Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert Marczak

Gdzie jesteś?

Polecane posty

Gość Robert Marczak

Najdroższa! Nie za bardzo wiem, co tutaj napisać. Szukam Cię każdego dnia, w każdej chwili swojego życia, w każdym miejscu do którego zawiedzie mnie los. Nie wiem jak wyglądasz, nie wiem czym się zajmujesz i nie wiem o czym marzysz... A jednak tak bardzo mi Ciebie brakuje. Twojego szczerego uśmiechu, piękna Twoich oczu, zapachu Twoich włosów, dotyku Twoich delikatnych dłoni i rozkoszy pocałunków... Nigdy Cię nie widziałem, a czuję jakbym wiedział o Tobie wszystko, znał Twoje radości i smutki... Nie wiem kim jesteś, a tak bardzo za Tobą tęsknię. Mimo wielu chwil zwątpienia staram się nie tracić wiary w to, że kiedyś Cię spotkam i że nie będzie za późno. Ty jesteś moim synonimem szczęścia i mimo tego, że zasypiam i budzę się z obawą, czy dane nam będzie się kiedyś spotkać, to jednak nie tracę nadziei. Nadziei w to, że jest na tym świecie coś nie banalnego i że dane nam będzie to przeżyć... Gdzieś tam wysoko zostaliśmy sobie przypisani, a jednak nasze drogi nie mogą się skrzyżować. Obiecuję, że nie ustanę w poszukiwaniach i wierzę, w to że Ty także się nie poddasz. Jeśli jesteś gdzieś w pobliżu proszę daj mi jakiś znak...

Gość to nie mozna tak .......
..otwarcie coz ludzie powiedza -a niby jaki?

Gość to nie mozna tak .......
już wiem spadnę albo wpadnę jak grom z jasnego nieba :-)

Gość piękne .....
ale szkoda ze nie prawdziwe...

Gość on to wkleja od jakichś
8 lat albo dłużej

Gość daje znak
i odchodzę, dogon mnie ;)

Gość lerkfgoo
czasami myślę sobie dokładnie to samo co ty tutaj napisałeś...tylko chyba nie jest tak, że jest jakaś druga połówka, którą jak się znajdzie to jest się szczęśliwym - moze spotykasz codziennie kogoś kto mogłby być drugą polówką ale odrzucasz to z leku przed prawdziwą relacją i zaslaniasz się poszukiwaniem niby czegoś wyjątkowego

Gość tak Adamie szukaj a znajdziesz
pros a bedzie ci dane... Pieknie to napisales , na pewno jakas sie na to nabierze , daje Ci slowo... Mnie zawsze brakowalo takich slow ,mialam w zamian o wiele gorsze na codzien Dobranoc...

Gość oj helenka przecie widziałam
to ludziska jeszcze taaak kochają...?;)

Gość zielona zabkaa
"A jednak tak bardzo mi Ciebie brakuje. Twojego szczerego uśmiechu, piękna Twoich oczu, zapachu Twoich włosów, dotyku Twoich delikatnych dłoni i rozkoszy pocałunków..." autorze..a jesli twoja 2 polowka nie ma delikatnych dloni bo zajmuja sie praca fizyczna? moze jej wlosy sa wygolone, a moje jest niwidoma? tak latwo szukamy idealow zamkajac sie na prawdziwa milosc...

Gość aha i achhhhh
zmień imię