Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Addien

Co myślicie o tych spodniach?

Polecane posty

Gość spóźniona ona
kwestia gustu :) ale zależy też jaką masz pupę, bo te rozjaśnienie będzie ją powiększać, więc jeżeli masz małą i chcesz ją wyeksponować, to jak najbardziej! :)

Gość spóźniona ona
ej! a dlaczego one są takie tanie? :)

Gość sgdysgd
Brzydkie

Też się wlaśnie zastanawiam czemu sa takie tanie,może dlatego,ze są strasznie niemodne?Nie znam się za bardzo na trendach,dlatego pytam

Gość są fatalne....
nie założyłabym gdyby mi zapłacili

Gość ja mam tam konto
brzydkie

hmmm złe nie są dżinsy jak dżinsy. Przecieranie plus brak kieszeni na pupie sprawia że jest to fason dla nie wielu. Ogólnie musisz mieć bardzo zgrabną pupę aby w nich dobrze wyglądać. Płaska, zbyt duża będzie wygadać źle. Poza tym przecieranie kończy się w kroku co sprawia że wygląda jakbyś się zmoczyła;/ Co do ich oryginalności raczej wątpliwa diesel jest już marką nagminnie podrabianą. W Turcji do kupienia za kilka złotych :P Dlatego są takie tanie bo nie są oryginalne. Choć może być to jakaś super okazja model sprzed x lat. Jednak tu trzeba się zastanowić dlaczego tez nikt nie nabył ich wcześniej bo np. 100 zł za dżinsy diesla to już super okazja a sprzedawca musi zarobić więc raczej skłaniam się ku opcji próbek. Jeśli chcesz kupić dla jakości i marki odradzam bo stoi pod wielkim znakiem zapytania.

Gość boże święty i znowu ta
nibys , dziewczyno nie masz życia prywatnego? co wejde na kaffe to ty tu siedzisz,

a co ci do mojego życia prywatnego???? przeszkadzają ci moje posty?

nie , nie przeszkadza, zastanawiam się tylko ... piszesz o różnych strojach itd. a gdzie ty je nosisz skoro cały czas na kaffe siedzisz.

Gość zawsze się jakaś znajdzie
co jej kochanek nie dogodził.....wylewa wtedy swoje żółcie na niewinne osoby!frustraci gnoją te dobre uczucia,WON Z NIMI!Nibys nie przejmuj się idiotami!Twoje RADY ZAWSZE CENNE!

a czy ja mówię że nie cenne ??? :) czutajcie ze zrozumieniem