Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrawdziwaaao111ieczczkabozzza

jak sie pozbyć złych wspomnień?

Polecane posty

Wczoraj odkryłam słuchajcie, że sód ludzi z którymi pracowałam ostatnie pół roku BO MUSIAŁAM jest 4 morderców więcej. No nawet więcej ale 4 to coś strasznego. Jedna podwójna morderczyni to tragedia od razu, ale reszta to też nie powiem. Od razu przyjechałam na morderstwa. Jak się tego pozbyć? Teraz siedzę w domu i myślę co tu robić dalej? Znowu morderstwa? Nie mam już siły. Wiecie jak to wyniszcza? I przydałoby się wyprowadzić z domu ZNOWU I NA ZAWSZE juz nieodwołalnie. 35 lat - kiedyś trzeba. Tylko za co? Takich mam rodziców przybranych wiecie. Dwaj psychopaci. Zostaje mi po nich tylko strach i tyle. Nie wiem - to 2 wariaty są do psychiatryka choć powiem wam całość oparta na kłamstwie i koniec jaki jest taki jest. Ale wiecie - żeby zostać o głodzie przez gwałciciela to mi się w głowie nie mieści. Oraz mordercę. Nie wiem. Przez gwałty i morderstwa głód - no wiecie - taki koniec, ale najlepiej stąd wyjechać DALEKO i tyle. I nie wracać nigdy. I tak miałam zrobić 10 lat temu krytykując moje studia wiecie, że nie było 2 specjalizacji na nich. Przynajmniej teoreycznie. I tak by była praca wszędzie w przyrodzie dla mnie ,a tak? Takie głupoty i brak pracy. Tak to jest. Ciekawe jak jest gdzie indziej, ale ja się i tak już nie załapię. 10 lat za póżno. W jakąś turystykę wtedy możnaby iść i wszystko by pasowało, a tak? Bez sensu i tyle :(

Wiecie - zastanawiam się nad 1 państwem - jak możnaby tam pracę dostać po studiach. No po katedrze przyrodniczej WŁAŚNIE to co ja robiłam na doktoracie - las! - będą wrzeszczeć wiecie - bez sensu. Las niech się pali i tyle. Tam nie trzeba było WCALE lasu, ale przyroda w Polsce i można było sobie STAĆ o las i wtedy bym pracę miała za granicą. A tak? Po co ja do tego laboratorium poszłam. Ale wyjechałabym TAM do tego państwa i by mi dobrze szło. I to byl koniec. Tyle mogłam , a reszty nie i tyle. I paszportem miałam się nie przejmować wcale, ale głupie Ślązaki i taki koniec. Jeszcze wiecie nawet mogłam robić to od czego zaczęłam 10 lat później - zbierać kasę w Anglii, pozwiedzać a póżniej wyjazd na stałe i tyle. A tak? Ja nie wiedziałam co ja mam zrobić z tym paszportem niemieckim i teraz jeszcze wiecie te głupie wariaty zwane moi rodzice przybrani - kiedyś się ich WYRZEKNĘ NA ZAWSZE - na mnie, że budować musieli. Chcieli to mają co chcieli, nie? Dwóch wariatów i koniec. GENETYKA mi mówili - bez sensu. Przyroda i koniec. Ale wiecie - tam i tak nie było możliwości w tym mieście robic tego co robiłam na doktoracie. Ich to w ogóle nie interesuje. No co? Leśnikiem być? Bez sensu i tyle. Tylko tak można było dostać pracę, ale wiecie - to se musiałam sama książki kupić wiecie i mnie na uczelni z tym wyśmiali. A PRACA? No to nie ma sensu tam naprawdę wracać. Nigdy :(

Ale wiecie - na uczelnia to są normalnie GNOMY chore umysłowo bo miałabym TYTUŁ i też bym mogła wyjechać wiecie. Ale nie - no bo mogłam wyjechać. Co prawda chciałam do Niemiec i jeszcze języka się musiałam uczyć , no ale... a jak nie to to drugie państwo i tyle. A teraz? No oczywiście zapomnijcie o obronie. No to został mi tylko język i tyle co jeszcze. Tyle. Ale historia. A po studiach to mogłam wyjechać do tego państwa i ze względu na wiek coś dostać - że młoda. Ale ja w ogóle przyrodniczką nie byłam. Musiałabym być przyrodniczką. Kurde - wszystko bez sensu i tyle. A moja matka przybrana - nie jedź, nie wolno. Ona podobno wiecie SIĘ BAŁA o mnie. No kłamała dobrze. Co ona by tu sama zrobiła z takim deklem jak jej CUDOWNY MAŁZONEK. Chyba by się powiesiła - taka była mądra wiecie. Szkoda gadać powiem wam.

ta uczelnia - tak miałam napisać i sorry za literówki. Co tu robić dalej wiecie? Pierwsza praca za granicą i 2 morderczynie do razu. A dalej na nocki? Po co? I te 8 lat temu też mi mieli powiedzieć, że chyba na morderców trafiłam i się pogodzić nie umieli, że wybrano mnie a nie kogoś innego. I taki koniec. I wtedy bym nigdy nie wróciła - a tak mnie ciągnęło wiecie do wyjazdu. Z TYCH MORDERSTW chyba wiecie :( I tyle wam napiszę bo bym sobie kredyt OD RAZU wzięła na mieszkanie i tyle. I koniec. Co poza tym?

Gość dobry psychiatra pomoże ci
w pozbyciu złych wspomnień

No w sumie zostaje lekarz psychiatra - to prawda. A tu wiesz w tej miejscowości jest jeszcze 1 gostek, który ma morderstwo na sumieniu i przez to wszystko tak jakoś wygląda nie wiem - no jakby LALAECZKA CHUCKY. Wiecie co to było? Ja wcześniej wiecie tak żyłam trochę tu , trochę tam i miałam dewizę że jak dam spokój to tam spokój będzie. Ale wiecie - tu jest też morderca i dlatego nie mam pracy. I to wysoko. I czy jeden? Bo ja tu jestem PodWÓJNIE obrażona gdzie mieszkam. Czyli w szkole jest 2 morderców tu gdzie mieszkam i koniec. Nie całkiem, to skomplikowane, ale tak to wygląda. A wiecie skąd to wiem? Bo morderca kradnie i jest NIE DO OGRANIA. No ja z tego wiecie nie rozumiem nic, może ludzi pokrzywdziłam, ale morderca w szkole - co o tym sądzicie? Dlatego jest mi tu tak ciężko i tyle. A co dalej? :( Wolę nie myśleć. Nie powinno być morderców w szkole - co o tym sądzicie?

Wiecie -ja naprawdę nie rozumiem czemu ja nie dostałam pracy na miejscu W SWOIM CZASIE. Nie rozumiem tego. To można wytłumaczyć tylko, że ograło mnie 2 morderców. NO ALE ILE MOŻNA wiecie? Bez sensu. Teraz będę wyrzucać z pracy morderców ja. Za wszystko - no 6 lat do kitu, niedokończone studia. Bez sensu. Bez grosza - 35 lat. Ja im nie muszę niczego udawadniać. Oni są ZYWYM DOWODEM na morderstwo. I tyle :(

Gość zapomniałaś wziąć leki
weź natychmiast a jak ci się skończyły to biegusiem do lekarza, to nie jest morderca :)

Gość Mali.....
o choooy Ci chodzi?

Bo wiecie - wszyscy na mnie - czemu ty jeszcze 4 lata uczyłaś po tym procesie? I drugi proces - co ty wyprawiałaś? Przecież miałaś kłopoty i miałaś ODEJŚĆ. Wyjechać. Zarabiać na mieszkanie. No niby tak powinno być -logiczne. Po procesie w szkole odchodzę - no ale nie umiałam i praca była. A teraz powiedzcie mi czemu - bo ja chciałam odejść, ale nie umiałam. No to czemu? No czemu? Bo w szkole sa mordercy. I to właśnie tu gdzie mieszkam. Tak dziś rano myślałam i sobie sama ze sobą rozmawiałam nawet wiecie na ten temat. Bo tak - ani odejść z tej szkoły ani nic. A teraz TAKIE RZECZY O MNIE WYGADUJĄ za tą granicą, wymyślają na mnie wiecie. Co oni robią wszyscy? I tyle :( JAKIM PRAWEM SŁUCHAJCIE? 2 morderców i koniec. Nawet podam nazwiska. I tyle mnie to obchodzi - no taka okolica pif paf i koniec. No wiecie - no nic mi nie pasuje - no psychiatryk. A czemu nie mogłam odejść. Dziwaczne. I tyle - no wiecie - mordercy są , ale czy w szkole uczyć powinni? Nie wiem. No chyba niekoniecznie, nie? Ale no ... miałam być mądrzejsza - stała praca i tyle. Dzieci. Morderca i dzieci :(

Gość kamilliaa
hahahaha owieczka ty idiotko :O

Wiecie - mówcie sobie co chcecie - mnie ze strachu ręce latały tu. No wiecie - nie pomawiam nikogo. Jestem sobie adoptkiem i tyle. No ale jeden kryminałek. Przykro mi :( No ja chciałam odejść, ale jak? przecież by mnie zabili. I myślałam, że to ten dyrektor z PARYŻA. I wiecie - w tym wszystkim jeszcze pijaństwo. Nie wiem :( I tyle. I myślałam wiecie, że - no miałam pieniądze chciałam np. sobie na wycieczkę pojechać - i mnie wyśmiali, pieniądze, CUD, ze dostałam z powrotem - nie ma wycieczki, niczego. No i tyle :( No wiecie - to było 4 lata temu. i ja wiecie na ten proces wszystko zwaliłam i tyle i tak byłam smutna - ile to mnie jeszcze będą poniewierać. A wiecie - żałuję, że nie pojechałam. Ale co by się tam działo? Powiedzieli mi, że SZLAKIEM TRUNKÓW FRANCUSKICH se mogę jechać. A to 2 morderców taki układ miało. Nieźle , nie? :(

Wiecie to nie jest, że ja NIE CHCIAŁAm jechać szlakiem trunków francuskich bo ja bym pojechała tylko wiecie ja sie BAŁAM - co tam się będzie działo, ze tak mi smolą. A w ogóle to chciałam zobaczyć 1 górę. I tyle. I miasto . I górę i miasto. Ale tego nie było, a były trunki francuskie. No wiecie - jednak to nie jest to samo. Ale pojechałabym i dziś 2 wariatów siedzi w kiciu, a zaczęłam się bać i tyle z całości. Bo miałam pojechać wiecie. Ale co - nie pojechałam i po mnie bo Polska to wycieczki i tyle. A teraz to samo i koniec. No niby nic się nie powinno stać WTEDY na tej wycieczce, ale się bałam i koniec. Bez tych telefonów i tego wszystkiego to tam jeszcze, ale poza tym... ?

Wiecie - ja widzę, że dziś 1 kwietnia, ale to bez sensu. o wszystko jest prawda co napisałam wyżej. I wiecie - morderstwa to są od Kaina. Zabił Abla i od razu WSZYSTKO BYŁO LEPIEJ. Wszystko mu szło o wiele lepiej i tyle z tego. I tacy sa mordercy, którzy nie żałują - od razu wszystko im idzie dobrze, są nie ogrania. i tyle. Mam już dosyć morderców i kryminału. Przez to tak lubię kryminały, horrory. Mam do obejrzenia film OBŁĘD wiecie. Muszę go poszukać. O czym to jest? Oglądał ktoś? Nic więcej mnie nie interesuje. Powinnam coś innego, ale moge tylko obłęd i tam gdzie krew się leje. przykro mi :(

Gość mięsożernaa
myślisz że ktoś cie tu czyta? :O bo chyba na razie piszesz sama do siebie

I wiecie - 2 lata mieszkalam w mieszkaniu od morderców. Kontaktowałam sie z mordercami. I tyle. A pózniej? Bo się nie liczyły pieniądze w ogóle. Czyli morderczynie i tyle. A wcześniej1 koleżanka - czy ona kogoś nie zabiła? nie wiem. No ale patologiczna to by uszła, ale wiecie - dalej to 2 morderczynie bo pakować w 15 minut i zwalaj to morderczynie. Normalni tak nie robią. I ta w tym pierwszym domku - czy aby nie morderczyni? Nie wiem. Może i nie, ale chciała mnie zabić to morderczyni i koniec.

Ta ostatnia moja praca to jest banda morderców i to nie ma o czym mówić. Czemu pisałam o koleżance - bo u niej mieszkałam rok. I ŚNIŁ MI SIĘ SEN, że mnie chcieli zabić. Czyli co sąsiad to morderca i kto wie czy by mnie nie zabili gdybym się tam przyprowadziła bo nikogo tam nie znałam. I tyle. Takie życie. Raz mi sie śnił taki sen, że mnie zabijali. Własnie tam. Nawet diabeł mnie nie zabijał, a tam tak wiecie.

Wiecie - te samobójstwa na studiach to nie jest moja sprawa. Jest i nie jest. Już w sredniej się powiesiło 20 osób przez mój paszport. A jeszcze mój ojciec przybrany POLAK też dostał paszport niemiecki i tyle. I to,że go musiałam słuchać to jest SKANDAL. I tyle. Tak samo matki przybranej i brata przyrodniego. Dwa następne skandale bo byłam najmądrzejsza i do dziś jestem. Jedynie, że mi całe życie zniszczyli i tyle. Babcia co żyje - zwał jak zwał to nie wiem. Ale wyżej ode mnie nie jest i tyle z całości. I nic mnie więcej nie obchodzi tu. Wszystko miałam dobrze wymyślone ale musiałam ustępować i TAKI KONIEC :(

Wiecie - ja nie rozumiem jak wy możecie woleć TAKIE DNO jak moja matka przybrana. Ona wam całe państwo niszczy i ja należy ZABIĆ. Normalnie powinna nie żyć i tyle. Wy przez nią jesteście GORZEJ NIŻ GŁUPI a wy na mnie. I przez ten kościół. I tyle. I zabijecie mnie bo dzieci nie mam , a ona ma męża - mordercę i gwałciciela I PORONIŁA i była zgwałcona. No to jedynie, ze nie mam meza przez jej kłamstwa i nie poroniłam. A zeżryjcie sobie ją i do pracy jeźdzcie do WŁOCH. Zapamiętajcie to sobie - do Włoch i do Niemiec po niej. W Anglii sie praca skończy - tam będzie. Może wtedy się nauczycie rozumu, że się Angielki szanuje i koniec. Bo tak to nie wiem. Będą wyrzucać i tyle. I możecie sobie mówić po angielsku wszędzie. W końcu jest otwarta granica, nie? I rządzi Londyn i koniec. Za dużo Polaków i koniec. NO A MOŻE NIE? Co wy sobie wszyscy nie myślicie? Nawet do pięt nie dorastacie mojej matce, a rządzicie się jak CHORZY UMYSŁOWO. I to sami mordercy. Ona co prawda też miała ojca przybranego mordercę, ale to sie zabił i jego żona bezdzietna także. Ona tez. I tyle macie do powiedzenia tam już jak dla mnie bo przez waszą rasę kasy mi nie chcą dać i CO MAM ŻREĆ wy jełopy durne polskie i koniec :( I tak powinno być i tyle. A może nie? Londyn będzie miał Hiszpanię i Unię po swojej stronie i ciekawe co teraz wymyślą mądre Niemcoki? Może otworzą swoje obozy koncentracyjne - a to tylko ich mądrość jest, nie? Tyle umieją i się wkopać w następne dno moralne - najpierw Żydzi teraz Polaki. Ciekawe po co im te Polaki? Tego NIKT NORMALNY NIE ROZUMIE. Ale ja to wytłumaczę i znowu mam plusa, a wy? Bo na nich wszyscy i tyle. Czemu nie?

Nie dadzą mi tu kasy bo nie będą chcieli żeby bankom było dobrze dzięki mnie i CO TERAZ? Kasę mogę dostać w Niemczech bo to wiem. I co? Siedźcie tam sobie teraz sami wy zera i tyle wam napiszę. Jak ja tej Polski nienawidzę. Same głupy, szuje, złodzieje i mordercy. I GWAŁCICIELE. A gwałćcie się dalej - wszyscy. To i tak nie ma sensu wszystko. Zadna przemoc nie ma sensu i koniec.

I jeszcze nieroby i gnioty. I tyle. I po co te moje siostry sie zabiły? Ale w sumie dobrze zrobiły. Co one teraz zrobią? Czy wybiorą Maryję czy Zachód? zależy ile będą mówić po angielsku. Na kursy sobie pójdą i znowu wszystko zajadą. Choć ta jedna zwłaszcza nie była najgorsza. Pod pewnymi względami. I tyle. Ale myślę, że staną po mojej stronie bo wielu rzeczy po prostu nie wiedzialy bo się miały obrazić , że je do Polski oddano. I tyle. I one to wiedzą co ja i tyle. Najwyżej będą Ślązaczki. Bo mogą. Zależy gdzie będzie Mieszko. I tyle. Ale Polki już nigdy bo nie i tyle. Bo miałam rację - jedynie, że nie umiały mi wymyślić świętego. ŚWIĘTEGO bo pasował mi facet. Jan Chrzciciel pasował - nie umiały wymyślić i tyle. Święta Elżbieta -nie myślały. A mnie pasowało i je olałam.

Ale wiecie - świętych miały z Afryki to się zrobiły Polki. No co one tu widziały to ja pojęcia nie mam. A ta jedna taka mądra dosyć, ale z tą drugą i w końcu samobójstwo i tyle. Przecież ona miała miała lepiej na maturze z Anglika ode mnie. No ale pogwałcone i wielkie Polki. Tak by tam wyjechały się dowiem kiedyś a tak nie umiały i tyle. Jedyny powód - gwałt zbiorowy. No i święci z Afryki, a miały mieć z Rzymu i koniec.

No widzicie - ode mnie od razu miały sie domyślić rzymskiego rodowodu i sie mną przejąć, ale pogwałcone - nie umiały i tyle mądrego im w Polsce zrobili. Ja też zostałam przez nie bez rodowodu, a ta reszta? No wiecie - i to jest bardzo skomplikowane wiecie bo z okolicy ja jestem takiej a nie innej. A one też i tyle. To znaczy one jak one - one się poddały wiecie takim koleżankom z innej miejscowości. Wiecie - ja całą tę klasę uważałam za bandę wariatów, a one chyba tylko byle rządzić se w tej szkole i co dalej? No a te laski z tej miejscowości innej, wszystkie wyszły za mąż i je zjadło. I dlatego miały trzymać ze mną i na nie. Bo były durne. A one z nimi. No ale wiecie - tak to jest i tyle. A to wszystko jest bardzo skomplikowane i dużo by pisać. Lecz po co? I komu, nie? trzeba mieć PO CO i komu. A tak to nie warto się wywnętrzać.

Gość kobieto ty się lecz
bo ty naprawdę jesteś poważnie chora i mówię ci to jako osoba która sporo przeszła

Gość dziś wyraźna
uważam ze to dobra psychoterapia jest wypisywanie serii postów na kafe naprawdę mimo iz jej nikt nie czyta to jej to pomaga;)