Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukukukuku

praca! pomocy

Polecane posty

Gość kukukukuku

siemka mam wielką prośbe ... pomoglibyście mi rozwinąć myśl Michała de Montaigne'a z związku z postacią Makbeta . "życie samo w sobie nie jest ani dobre ani złe jest miejscem na dobro i zło wedle tego czym je zapełnicie" pliska pomóżcie :)

Gość kukukukuku
upupupupupupupupupupup

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
mozesz napisac, ze czlowiek rodzi sie z czysta karta tabula rasa i to jakie bedzie mial zycie zalezy od tego, co go uksztakltuje i kto i potem to mozesz nawiazac do makbeta, do jego przeszlosci, jego mysli itp, czemu sie stal taki jaki byl

Gość kukukukuku
dzięki wielkie :)

Gość jude n
wydaje mi sie tak: ze zycie jest darem , ale nikt , ani nic nie nada mu kierunku, tylko my sami i tylko od nas zalezy jak bedziemy zyc, jaka wybierzemy droge, czy dobra, czy zla , czy mieszana..(.co-moim prywatnym zdaniem- nie jest do konca prawda, bo czasami dostajemy tzw, dziedzictwo w trudnym i patologicznym dziecinstwie i pomimo checi i zamaiarow pewne ulomnosci sa w nas tak gleboko zakorzenione, ze nie sposob ich przezywyciezyc :(

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
a prosze:)

Gość praca przez internet
Jeśli siedzisz w ciągu dnia długo przy komputerze i masz stały dostęp do internetu to sprawdź jak łatwo i bez wysiłku można na tym troszkę dorobić.Nie są to wielkie pieniądze, ale zawsze coś.. Zarabiasz na wyświetlających się reklamach. Wystarczy mieć włączony komputer: http://www.20dollars2surf.com/?ref=250275