Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aseksualny brat

Brat wyznał nam że jest aseksualny!! To szok dla rodziny

Polecane posty

Gość aseksualny brat

Mój brat ma 20 lat, nigdy nie miał dziewczyny, nie chodził na imprezy, co więcej nigdy nie miał kolegów. W końcu podejrzewaliśmy wszyscy u niego homoseksualizm ale okazało się że to coś gorszego, wyznał rodzinie że jest aseksualny i żadna płec nie jest mu do szczęścia potrzebna. Ojciec wkurzony, matka załamana, ja mimo że jestem młodsza od niego też jestem rozżalona że mojego brata dopadła taka choroba.

Gość aseksualny brat
Czy można tą przypadłośc jakoś wyleczyc? Zależy mi na bracie, jak będzie wyglądało jego życie? Rodzice boją się o niego.

To jest problem przedewszystkim dla moich rodziców, oni chcieliby miec wnuki po wszystkich swoich dzieciach a on nam oznajmuje aseksualizm. Wiecie jak rodzicom jest przykro.

Gość guggaa
to zajebiście. może być księdzem, który nie będzie musiał się puszczać.

Gość jajakja
może mu po prostu nie staje?

Gość kizzi
Aseksualny nie znaczy bezpłodny. Są białe małżeństwa. In vitro. Inseminacja. Przecież może mieć żonę i dzieci.

Gość to nie od niego zalezy
wiec jak mozesz mowic o to,ze jest zlem. Zeby dołowac?

Gość jajakja
to pewnie tak jak z homo- nie wyleczysz, tak po prostu jest. mozesz pogadac z nim jak widzi przyszlosc, czy chcialby miec mimo to kiedys dzieci i żonę.bywają i kobiety, które seksu nie potrzebują- ostatnio na forum się taka wypowiadała, seks postrzegała jako cos wynaturzonego, paskudnego i powinnosc.miała 19 lat.

Ale on powiedział że on nie potrzebuję żony i dzieci do szczęścia, że nawet tego nie chce miec. To również rodziców zabolało.

Gość jajakja
a moze tak gada tylko? młody jest, 20 lat, to jeszcze nawet niedojrzały mężczyzna.moze mu sie zmienic. a jak nie to trudno, to nie koniec swiata. czym sie interesuje, co robi na codzien? moze poswieci się jakiejs dziedzinie, hobby itd. moze osiagnac wiele jako samotyny człowiek "nie tracacy czasu na seksualność".

Gość jupikjupik
jak to możliwe że ktoś kradnie zarezerwoane niki?

Gość zamiast litery L ktos wpisuje
duże I :)

Gość jupikjupik
ej dobre! nie zauważyłam :D

Gość Niezapominajka1992
Aseksualizm to nie choroba!tak samo aseksualny czlowiek moglby powiedziec ze hetero albo homo to choroba.ma prawo tego nie lubic,ma prawo tym sie brzydzic,tyle ze troche dziwne mi sie wydaje,ze odtraca tez nie tylko seks ale wgl dziewczyny.podejrzewam ze mu sie odmieni,a jedynie pozostanie awersja do samego aktu a nie dziewczyn.