Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca błądzaca mama

nabór do żłobka - czy jeszcze się załapię??

Polecane posty

dziewczyny powiedzcie mi proszę, czy już za późno na składanie papierów do żłobka?? sprawa wyniknęła niespodziewanie, do tej pory miałs ie kto zajmować dzieckiem, mniejsza o to... jakie warunki trzeba spełniać?? chodzi o Wrocław

Gość Kamilia2905
Hej, u nas (opolskie) termin składania wniosków był do końca marca.. Nie ma jakichś ta kryteriów ale jeżeli np. Ty nie pracujesz tylko Twój partner to raczej ciężko... U nas oboje pracujemy, ja dodatkowo wracam na studia w październiku a i to nie mam pewności czy się uda.. W prywatnym żłobku to samo, teraz czekamy. Chyba możesz teraz tylko zapisać się na listę rezerwowa, bo u nas np. jeżeli mały dostanie sie do tego prywatnego to rezygnuje z państwowego i zwalniam miejsce, wiec próbuj u siebie. Może sie uda..

oboje z męzem pracujemy, ale problem polega też na tym ze ja z dzieckiem nie jesteśmy zameldowani we wrocławiu. będe musiała dziecko przemeldować zeby się dostało do żłobka publicznego?? bo z prywatnym chyba nie ma takiego aż problemu

jeśli dziecko nie ma meldunku w danym mieście to szanse. by dostało się do żłobka państwowego są bardzo nikłe...

Gość ghff
dziecko musi byc tam zameldowane inaczej nie masz szans

olga dziękuję:D

z resztą wszystkim oczywiscie dziękuję za odpowiedzi:)