Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania mania 1000

prawa pacjenta a obowiązek lekarza...

Polecane posty

Gość mania mania 1000

Czy lekarz/psycholog prowadzący prywatną praktykę powinien poinformować pacjenta o tym, że w danym dniu wizyty są odwołane ? Pytam ponieważ w moim odczuciu zostalam zle potraktowana tzn. przychodzac na umówioną wizytę w danym dniu "pocałowalam klamkę" Proszę odp.

Gość mania mania 1000
podnoszę...

.pracowałam w przychodni prywatnej. Często się zdarzało, że psycholog nie przyjeżdżał. Staraliśmy się dzwonić do pacjentów, że lekarza nie będzie. Jednak za każdym razem, gdy pacjent się u Nas zapisywał to informowaliśmy go, żeby dzień przed wizytą albo w dzień wizyty zadzwonił i zapytał się czy lekarz będzie. .uważam, że jeśli chodziłaś na wizyty do jego prywatnego gabinetu (nie była to przychodnia) to powinien Cie poinformować.

Gość mania mania 1000
Moim zdaniem pacjent to też czlowiek i trzeba go SZANOWAĆ. Tym bardziej,że przyjmuje raz w tygodniu.

Gość mania mania 1000
Dla mnie to takie olewanie pacjenta...

.też tak uważam. A słuchaj, może coś ważnego mu wypadło, coś po czym nie myślał o dzwonieniu do pacjenta? Też tak może być.

Gość mania mania 1000
Kiedyś była jeszcze taka sytuacja lekarz zapisał mnie na kolejny termin w państwowej przychodni...i co się okazało...przychodząc czytam, ze jest na 2-tygodniowym urlopie. Taka byla info. wywieszona na drzwiach. Cholera troche niepowazne. Chyba wiedzial ze bedzie mial urlop jak mnie zapisywal ?

Gość mania mania 1000
a co do wcześniejszego pyt. dowiedziałam się, że się rozchorował tylko tyle, że nie w tym dniu co przyjmował a znacznie wczesniej... a więc nie był nagly przypadek

Gość mania mania 1000
stosował terapie swym penisem a teraz mnie unika

Gość mania mania 1000
słuchaj gówniarzu zamiast się podszywać wez sie za odrabianie lekcji !