Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ronsol

czy dokonałaś? dokonałabyś aborcji studentko?

Polecane posty

Witam. Chciałabym porozmawiać z kimś, kto zdecydował się na aborcje... To bardzo ważne, dlatego jeśli któraś z was mogłaby sie podzielić tymi doświadczeniami, nawet przez mail, to bardzo proszę...

Gość prrawdziwaaao111ieczczkabozzza
uważajcie na baby po aborcji bo są STRASZNE. bez kasy przy nich tak jak przy każdym innym mordercy. I tak właśnie wychodzi , że aborcja to morderstwo - przez brak kasy przy babie, która dopuściła się aborcji. I tyle. Normalna morderczyni jak każda inna. I CHYBA PRZEZ ABORCJE jest forsa dopuszczona - w sensie papierek. Bo nie powinno być. Żeby ograć aborcję. Nie rozumiem do końca jak to jest, ale moneta nie - papier. Bo to cyrograf? Coś tam takiego - nie wiem kto pierwszy zaczął aborcję, ale dla mnie taka baba to morderczyni i tyle. Poronienie też, ale to tam inaczej, a tu bierzesz i dajesz kasę. Chyba tak do znaczenia doszły pieniądze. Bo tam zawsze jakieś monety były ale nie o to chodziło. Coś tam takiego.

Gość garganałtułła
Och prosze cie ja w sumie wykonuje ja na okraglo. Studiuje od 3 lat i miala 7 skrobanek bo czesto hihih zapominam sie zabezpieczac

Gość ckckckk
Ja dokonałam. Co chcesz wiedzieć?

Gość studentak KUL, czy dzieł przy
radio Maryja, na pewno nie dokona aborcji urodzi bachora na chwałę ojczyzny i JP2.

Wiecie - aborcji dokonywały wiedżmy zawsze. No lekarze? Wiedźmy nie? No i co? Skąd one miały wiedzę? Z cyrografów. No i tak doszły pieniądze do znaczenia. Bo teraz wyobraźcie sobie że idzie na aborcję - na zabieg. Płacicie w monetach. Co sie dzieje? Płacicie w papierkach - co się dzieje? I czemu? Wzrost zanczenia papierka, a monety? Nie. No i tak papierowe pieniądze są dziś ważne. Z ABORCJI. Moje zdanie. I świat to JEDEN PAPIER z papierowych pieniędzy. Ale nie tylko.

Gość studentak KUL, czy dzieł przy
no to teraz łyknij sobie tabletki Prezesa i idź spać, albo poczytaj Kopernika o pieniądzach.

Czemu wiedźmy podpisywały cyrografy na aborcje? Wiecie? BO SIĘ BAŁY ŻE JE ZŁAPIĄ I WSADZĄ DO CIUPY ALBO ZABIJĄ ZA TO FACECI. Ale cóz... podpisały cyrograf i wiedziały , że się ich będą dziac. I tak sie straciły egzorcyzmy w kościele. Przez aborcje wiecie. Bo jak trują o aborcji to działają egzorcyzmy a jak nie to nie. Bo wiedzą że to przez to. I wiecie mieli 1 rzecz wymyślić, żeby te baby ograć - nie umieli. Przez to co ksiądz to baba w ciąży jak dla mnie i porod. Skąd ten poród? Bo dużo bab zachodziło i się bały porodu i dlatego usuwały, a księża zamiast wiecie ograć to to je zabijali BO ICH NIE UMIELI OGRAĆ i wiedżmy były ważniejsze od nich bo miały wiedze, a oni nie. I chodzili se do wiedźm i tak dalej. Takie wróżki dzisiejsze. I je palili a mieli ogrywać. Ale jest tylko jeden sposób jak je ograć, nie umieli tego bo no nie wiem - nie modlili się. Jak ograć wiedźmę, która podpisała cyrograf? Umiecie wymyślić? A ile wróżek podpisało cyrografy? Ograć taką wróżkę - każdy ksiądz powinien to umieć. Nie umieją. Od średniowiecza. A czemu Polska jest taka głupia? Własnie przez wrózki bo księża nie umieją ich ograć. I tyle. No bo oni się ludźmi interesują. tylko forsa wiecie. I tyle - a to LATAMI się mieli modlić i by je umieli ograć, a tak to z nimi trzymają, kasa i koniec. Takie życie :(

Nie wiem jak to było słuchajcie - podpisywały cyrografy na aborcje bo to była fajna kasa, ale jakby ksiądz przyszedł to po nich i miały cyrografy po cichutku. Oni tego nie doceniali i po nich przez te cyrografy bo tego nie wiedzieli. I TAK JEST DO DZIŚ - w Polsce też bo wróżek nie umieją ogrywać. Bo jest 1 sposób jak ograć wrózkę , ktora może mieć cyrograf ale nie musi. Bo co taki ksiądz może zrobić? Spryska ją wodą święcona i co wtedy i to jest koniec. A nie będzie mu szkodziła myślicie? Będzie. No i jak to ograć - ja umiem. Tak mieli wymyślić i nie byłoby stosów. Nie umieli i po nich. PRzez to była reformacja. przez egzorcyzmy bo nie działały. I to każdy wiedział, że na wiedźmę to nic nie działa. Tylko ja spalic i wtedy spokój. NIBY SPOKÓJ, ale morderstwo i tyle :(

No jeszcze mają kadzidło egzrocyzmowane. To mieli odymić coś, wrzucić tam tę wiedźmę wiecie i żeby się nawdychała tego kadzidła i albo by umarła albo coś? Nie wiem. Może by jej nie szkodziło. Powinna umrzeć w sumie i tyle. No to może i tak się działo i dopuścił Bóg stosy i tyle. Bo tak ich nienawidzili bo nie umieli ich ograć i tyle. Jak faryzeusze Pana Jezusa bo ograliby go i nie byłoby krzyża. Ale nie umieli. Myśleli, że krzyżem go ograją. Też nie. Ale dalej swoje i tyle. Bo wiecie - na krzyżu umierał BUNTOWNIK PRZECIW PAŃSTWU - gdzie on się przeciw państwu zbuntował. I to chyba WTEDY ten krzyż zrobił się jakiś taki? Kto to właściciwie na tym krzyżu umierał. Bo obok powiesili mordercę i złodzieja. Bo dobry łotr to był złodziej, a zły to morderca. I tyle. A miał wisieć buntownik. I tak cały krzyż POPSULI, że w końcu NIEWOLNIK wisiał tam - np. Spartakus - buntownik niewolnik. Tak się popsuło wszystko wtedy, a zawsze było , że buntownik. Z Egiptu, a pózniej byle kto i w końcu chyba na pal nabijali bo nic nie rozumieli z tego krzyża - po co ten krzyż był? Lepiej nabić na pal. A wtedy był krzyż jeszcze bo to z Egiptu było i to miało bardzo duże znaczenie czy krzyż czy nabicie na pal i o wiele gorszy był krzyż bo pal to zaraz śmierć i tyle. Wszystko rozwalone i od razu śmierć, a na krzyżu kilka dni wisieli na słońcu bo flaki w całości mieli, serce, a na palu ból ale zaraz koniec. To tak nie chcieli - lepszy był krzyż żeby zamęczyć. A to jeszcze wiecie zależy co i jak . Jak ktoś miał poglądy to tam nabicie na pal - nic z tych rzeczy. Właśnie na krzyż. Może zechce żeby go z tego krzyża zdjąć. Ma możliwośc. Przy palu już nie miał i tyle...

I wiecie ci faryzeusze to były takie zera, ze sie opisac nie da. I umarł i został po nim krzyż. Czemu nie ma krzyża? Od razu coś tam się z nim stało, poza tym on był z bardzo złego drzewa - już chyba go nie ma dziś i tyle. Jakiś tam kolec z korony cierniowej. To miało znaczenie, ale krzyża mieli szukać. Ktoś go nawet znalazł, ale gdzie on jest. Np. w Polsce kawałek krzyża Chrystusa i o! A najlepiej mieć słuchajcie ŚWIĘTY GRAL. Ale to nie ma bo to by Zydów wybili Hiszpany. I tak ich wybili Niemcy - ich sąsiedzi, ale nie przez swięty Gral i tyle. Co jeszcze? Nie wiem :( Acha - z aborcji tylko lekarz ma sie dobrze i reszta tyle ile. Jak go popierają? A nie wiem. Ale ogólnie jak przeciw aborcji to bez kasy zostajesz i tyle. Co poza tym?

nie uważacie, że Kościól by lepiej wyszedł jakby wiedżmy dusił? Palili je bo i tak się będa palić. A jakby je dusili? Nie mieliby więcej racji? Na takie szkoda tlenu. Nie wiedzieli o tlenie. Ciekawe czy wiedzieli, że można udusić, nie? Litość - no że żyły - od razu mieli się domyślić cyrografów i je ogrywać. Ale nie stosem. Bo i tak by je palili i tak. I dlatego jest JESZCZE GORZEJ PRZEZ TO i tyle. A Analizę diabeł udusił i tyle. A Kosciół uznał za świętą NO PRAWIE.

Dlatego nie lubię Kościoła bo to sama kasa i wrózki to są dla mnie. Nic poza tym. A sąd ostateczny jest chyba po to by zrobić porządek z wiedżmami bo reszta to wiecie - sama by się wykończyła, ale najgorsze te wiedżmy - co to z nimi? Wszystkie rodowody. Ale od kogo. I po to jest sąd ostateczny. Bo największe wiedżmy były w NIEMCZECH. Czemu nie? I dlatego maja słabą medycynę i mało dzieci rodzą Niemki. Bo tam zaczęły baby liczyć ile to dzieci urodzą. Tak sie zaczęlo. I stąd się wzięly wiedżmy. Bo kiedyś to nawet nie wiedziały ile to narodziły, a w Niemczech zaczęły liczyć i dlatego dziś się człowiek rodzi i już mówi 1 dziecko, 2 dzieci... i to wszystko jest z Niemiec i tyle. Ale oni to mieli powód żeby tak myśleć racjonalny przez to to Bóg dopuścił, a w Polsce? Tu powinna być dzietność jak w Chinach. A coś nie jest. A poza tym Niemki były i są moralne jak już się hajtną a Polki? Ostatnie zera. Jak Zydówki bo to samo - każde dziecko z kimś tam. Czy Ruski raczej i tyle. Np. kuzynka Jani. Ale mąż to musi być to od Żydówek myślenie chyba, że mąż i dzieci. Albo od Arabek raczej. Takie tam rzeczy.

Gość Trzeba chyba na głowę upaść *
przeczytaj sobie Młot na czarownice, będziesz miała podstawy teoretyczne jak palić czarownice na stosach.

Nie - mąż i dzieci z byle kim - to żydowsko -arabskie myślenie jest i tyle. I tak sie porobiło bo sie wszyscy ARABÓW bali w Europie i tyle. I koniec. I TYLE Z CAŁOŚCi. Bo wiecie - Maryja mąż i 1 dziecko. No cóz...

Wiecie - wiedżmy to były kobiety bez rodowodu, które chodziły i sie pytały kobiet - ile to chcesz mieć dzieci - tyle a tyle, a to jak coś to przyjdź do mnie i nie będzie więcej. I tak było Ok dopóki nie zaczęli ich wyrzucać co to wyprawiają. I to wiecie wzięło się ze STAŁEJ PRACy. Trzeba lubić to co sie robi i tyle. A to tam nie morderstwo mówili. I wyrzucali je wiecie czemu - BO ZOSTAWALI PRZEZ BABY BEZ KASY. Czy nie wiem jak do tego dochodziło, ale wszystko z kasą związane było. I tyle. I tak sie zaczną rodowody od diabła - OD ABORCJI. Bo przecież na dole też muszą coś mieć robić - od kogo to jesteś? Od tego od tamtego - jedynie, ze nie będą mieć tytułów wiecie. A czemu? Bo nie kanonizowali ŚWIĘTEJ ANALIZY. I to jedyny powód. Troszeczkę im brakło powiedzą. Tak cierpiała za innych. Ale nic chcą im jej nawet beatyfikowac. No ale jeszcze mają troche czasu, nie? Kto wie co jeszcze sie może zdarzyć.

Wiecie to wszystko jest z Egiptu - tam była medycyna dobra i CHYBA podwiązywali jajniki właśnie, a póżniej baby w ciąży umierały, co to tam jest - wiecie mumie robili i to tam wszystko wiedzieli co i jak bo w Europie to byli głupi, ale tam nie i wszystko mieli spisane, ale nie na murach świątynnych I tyle. Tylko nie wiedzieli, ze w rodzinie nie wolno a oni tylko w rodzinach i to tak sie zaczęły aborcje. I tyle. Bo samo też wypłynie czasem, nieżywe. Tylko takie coś. Najpierw chyba, ze w rodzinie , ze wypłynie to przyspieszali. A pózniej już się zrobiło - kasa i to nawet dobrze. Coś tam takiego. Ale tego nie pisze tam na murach świątynnych. I tyle :( I wiedżma to zawsze aborcja ale Analiza to nie. NIe wiem czemu. Taka moralna była i tyle.

ckc... Chciałabym zadać Ci parę pytań anonimowo, najlepiej przez mail, ale jeśli sie nie zgodzisz to tu na forum. Proszę, nie wycofuj sie z tego, to dla mnie bardzo ważne.

Gość ckckckk
Podaj tu swojego e-maila to odezwę się na prv, sama wiesz jak tu jest.

Gość za prawdę, za prawdę, powiadam
wam, to nie zabójstwo, tylko zlikwidowania pasożyta.

Gość raczej to urodzi
wiecie dlaczego wierze w garabantal bo to co ona opisuje to juz mnie spotkało zobaczyłem wszystkie swoje grzechy jak na filmie każdy na całym świecie zobacy znak, łaskę, lub karę w samym sobie - innymi słowy, ostrzeżenie. Poczuję się jakby na całym świecie byli sami, nie ważne gdzie będą się wtedy znajdować. Poczują się sam na sam ze swoim sumieniem, przed obliczem boga. Zobaczą wtedy wszystkie swoje grzechy oraz efekty działania tych grzechów. (Dodany komentarz): Trzeba zauważyć, że 'aviso' nie tłumaczy się dosłownie jako 'ostrzeżenie'. To bardziej jak przygotowanie lub zauważenie. Q.: Pozwól, że zapytam czy dobrze to rozumiem. Pewnego dnia poczuję ostrzeżenie. Bez względu na to gdzie będę, poczuję to? Conchita: Gdziekolwiek będziesz. Q.: Czy będę w domu, czy na ulicy, w Rosji, w Puerto Rico, w Santo Domingo czy na Kubie, nieważne gdzie będę, poczuję to ostrzeżenie? Conchita: Poczujesz je . Q.: Kto poczuje to ostrzeżenie? Katolicy, Protestanci, Komuniści, Żydzi? Conchita: Każdy, kto żyje na świecie . Q.: Wszyscy poczujemy to tego samego dnia? Conchita: Tak, tego samego dnia . Q.: Więc każdy poczuje to tego samego dnia, o tej samej godzinie. Jak długo będzie to trwało? Conchita: Nie wiem jak długo. Jednak każdy inaczej to odczuje. Q.: Czy to będzie trwało pół godziny? Godzinę? Conchita: Naprawdę nie wiem. Myślę, że pięć minut to adekwantny czas. http://www.ourlady.ca/translations/Polish/CoT oJestGarabandal.html http://www.garabandal.pl/wywiad_conchita.html http://jezus-milosierny.blog.onet.pl/OBJAWIEN IE-GARABANDAL-O-CZASAC ,2,ID368518792,n