Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xcień wiatruX

Jaki krem polecacie na pryebarwienia?

Polecane posty

Gość Xcień wiatruX

w tamtym roku miałam mega czarne plamisko na pół czoła po słońcu, i już po tegorocznych pierwszych promieniach znowu zaczyna wyłazić!!! pomocy!!!

Gość thtraha
krem z spf min 50, apteczny, stabilny codziennie, nakladany co kilak godzin w ilosci ok 2ml na twarz.

Gość Xcień wiatruX
nie kumam, on usuwa czy tylko zapobiega?

Gość sjisjsijs
Zapobiega...ale jak zaczyna to przebarwienie znowu wychodzic, to stosuj taki krem, może nie od razu spf 50.

Mam takie paskudne przebarwienie na szyi. Też szukam jakiegoś kremu który by je zlikwidował.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
to ja tez sie połącze pod wątek, po solarium mam brązowe plamy na czole jaki kremik polecacie żeby znikneły???

Jak najbardziej od razu spf 50+ i to dobry (Bioderma, SVR, LRP...), do tego unikać smażenia się na słońcu (a solarium to już w ogóle głupota - przebarwienia jak już raz wyszły to będą wychodzić zawsze, więc unikanie promieni UV i filtry to konieczność). Do wybielania można spróbować Acnedermu, wspomagająco np. to: http://www.zrobsobiekrem.pl/?358,eliksir-wybielajacy-przebarwienia-i-piegi-30-ml i serum z wit. C rano, pod filtr. Sluteczniej działają retinoidy, ale te lepsze są na receptę.