Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak nie jak tak.........

czy wam sie to otwiera????

Polecane posty

Gość Tak, otwiera mi sie. Ale jaja
tam sa zdjecia Domowej Zony, ktos sie wysilil :P

tak otwiera mi sie-a muzyczka ci leci?

Gość Tak, otwiera mi sie. Ale jaja
Nie wiem, jestem w pracy i nie mam glosnikow

oj to szkoda. to sobie nie poskaczesz przy muzyczce...

Gość eee to sie nie oplaca
bu nie mam pp w pracy :-(

Gość to poczytajcie z prezentacji
UWAGA! WARNING! ACHTUNG! Ten material zawiera drastyczne i kontrowersyjne sceny, a takze dla osob o slabym sercu trescie ktore moga byc uznane za erotyczne. This show contains scenes with strong language that some viewers may find disturbing. TYLKO DLA DOROSLYCH (21+) Informacje przedstawione sa nieodpowiednie dla osob:ponizej 18 (w polsce) i 21 (w uk) roku zycia, w ciazy, bedace w okresie menstruacji, cierpiace na alkoholizm i/lub czeste migreny (efekt zawalu serca- gwarantowany po przejrzeniu niniejszych tresci!), zagorzale fanki ZDZ* z kafeterii(eg. belle de jour 1982) i innych podobnych portali spoleczno-kulturowych powinny unikac ogladanie tego materialu podobnie jak osoby majacealergie na truskawki, siersc kotow i cukinie (jednakze do tej pory nie zostaly zaobserwowane ani udowodnione zadne permanentne skutki uboczne). Osoby z nadcisnieniem oraz na diecie Dukana powinny sie skonsultowac z lekarzem lub farmaceuta przed lub w trakcie zaznajomiania sie z faktami o zyciu ZDZ*. Ze wzgledu na utrzymanie swojskiej atmosfery material ten zawiera sporadyczne tresci w jezyku angielskim. Osoby nie znajce tegoz jezyka moga skorzystac z google translate ktory mozna znalezc tutaj http://translate.google.pl/