Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gim.nr2

Wiecie jaka afera jest u mnie w gimnazjum ???

Polecane posty

Gość gim.nr2

Jedna dziewczyna wyslala do jakiegos chlopaka swoje gołe zdjęcie, z rozlozonymi nogami itd i filmik i on to wstawil do netu. Cala szkola juz to widziala. A teraz jest rada pedagogiczna na jej temat.

Gość daj linka
:P

Gość dfsdghsdfdgsd
Łe u mnie w liceum były lepsze afery :P

Gość no to co .
na jej temat? sory, ale nawet dziewczyna w gimnazjum moze sie szmacic, kurwic i nic nikomu do tego. To nie ona rozpowszechnila ten filmik tylko jakis chlopak i to on powinien miec nieprzyjemnosci, a nie ta dziewczyna. Tzn dziewczyna pewnie wstydu sie naje, ale rada na ten temat, bo co?? tego chlopaka pociagnac do odpowiedzialnosci

Gość gim.nr2
no ogólnie na temat tej afery. przeciez wszyscy sie z niej teraz nabijaja i dokuczaja

Gość dfsdghsdfdgsd
no to co . Obu się należy kara.To że dziewczyna ma 16 czy ileś lat nie znaczy że może się tak zachowywać-tu chodzi też o dobre imię szkoły bo żadna ze szkół nie chce mieć takiej wywłoki co się upublicznia w internecie :P I nie dziw się że ją chcą wrzucić a o chłopaku pewnie nie wiedzą który to bo nie ma go na zdjęciu więc nie jest to takie łatwe dla nich do sprawdzenia.

Gość jeśli ktoś uważa że dziewczyna
w gimnazjum ma prawo się szmacić i że jeszcze nikomu nic do tego, to jest delikatnie mówiąc nieźle upośledzony

Gość jak to może sie szmacic i kurr
jak taki film hula po szkole to automatycznie zachowanie obniżone, a od chlopaka wyciagnac konsekwencje

Gość paulla788
wspolczuje rodzicom takiej kurwy

Gość Mimimiau
Idź lepiej się pouczyć wzorów skróconego mnożenia gówniaro

Gość gim.nr2
Ty mi nie rządz, czego ja mam się uczyć 🖐️

Gość noradora
"na jej temat? sory, ale nawet dziewczyna w gimnazjum moze sie szmacic, k**wic i nic nikomu do tego." Niepełnoletnia dziewczyna może się qrwić i to ma nikogo nie obchodzić? Od tego są pedagodzy, żeby się tym zajęli, widocznie rodziców zabrakło, nie interesowali się gówniarą. Chłopak powinien zostać ukarany, a ona już chyba i tak poniosła konsekwencje! Trzeba może jej co- nieco uświadomić zanim wyrośnie prawdziwe qrwisko!

Gość taka prawda......
z punktu prawa ta dziewczyna może robić co chce ze swoim ciałem, winny jest ten chłopak bo bez jej zgody to rozpowszechnił.

Gość no własnie nie moze
bo do pewnego roku życia odpowiadaja za nia rodzice :D

Gość Mimimiau
TY JEBANA GÓWNIARO MÓWIĘ CI WYPIERDALAJ STĄD BO TO NIE JEST FORUM DLA MAŁOLATÓW. Przez takie jak ty później są same debilne topiki Nie masz co robić to poczytaj balladyne gwiazdo wiejska

Gość taka prawda......
może robić co chce, nie wiecie że od 15-stego roku życia ma prawo uprawiać sex, i osoba współżyjąca z nią nie ponosi jakichkolwiek konsekwencji, ale jeżeli urodzi dziecko będąc niepełnoletnia to już ma problem.... hmm trochę to dziwne..

Gość Słodka piekna wuzetka
Ja mam 16 lat i tez sie puszczam i co wam kurwa do tego! Pierdolcie sie, moja dupa moja kurwa sprawa!

Gość aaafffffaaaaaaaaa
no to co . Tak bronisz tą dziewczynkę bo sam się tak kurwisz :P

Gość noradora
Może robić co chce? tu nie chodzi o prawo tylko o moralność! Dziewczyna nie szanuje siebie i swojego ciała, gdzie są jej rodzice, którzy powinni być odpowiedzialni za jej dobre wychowanie? Dobrze, że chociaż szkoła się takimi przypadkami interesuje. a rodzice teraz pewnie zrobili wielkie halo jak to, zdjęcie ich córeczki mógł wrzucić do internetu, a to, że goła i rozłożone nogi to pewnie fotomontaż...

Gość taka prawda......
jestem kobietą to po pierwsze ( i żeby nie było wiele starszą ) po drugie wcale jej nie bronię, wręcz przeciwnie, ale piszę tylko jak to wygląda z punktu prawnego, a moralność to już temat odrębny, i dla każdego może znaczyć co innego...

Gość Mimimiau
Autorko posłuchałaś mojej rady i poszłaś się pouczyć? Słusznie. A czego? Polskiego czy przyrody

Gość taka prawda......
sorki :) pomyliłam się , myślałam że wypowiedż noradora skierowana była do mnie.

Gość fdgsdfgsds
taka prawda...... Czyli masz pewnie 17-18 lat i już z ciebie wielka kobieta hehe.Dziecko weź się ogarnij!!I

Gość pancia ancia
jak zwykle to kobieta winna facet może wszystko bo taka kultura uczeń zwalił sobie konia na lekcji i zero konsekwencji dziewczyna pokazła to i owo - rada pedagogiczna to chłopak popełnił przestępstwo w sensie prawnym nie wolno umieszczać w necie takich rzeczy powinien za to odpowiedzieć zacofana szkoła,średniowiecze

Gość taka prawda......
fdgsdfgsds -- na jakiej podstawie wysunełaś/wysunełeś takie wnioski??? tak masz rację mam 17 latek i jestem wielką kobietą :) :) nie sądż innych swoją miarą, to że Ci się nie podoba że ktoś napisał coś innego niż ty nie znaczy że się musisz wyżywać bo Cię szef w pracy zgnoił :) zresztą przeczytaj z 10 razy moje wypowiedzi to może dojdziesz do wniosku że w żadnym poście nie pochwaliłam jej dzieczyny.

Gość teraz powinna podac na net
nazwisko tego chlopaka co zdjecia wstawil. Niech wszystkie wiedza komu nie wolno zdjec wysylac.

Gość nayczycielka
ta dziewczyna nie jest niczemu winna, zaufała gówniarzowi!.

ja tez mialam kiedys tyle lat co obecne gimnazjalistki...ale takich rzeczy nie robilam..seks wam w glowach...nauka sie zajmijcie!!!! a na rozkladanie nog przed facetami jeszcze przyjdzie czas... i tak na przyszlosc..nikomu sie takich zdjec nie wysyla:D

Gość pancia ancia
od niedawna weszło nowe prawo i jakikolwiek umieszczenie w necie spraw intymnych (zdjęcia, rozmowy,filmiki) bez wiedzy danej osoby jest PRZESTĘPSTWEM !