Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem głupiaaaaaaaaaa

auto, problem z tankowaniem

Polecane posty

Witajcie, pytanie pewnie z serii idiotycznych, ale dla mnie bardzo ważne. Czy gdybym do auta na benzynę zatankowała ropę, to zanim silnik by padł byłabym w stanie przejechac 30 km?

Dzięki, bo zatankował mi facet z obsługi, a w domu mnie mąż straszy, ze mógł ropy nalać skoro nie powiedziałam co chcę.

I jeszcze taki problem, jaki może być powod przygaśnięcia tego wyświetlacza, gdzie jest pokazany poziom spalania paliwa i temperatura?

Pewnie slyszal ze to benzyniak , a poza tym po otwarciu klapki czesto pisze czy diesel czy benzynka :)

Gość loiiiiii
jak mógł zatankować skoro pistolet od oleju napędowego jest grubszy i nie da go się wsadzić do benzyniaka?

Gość mąż Cie robi w ciula
bo dziś prima aprilis :D :D :D

golf IV, a mąż mnie lubi straszyć, bo nie chce żebym brała auto. Niby nie wnosi sprzeciwow, ale postraszyć mnie lubi, drań jeden. wielkie dzięki!

Gość mąż Cie robi w ciula
Ale ma metody :D Dobry jest :D Wiesz, Tobie może nie do śmiechu, ale mi się śmiać chce, jak sobie wyobrażę, jak on przebiegle wymyśla różne głupoty, żeby Ciebie zniechęcić do jazdy :D :D :D Śmieszne to jest :D :D :D :D :D Wesoła z Was parka ;)

A najśmieszniejsze jest, ze ja lepiej jeżdżę od niego, może nie technicznie,a el jestem bardziej uważna i ostrożna. A co z tym wyświetlaczem? n początku bardzo wyraźne czerwone cyfry a po około 15 km ledwo widoczne.

Dzięki za pomoc, jakby nas było stać to byśmy mieli 2 auta i po problemie he he. On by mi tankował i zapewniał obsługę techniczną a ja bym za to tego jego rupiecia nie brała.

Gość ale sie uśmiałam-az sie opluła
:D :D w samochodach chyba wszystkich teraz jak klape otwierasz od wlewu to jest napisane jak byk ...co masz lać !

no ja tego nie wiem, bo wlew otwierałam tylko raz i to bez specjalnego zaciekawienia. Ja w gruncie rzeczy jestem niedzielnym kierowcą i nie musiałam jeszcze tankować, kiedyś robil to za mnie brat, potem mąż i taka kaleka życiowa jestem mimo 30. na karku ;-)