Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie szczęśliwa

chce zerwać z chłopakiem ale to mnie przerasta...

Polecane posty

Gość nie szczęśliwa

witam wszystkich. Mam duży problem... jestem z chłopakiem 3 lata w związku, jesteśmy nawet narzeczeństwem... Problem polega na tym że mój chłopak po raz kolejny zawiódł moje zaufanie. Kiedyś próbował pisać z inną dziewczyną będąc już ponad półtora roku ze mną, niedawno znalazłam w jego telefonie zakładkę ze stroną na której było zdjęcie dziewczyny która oddaje sie za pieniądze była cena, opis co robi i jak.... on sie przyznał po jakimś czasie że to on wchodził-bo najpierw zaprzeczał.... boje się że po ślubie mnie zdradzi i ogólnie dobija mnie ta cała sytuacja... proszę o rady i opinie. Pozdrawiam

Gość nie szczęśliwa
chociaż niech ktoś postronny mi otuchy doda....;C

Gość nie szczęśliwa
tylko że ja go kocham i boje się że jak zerwę to będę tego żałować.... może to dlatego że to mój pierwszy.....

Gość esteeeeeee
nie boj sie, lepiej teraz zostawic , niz za pare lat byc po slubie z dwojka dzieci w nieszczsliwym zwiazku, gdzie koles Cie nie szanuje i zdradza. on sie nie zmieni. koniec i kropka, bedzie tylko gorzej. wybor nalezy do Ciebie, ja bym zostawila od razu jak pisal z inna laska, to tyle. powodzenia i podjecia dobrej decyzji zycze :)

Gość nie szczęśliwa
no kocham go bo jest przy mnie, pomaga mi bardzo dużo..... ale to nie zmieni faktu że niestety ale jest świnią...