Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lipcowa pm

zespol slask king size ktos zna

Polecane posty

hej dziewczyny zna kotos lub moze byl ktos na jakiejs imprezie gdzie gral zespol king size z jaworzna?? wiem ze maja w skladzie skrzypce slyszalyscie o nich??

Gość wesele z zespołem king-size
Na moim weselu grał zespół KING-SIZE, byli rewelacyjni. Wszyscy się świetnie bawili. Jak tylko mają wolny termin korzystaj i rezerwuj, bo orkiestra to podstawa na weselu, a oni są bezkonkurencyjni.

Ponawiam pytanie? Był ktoś na weselu gdzie grali King Size? Czy zabawy, które organizują są w dobrym stylu i odpowiednio poprowadzone?

Gość gość
Witam, zdecydowałaś się na ten zespół? Możesz coś więcej napisać o nim?a może masz jakiś inny godny polecenia

Gość gość
ja mam inny zespół godny polecenia, grał u mojej siostry Zespół Sweet Song z wodzisławia Śląskiego, wprawdzie wesele mojej siostry było w Dąbrowie Górniczej, ale nie był to dla nich żaden problem z dojazdem, gali w składzie 3 osobowym ,ale widziałam na FB że od zeszłego roku mają w opcji 4 osoby, naszym gościom przypadł do gustu

Gość gość
Tak wam tylko mówili bo co mięli powiedzieć?

Gość gość
nawet jakby nie mówili to było to po prostu widać, po tym jak się bawili. Oczywiście można napisać - bawili się, bo co mieli robić :)

Gość gość
Zespół Kingsize zdecydowanie odradzam, no chyba, że ktoś chce mieć typowo wiejskie wesele. Niby grają nowości, ale wszystko jest zmienione na jedną nutę i bardzo odbiega od oryginału. Dodatkowo jak sobie już wypiją to robią się aż za bardzo odważni zwracają się do gości na "ty" propodują chore zabawy - jedny słowem cwaniactwo. Nie polecam.