ;) Nie myślcie ,że jestem puszczalska,kto wie ;),ale no na takiego maczo to już nie mogłam sobie odpuścić...

Gość chciałabym tez
lepiej posuwał niz mąż

Gość ja tez,ja tez
kocica i nie czujesz niesmaku?:O

ja powiem tak: mnie taki seks niesamowicie jara, ale nigdy bym nie zdecydowała sie na układ w którym uczestnicze ja ze swoim facetem. z doświadczenia Ci powiem że najlepiej robić to z zaufanymi kolegami, gdzie żaden nie oczekuje związków żadnych, uczuc itp. no i zdecydowanie trzeba umieć bezprecedensowo oddzielić miłóść od seksu, jeśli idzie sie do łóżka w większym anieżeli dwójka osób gronie.

zapytaj zony co ona na to zeby potem spróbować z inna kobietą... wydaje mi sie ze jk sie nie zgodzisz to ona cie predzej czy później zdradzi...współczuje...

amorek juz ja znasz rozumiem.Pewnie nie jest to gruba ,z tłustymi włosami szefowa klozetu w Krakowie,prawda?