Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co myslicie o wybielaniu zębów?

Polecane posty

Gość kuujilkoiuoui
Ja nie wybielam. Niszczy to zęby, a wolę mieć na starość swoje zęby, nawet żółte, niż sztuczne. Z gryzieniem ze szczęką trudniej, a nie wiadomo, czy za wiele lat, będę mieć dosyć pieniędzy, żeby wszczepić wszędzie implanty.

Gość dfdffgfgfggh
ja mam takie zoltawe, ale jednak sobie nie wybiele, szkoda mi niszczyc zebow po prostu. za to zamierzam zrezygnowac z herbaty bo bardzo duzo pije, jestem od niej uzalezniona. myć zeby pastami wybielającymi ale takimi zwyklymi a nie biala perlą, bo ta biala perla tez podobno niszczy zeby strasznie...no i moze po jakims czasie zeby same jakos sie wybielą. chcialam sobie tez wybielic i czytalam duzo o tym ale jednak nie zdecyduję się. kasę moglabym uzbierać 800 zl na lampę, ale jak mają mnie potem bolec zeby i byc wrazliwe to dziekuje, nie chce. mam juz jednego bardzo wrazliwego zeba, ktory jest martwy i to nie ejst przyjemne. jakbym wszystkie miala miec takie wrazliwe to bym chyba oszalala ;)

ja miałam zawsze biale zeby ale tak od 10 lat pije kawe notorycznnie i niestety zęby pożółkniały tez mysle o wybielaniu ale bialą perlą,moja siostra ma naturalnie wrażliwe zęby od zawsze za pierwszym razem z bólu obudzila sie w nocy teraz jest spox i ząbki ma bialutkie

Ja niestety piję dużo herbaty i widzę, że przez to moje zęby z roku na rok są coraz bardziej żółte. Dlatego też postanowiłam temu zaradzić i pomyślałam o liquid smile. Ten aplikator szybko przynosi efekty i jest łatwy w użyciu co dla mnie jest istotne.

Myślę, ze patrząc na twarz kobiety 'przed' wybieleniem a 'po' stwierdzam, ze to czasem baaaardzo zmienia ogólnie wygląd. I można wybielić zęby, czemu nie. Nie jest to jakaś straszna ingerencja w ciało. Trzeba tylko uważać, czym się wybiela zęby żeby nie uszkodzić szkliwa.

Faktycznie trzeba uważać, czym się wybiela zęby bo można je czasami zniszczyć. A czasami przepłacić. Warto poczytać opinie osób, który przetestowały już wcześniej ten produkt. Moim ostatnim odkryciem jest Liquid Smile, który nakłada się na zęby samodzielnie w formie błyszczyku. Ma bezpieczny skład, więc nie ma opcji podrażnienia szkliwa, jak w niektórych 'wybielaczach' do zębów.

Gość gdffgfgfgfgg
no juz cwaniaku nie raklamuj tego gowna, ciekawe ile ci za to placą? kazde wybielanie niszczy szkliwo kretynie i cwaniaku