Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co myslicie o wybielaniu zębów?

Polecane posty

mam dosc białe i rowne zęby ,ale nie są idealnie białe bo naturalne nigdy takie nie są. więc postanowiłam ,że je wybielę profesjinalnie jak myslicie dobry pomysł?

Gość taka_jedna_sobie......
ja też się zastanawiam, zawsze każdy mi wybijał to z głowy.. i tak teraz nie mam kasy ale myślę o tym..

Gość fjkhfvjh
jeżeli możecie sobie to zafundować czemu nie.. musicie się tylko liczyć z tym, że zęby staną się wrażliwsze. Najlepiej ze stomatologiem porozmawiajcie o ewentualnych skutkach

bo niby to niszczy zęby ,ale jestem młoda węc są jeszcze silne... hmm tak generalnie mam dość ładne zęby ,ale bym chciała mieć jak gwiazda filmowa takie idealnie biała

Gość nie używam cukru
na grupponie są fajne kupony rabatowe na bibielanie zebów

Zamiast wybielania profesjonalnego, polecam Ci żel Biała Perła do kupienia w aptece, sama mam białe zęby a potym wręcz hollywodzki uśmiech;) Także nie ma sensu wydawac w ciul kasy jak za 40 zł możesz miec juz białe, lśniące ząbki:)

gdybym miała takie jak ty skakałabym pod sufit z radości, nie poprawiaj tego co jest doskonałe:) ja niestety mam żółte:( , ale też nie będe wybielać bo raz ,że za drogie to jest a dwa ,że po jakims czasie i tak poprzedni kolor wraca:(

Ja chcę sobie wybelić po zdjęciu aparatu ale znajomy dentysta mnie trochę nastraszył,mowił,że to bardzo niszczy zęby,tzn szkliwo i że to jest tak jak z farbowaniem włosów,jak zaczniesz to co jakiś czas musisz znowu to robić.Podobno zęby stają się potem przezroczyste i to wybielanie to wtedy jest tak naprawdę "malowanie"zębów.ALe powiem Wam,że nie widizałam nigdy na żywo nikogo z wybielonymi zębami,ale jak tak ogladam w tv to efekt jest naprawdę rewelacyjny i ja mimo wszystko się skuszę

Gość Navya
ja kiedys wybielałam profesjonalnie zęby. sama silikonowa nakladka na zęby kosztuje z 200 zł ,a żel około 100 wieć wydatek nie mały, ale szyna jest już na zawsze (chyba ,że masz zmiany w uzębieniu).. wybiela rzeczywiście znacznie już po 1 nocy widac różniće ,ale.. po paru dniach miałam taką nadwrażliwość ,że dosłownie płakałam z bolu są takieś żele znieczulające jeszcze ,ale ja ich nie stosowałam i po paru dniach wszystkie zeby mnie bolały

Gość Navya
ale to też zależy jakie masz skłonności do nadwrażliwości

U mnie dochodzą jeszcze koszty wymiany plomb.A właśnie,orientuje się ktoś może ile to moze kosztować?Tyle samo co normalne leczenie,czy mniej?

wybielanie niszczy zęby powoduje nadwrazliwośc ciężka do zniwesienia potem juz nie ma odwrotu czujesz cieple zimne picie herbaty traci swoj urok jedzienie lodów to koszmar. nie polecamm mamy duzo pacjentow ktorzy perosza aby cos poradzic na ich nadwrazliwosc po wybielaniu :P

Gość Navya
mi z czasem ta nadwrażliwość minęła ,ale pare dn po wybielaniu to był koszmar

Gość Navya
ja tam nie mam żóltych ,ale chciałam miec takie bielutkie i mialam ,ale się przez to nie źle nacierpiałam.. same z siebe zeby mnie bolały ,aco dopiero jak jadłam ,pilam ,albo wzięłam wdech powietrza ..

Gość Navya
a efekt to jakies pół roku

Ja też nie mam żółtych,a wręcz biale,ale na przestrzeniach międzyzębowych juz nie jest tak fajnie,jak w reklamie Blend-a Med :P Ale marzą mi sie idealnie biale jak juz będę mieć idealnie proste

Gość Navya
tzn tak generalnie to może warto bo efekt jest taki ,że masz zęby jak białe jak muszla klozetowa ,ale po pierwsze na pewno troche niszczy zęby i szkliwo ,po drugie trzeba sie nacierpieć chyba ,że może ten żel znieczulający działa,a go nie próbowałam bralam tylko tabletki przeciwbólowe po paru dniach\ ale no gwiazdy sobie wybielają ciagle i żyją..

Gość olaa35
Wybieliłam sobie zęby lampą Beyond. Powiem tak - wybieliły się o 3 odcienie (z A2 do B1) ale efekt nie rzuca na kolana i na pewno nie wyglądają tak jak w reklamach gabinetów dentyst. Dodatkowo przez 24 godziny po zabiegu zęby mnie masakrycznie bolały :( Gwiazdy żeby mieć białe zęby to robią implanty albo licówki, wybielanie zębów nie daje takich efektów :(

Gość Navya
lampą nie wybielałam ,ale żel dal mi takie efekty ,że były idealnie białe

dziewuszki kupujcie Biala Perłe, koszt 50-60 zl ale starcza na dwie kuracje ja stosowalam miesiac dzien w dzien po pol godz i efekt oszalamiajacy

Gość Navya
chyba wypróbuje ta perłę ;)

Gość olaa35
Białą Perłę też stosowałam ,po 3 tygodniach dałam sobie spokój bo tylko mi dziąsła podrażniała a efektów zero :( Odnośnie lampy Beyond to jej działanie polega na rozpuszczaniu przebarwień z kawy, herbaty, nie wybieli natomiast naturalnie żółtej kości. http://www.denmed.torun.pl/index1.php?strona=wybielanie

mnie nie bolaly ani dziasla ani zęby - pewnie chodzi o nadwrazliwosc na dane substancje moim zdaniem warto sprobowac, ja po 3latach kupilam znowu i wlasnie jestem w trakcie kuracji

Gość olaa35
Do Adien: pewnie widziałaś i to nie jedną osobę z wybielonymi zębami :P U mnie po zabiegu NIKT z rodziny, przyjaciół, znajomych nie zauważył że wybieliłam zęby :( Ogólnie to polecam lampę Beyond osobom z żółtymi zębami od kawy, papierosów itp, u nich z pewnością efekt będzie bardziej widoczny. Pozostałym radzę oglądać mniej reklam gdzie panie z idealnymi zębami z licówkami reklamują pasty do zębów :P

Gość cubea
Na pewno warto zainwestować w wybielanie zębów. Przynajmniej będzie się miało ładniejszy uśmiech :) Ze skutecznych sposobów wybielania, to wiem, że Liquid Smile jest dobry i przynajmniej po nim nie bolą tak zęby jak po wybielaniu w gabinetach stomatologicznych.

Gość studentka69
Jeśli już to zrób sobie porcelanki, nie zniszczysz zębów a wyglądać będziesz jak gwiazda hollywood. Tylko że to droga inwestycja ;/