Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwcik

Stanie na rękach :)

Polecane posty

Gość Oliwcik

Cześć wszystkim :) Postanowiłam poradzić się was,ponieważ mam problem . W sumie nie można tego nazwać problemem,ale ja bardzo chciałabym stać na rękach bez ściany . Mam silne ręce , bo utrzymuje się bardzo długo przy ścianie , ale jak robię to na dworze (nie boję się) to albo lecę na plecy , albo chwilę stoję i nagle mi nogi gdzieś lecą xD Na szczęście umiem zamortyzować upadek i gdy lecę na plecy nie boli mnie to . Ciągle próbuję,ale nie wychodzi mi to ... Kładę całe rączki na ziemi i odbijam się prawą nogą , lewą dociągam i obydwie zginam do tyłu. trochę tak stoję,ale i tak później lecę albo na plecy , albo do przodu . Proszę poradźcie jak mam się tego nauczyć .

Gość wkurwiona nastolatka
ja pier.dole :O z takimi pytaniami to na samosie wyjazd :O o_O -.-'

Gość Oliwcik
Po pierwsze jeżeli jesteś "wkurwioną nastolatką" to wyżywaj się na swojej rodzinie,chłopaku jak masz ... A po drugie jeżeli nie podoba Ci się moje pytanie nie musiałaś wcale wchodzić i komentować ... A po za tym to nikt cie przecież nie zmuszał do wejścia na ten temat . Jeżeli będziesz miała jakieś rady dla mnie to zapraszam do komentowania,jednak na razie nie widzę żebyś specjalnie myślała,więc przykro mi,ale twoje komentarze oraz twoje wejścia nie są dla mnie mile widziane . Możesz mnie wyzywać i tak dalej , ale ja swojego zdania nie zmienię dopóki nie napiszesz czegoś mądrego :) Lovki ;****

Gość osssssssssstra
ile masz lat myszko

Gość Oliwcik
15 :)