Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alyene

Ciąża ? Co się Dzieje ? Pomocy !

Polecane posty

Gość alyene

bawiam się najgorzszego. w pazdzierniku przestałam brać anty. od tamtego czasu cykle są nieregularne. Ostatnią @ miałam 14 lutego i trwała 7 dni. przewidywana miesiączka wypadała przy cyklu 31 dniowym na 17 marca - do dziś nie dostałam okresu. od tego czasu spałam tylko dwa razy z chłopakiem (tj 18-20 marca) oczywiście zabezpieczaliśmy się. Robiłam dwa dni temu test ciążowy i wynik był negatywny. zadnych objawów. Czy mam się obawiać że wpadłam ? Czy powtorzyć jeszcze raz test ?

Gość ...................///////////
Nie obawiaj się, że wpadłaś, nie rób kolejnego testu. Poczekaj jeszcze kilka dni i w przyszłym tygodniu idź do ginekologa.

Gość alyene
stresuję sie. ,moze tez i przez to @ spoznia się. ale nie chciałabym wpasc teraz. mysle ze skoro robilam to w dni nie plodne i nie pekla gumka itp to jaks inna przyczyna musi byc tego ze nie dostalam @.

Gość ...................///////////
Brak miesiączki nie zawsze oznacza ciążę, a nawet dość często ciąży nie oznacza. Powodem może być stres, brane leki albo po prostu zaburzenia hormonalne :) Nie ma powodu do paniki :)

Gość nawet taniej
Zamiast jęczeć to do ginekologa bo pewnie masz za mało hormonów i trzeba okres lekami wywołać. To dosyć częste po odstawieniu tabletek.

Gość alyene
tak zrobie. pojde ale dopiero we wtorek bo tak przyjmuje. fakt moze nie mam po co sie stresowac, ale nigdy nie wiadomo. bo nigdy tak nie mialam. fakt spoznial sie z tydzien ale nie 2