Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiennes

ból po rozstaniu... jak dalej żyć?

Polecane posty

Gość fiennes

jak sobie poradzic z tym stanem? jestem rozzalona....wsciekla... smutna...chce mi sie ryczec i walic piesciami w sciane....!!!!!!! :((((((((((

Gość niebiesciuttka
Jakby była na to recepta, to ktoś juz dawno sprzedawałby jakąś formułę na naprawę złamanego serca. Rób tak jak czujesz, chcesz sie wygadać to spotkaj z przyjaciółką. Masz ochotę zamknąć się w pokoju i płakać, to siedź i płacz. Nie dasz rady wysiedzieć, wyjdź na spacer. Chcesz na chwilę przestać myśleć, to znajdz jakiś ciekawy serial i siedź oglądaj. Albo wszystko po kolei. Dasz radę.

"Jakby była na to recepta, to ktoś juz dawno sprzedawałby jakąś formułę na naprawę złamanego serca." poprostu sie nie zakochuj :P

Gość sędziwa pod każdym względem
czas leczy rany...

Gość fiennes
najgorsze ze sie tego nie spodziewalam... nic tego nie zapowiadalo... najgorsze ze zerwal przez telefon, ze tyle przykrych dla mnie slow uslyszalam... :( nic mnie nie cieszy choc mam powody... od tygodnie codziennie pije... ciagle chce slyszec jego glos... mam ochote dzwonic, pisac maile...ale znow uslysze ze go zadreczam...etc. :((((((((((((( chce umrzec!!!!!!!!

Gość niebiesciuttka
Fiennes a co Ci daje to picie? Chcesz sobie zrobić krzywdę? Na złość jemu? Myślisz, że to coś da?