Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obamatopotwór

ale jestem zła wiecie...

Polecane posty

Gość obamatopotwór

Może powiem wam żle zrobiłam, że zadawałam sie z Ruską w ksiązkach bo powiedzą, że nie mam pracy bo się z Ruską zadawałam. Nie o to chodziło. Chciałam po prostu sobie porozmawiać tak by kogoś zrozumieć. W JĘZYKU. Oni tego nie rozumieją. Skąd ja miałam wiedziec, że ktoś chce jakieś ksiązki? Przeciez nie jestem duchem świętym! Czego ci wszyscy ludzie ode mnie chcą? Po prostu mówiła wyraźnie, dało sie ją zrozumieć i tyle. O TO MI CHoDZIŁO a wszyscy na mnie, że z Ruską gadam. A ONI Z ARABEM TRZYMALI z Turkiem. No to chyba Rosjanka lepsza. Wybaczcie ale chyba tyle mogę. A DALEJ TO SAMO!!! Tylko Arab płacił i mnie wylali. MAM TEGO DOSYĆ! Co wy sobie w tej Polsce nie myślcie? No to z Turcja sie dogadujcie. ja mam już tego kraju dosyć. :(

Gość obamatopotwór
I tak jest się tam papierkiem wiecie ale wszyscy na mnie? I co oni tam wyprawiają - z nich się wszyscy śmieją!!! przcież ja tego nie wiedziałam. Zawalają jakby mózgu nie mieli tylko byli komputerami nastawionymi wyłacznie na przerób. No to można oszaleć. Jedynie, że nie są do prądu podłączeni i nie świecą jak żarówki na choince - migocząc. No to się nie da. Już Chińczycy są mądrzejsi. I tyle :(

Gość dkdkdkdkdkddk
dlaczego jesteś nietolerancyjna?