Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzest w niedziele

Mamusie co byście chciały dostać na chrzciny?

Polecane posty

Gość chrzest w niedziele

Ide w niedziele na chrzciny dziecka, i nie mam pomyslu co kupic, napiszcie mamy co wam by sie przydalo i co chcialybyscie dostac dla malucha z takiej okazji.Myślę ,że mamy będą wiedzialy najlepiej co im jest potrzebne, rozważam też podarowanie pieniążków, ale chciałabym coś kupić bo z samą kopertą na chrzciny to tez tak dziwnie

Gość leżaczek bujaczek
:)

Gość ula palula
krzesełko do karmienia mate edukacyjną taką duża ubranka

Gość chrzest w niedziele
doastali już od dziadków przed chrzcinami:) też już o tym myślałam

Gość ujgbv
daj kasę włożoną do pięknej pamiątki chrztu

Gość mamamama26
wszystko co się może przydać - ubranka, zabawki, czy jakieś akcesoria - niewiem o jakiej kwocie mówisz więc cięzko doradzać - mi niepasowaly rzeczy takie pamiątkowe które moga gdzieś bezużytecznie stać i sie kurzyć jak np. jakieś srebrne smoczki itd - po co to komu

Gość chrzest w niedziele
też tak uważam, że niema co kupować srebra, ani złota bo to leży w szafce nie używane, myślę o budżecie ok 300zl jestem kuzynką mamy dzieciątka więc myślę że to jest rozsądna kwota.Chciałam kupić coś za 100-150zl a 200zl dać w kopercie

Gość mamamama26
a leżaczek bujaczek? albo skoczek? huśtawka? mnie by cieszyły też wszelkie zabawki edukacyjne - z oryginalnych rzeczy fajny jest tort pampersowy ale taki ktory można potem zużyć..

najlepiej zapytac rodzicow, czego jeszcze potrzebuja. albo kupic cos skromniejszego, np kocyk i dac dac kase w kopercie bo takie pamiatki chrztu, jak zlote smoczki itp to tylko zagracaja dom pozniej

Gość karrrla333
moj brat kupil taki smoczek ze srebra gdzie jest napisana data porodu ile wazyla i wszystkie detale porodu i miejsce na pierwszy ząbek :) w takim czewnonym pudeleczku (jak na zareczyny) albo lancuszek albo bransoletki roznie

Najważniejsze to dowiedzieć się co dziecko już ma. My miesiąc temu chrzciliśmy córkę i prawda jest taka, że matę, leżaczek, podgrzewacz do butelek i sporo zabawek przeróżnych to ona już miała. Dostała głównie pieniądze oraz trochę ciuszków, maskotkę wielką i, co uważam za super pomysł na taką okazję - piękną biblię dla najmłodszych.

Gość pytająca błądzaca mama
ja dla mojego dziecka dostałam bawełniany kocyk. synek urodził się w maju, było bardzo gorąco w lecie i był to bardzo trafiony prezent. sama chciałam taki kupić przed porodem, ale nigdzie nie mogłam znaleźć

Gość grubaska_pociązowa
ja bym chciała cooler-twister, albo jakąś fajną zabawkę np z FP lub innej firmy, jakąs matę edukacyjną, itp