Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niuńkaaaaa

Kobietki,doradźcie plisss!!czy mozliwa jest ciąża?

Polecane posty

Gość Niuńkaaaaa

Kochałam się z chłopakiem w 7 dzien cyklu, cykle mam zazwyczaj 28- dniowe. Był to jeden jedyny stosunek i to przerywany- chłopak wycofał się gdy tylko poczuł że dochodzi. Wiem że to żadna metoda ale powiedział mi żebym umyła się w środku zimną wodą tak na wszelki wypadek i tak zrobiłam. Mówi że nie ma teraz szans na ciążę. Tylko że tego dnia (7dc) byłam mocno podniecona seksualnie a nie potrafię określic u siebie owulacji. Jak myślicie?

Gość ojoj ile naiwniakow
bardzo mzoliwe ze jestes w ciazy!!

Gość oj głupia ty
Dziewczyno, nie stać cię na prezerwatywę??????????? Od zimnej wody lepsza jest cola:D

Gość oj głupia ty
A zimną wodę powinnaś zastosować...zamiast.

Gość julietka@
Chlopak ma 21 lat ale to z zimną wodą wie od straszej siostry którą podobno nieraz to ratuje,hehe:) kurde,wlasnie sie zastanawiam czy wlasnie taki jeden stosunek przerywany przy cyklach tej dlugosci moze doprowadzic do ciazy... jesli np plemniki zyja 3 dni a ja kochalam sie w 7,to 10 dnia chyba nie ma jeszcze owulacji przy dlugosci moich cyklow, jak myslicie? :/

plemniki mogą przeżyć do tygodnia to po 1 po drugie to ja dowiedzialam się, o ciąży jak byłam w 8 tygodniu bo test niczego nie wykrył,a miałam okres więc wszystko przed Tobą

Gość Niuńkaaaaa
cholera jasna :/ ale skoro chlopak czul ze dochodzi i wyciagnal to chyba nie powinno tam byc tych plemnikow ktore mialyby przezyc tyle dni....

Gość Niuńkaaaaa
jak myslicie???

Gość Niuńkaaaaa
podbijam moje pytanie, dręczy mnie to... nie wydaje mi sie zeby po 1 stosunku przerywanym w dni nieplodne po okresie mozna byloby zajsc w ciaze... :/

moja droga czasami wystarczy bardzo niewiele więc możesz być w ciąży ale NIE MUSISZ więc nie smęć tylko to sprawdź nikt ci tu nie powie czy zostaniesz mamą

Gość Niuńkaaaaa
dzieki Wam za pomoc :)