Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna dziewczyna 29

wkurzajacy facet

Polecane posty

witam, od jakiegos czasu spotykam sie z facetem, oboje jestesmy juz bardzo dorosli. niestety nie mieszkamy razem tylko spotykamy sie raz na tydzien. kiedy juz jestesmy razem jest dobrze i milo, ale potem nic, cisza.przez reszte tygodnia czuje sie sama, bo on nawet nie raczy wyslac mi zwyklaego smsa typu jak sie mam, czy cos podobnego. ostatnio bylam chora przez pare dni, i napisalam na facebooku ze jestem chora to wtedy przyslal mi smsa z pretensja czemu mu nie powiedzialam.proste-bo nawet sie nie interesujesz co sie u mnie dzieje w ciagu tego czasu kiedy sie nie widujemy. zaraz po tym kilka smsow ze on przeciez o mnie mysli, troszczy sie o mnie (??????). itp. tak juz jest od dluzszego czasu, naprawde mam juz dosc.co mam z nim zrobic?

Może ja się nie znam, ale to nie przypomina związku, tylko bliżej nieokreślona znajomość...

emutu niestety mi sie tez tak wydaje tylko nie chce sie do tego przyznac:(

Nie wiem... Nigdy nie byłam w takiej sytuacji... Gdzieś czytałam, że najlepiej w takiej sytuacji olać faceta. Nie dzwonić nie pisać nie odzywać się nie robić mu wywodów. Po prostu zabrać się za swoje sprawy. On jak zatęskni to dobrze jak nie to trudno. Jeśli zadzwoni to nie zgadzać się na pierwszy lepszy termin tylko mówić, że jesteś zajęta i umawiać się np. za tydzień. To chyba dobra metoda i jeśli poskutkuję to dobrze jeśli nie to nigdy tak naprawdę nie był zainteresowany. Można zrobić tak zamiast od razu zrywać.

Gość jest, ale ja tylko
"oboje jestesmy juz bardzo dorosli" i cala powage postu chuj strzelil :classic_cool:

Facet nigdy nie jest dorosły, dlatego przeżywają różne kryzysy, wydaje im się, że zawsze będą młodzi i zdrowi i samodzielni jak lwy na sawnnie i potem giną stare i samotne... Chyba zabiłam powagę tego topiku :/

Gość jest, ale ja tylko
ty juz pomoglas w zabijaniu powagi stwieerdzeniem "Gdzieś czytałam, że najlepiej w takiej sytuacji " :classic_cool: :D 🖐️

Gość Joanna z literą T
podnieś mu lewę pachę i nie wąchaj