Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.n.

faceci to swinie!! to co zobaczylam przerosło mnie!!!!

Polecane posty

Gość ambrozjaaaaa
typowy tekst zdradzonej kobitki :) wyobraz sobie ze sa wyjatki na tym swiecie choc jest ich oczywiscie bardzo malo niestety

to lepiej tak nie mysl, moj mąz tez nigdzie nie wychodzil, wszystko razem robiliśmy, zawsze razem wszedzie byliśmy i prosze. Lepiej go spuśc z łancucha bo sam pójdzie a wtedy nie bedzie Ci lekko . Uwierz wiem co mówie

Gość piotrrekk
i po co wylewać te żale, są róźni ludzie, Ci których poznłyscie to ,0000001% męzczyzn z sredniego polskiego miasta w wieku zbliżonym do waszego;)

Gość ambrozjaaaaa
dziewczyno nie znasz mnie mojego faceta naszego zwiazku itd wiec prosze cie daruj sobie :) jestes zgorzkniala bo cie facet zdradzil ale to nie znaczy ze kazda to spotka prosze cie :D

Gość ambrozjaaaaa
ah teraz doczytalam jedna rzecz skad pomysl ze trzymam faceta na lancuchu? :D buahahahahaha do twojej wiadomosci-moj facet moze chodzic gdzie chce robic co chce sama go czasem wypycham z domu lecz on nie chce bo mowi ze mu szkoda ten czas marnowac i ze woli ze mna wiec daj juz spokoj tym bzdetom :D

Gość ide sie zabic chyba
Mnie też to czego się dzisiaj dowiedziałam :( Facet mnie olał dla małoletniej prostytutki i stwierdził, że jebał ją całą noc, robiła mu loda, anal i ma rozjechaną. To była zwykła prostytutka a on mnie-prawdziwą dziewice-zamienił dla niej. Szok. Swoją drogą jak można byc tak głupim by uwierzyć w takie bajki...Szok. Mam ochotę się puścić. Jestem załamana.

Gość ide sie zabic chyba
Ten ode mnie to też kierowca ale nie tira tylko normalny i też ciągle jeździ w trasę.

Gość ambrozjaaaaa
frezja jestes naprawde zalosna to ze ktos kogos zdradzi to nie znaczy ze kazdy kazdego zdradza smiej sie z wlasniej glupoty bo masz z czego zreszta po co ja dyskutuje z takimi zgorzknialymi zalosnymi babsztylami :D pozdrawiam i radze udac sie do psychologa bo widac ze sobie nie radzisz :)

Gość dsfgrghyhyuyi jhf
oczywiscie ze prowokacja!! chyhba nawet instrukcji testu nie przeczytalas o ile go w ogole kupilas. Test ciazowy robi sie z samego rana!!na czczo!!

Gość ambrozjaaaaa
oh teraz przeczytalam macie facetow kierowcow? :) to nic dziwnego pewnie to prostaki i buraki wybaczcie slownictwo ale inaczej okreslic sie nie da :) moj facet jest po medycynie jest lekarzem i jest to czlowiek na poziomie pod kazdym wzgledem wy pewnie tez ekspedientki albo cos takiego... :D pozdrowionka

Gość dsfgrghyhyuyi jhf
oczywiscie ze prowokacja!! chyhba nawet instrukcji testu nie przeczytalas o ile go w ogole kupilas. Test ciazowy robi sie z samego rana!!na czczo!!

barwo brawo myslę że sie bardzo obawiasz dlatego tak mnie negujesz to raz i facetów ktorzy sa kierowcami, nie jestesmy gorsi od Ciebie.

zgadza się nie każdy facet zdradza :) "oh teraz przeczytalam macie facetow kierowcow? to nic dziwnego pewnie to prostaki i buraki wybaczcie slownictwo ale inaczej okreslic sie nie da moj facet jest po medycynie jest lekarzem i jest to czlowiek na poziomie pod kazdym wzgledem wy pewnie tez ekspedientki albo cos takiego... pozdrowionka " ale po tej wypowiedzi nic dobrego sobą nie reprezentujesz

Gość ide sie zabic chyba
przykro mi ale jestem fizykiem i nigdy nie byłam ekspedientką!

Gość do ambrozji
jeszcze się kochana zdziwisz...skoro nie ma kolegow zastapi sobie ta luke kolezankami ,i to o niebo lepszymi zapewniam :D

Gość a.n.
juz jestem... zrobilam sobie test. na szczescie jedna kreska. ufff ulga;). a tak a propro testów. sa takie co sie robi rano ale sa tez takie ktore mona zrobic obojetnie o jakiej porze tylko sa troche drozsze. jestem po rozmowie z przyjaciółka. troszeczke mi ulzylo.a tamten pacan wydzwania do mnie. tupet ma!!!!

Jeśli chodzi o osoby udzielające się na tym topicu a konkretnioej ambrozję Dziewczyno/kobieto za bardzo jestes przekonana o swoim wyjatku czyt.facecie.... predzej czy pozniej bankowo postapi niewlasciwie i nie musi to byc zdrada... az za bardzo idealny.i nie zazdroszscze pod żadnym pozorem żeby nie bylo .... bankowo cos ukrywa ;) jesli chodzi o kolezanke Frezje zgadzam sie w 1000 % :)

do a.n kochana wiem zze jest ciezko ale lepsze to niz cale zycie nosic ciezar zdrady i ponizenia.... tamta łajza nic sobie z tego nie zrobila za pewne a twoj mam nadzieje byly ciebie upokorzył .. trzymam kciuki i mam nadzieje ze rownie szybko sobie z tym poradzisz jak dowiedzialas sie o wszystkim :)

Gość Geniusz zła
Zgadzam sie z postronna, dobrze ze dowiedzilas sie teraz... Sk*rwysyn mogl to rozwnie dobrze ukrywac to przed toba całe zycie. Jako dla kierowcy tira mysle ze nie stanowiloby to dla niego wiekszego probemu, ciegle wyjazdy sa idealnym pretekstem. Moze to niedyskretne pytanie ale ile masz lat i ile bylicie ze soba zareczeni? Ciesze sie tez ze na tescie pokazala sie jedna kreska inaczej to by byla tragedia dla ciebie

Gość a.n.
ja mam 24 lata a on 26. wiec dziećmi juz nie jesteśmy. bardzo sie ciesze ze jest jedna kreska.. nie wiem co mam zrobic bo u mnie w domu sa jeszcze jego ubrania. a narazie siedze w sypilani ciagle bo nie mam ochoty wchodzic do salonu tam gdzie oni sie bzykali!!! ciagle mam to przed oczami!! na szczescie dom był mój bo rodzice mi zostawili ale nie mam pojecia jak ja im powiem ze sie rozstalismy!!!?? nie mam pojecia a tamten ciagle do mnie dzwoni na domowy na komórke sms-y pisze, musze zmienic numer

Gość a.n.
ja mam 24 lata a on 26 wiec nie jestesmy dzieci. mielismy takie piekne chwile. bylismy ze soba 3 lata slub juz byl zaplanowany w pazdzierniku tego samego dnia kiedy sie poznalismy. teraz trzeba wszystko odwoływać!! a on ciagle do mnie wydzwania sms-y pisze. mam dosyc. to był pupilek mojej mamy. moja mama tak go bardzo lubila.a tu czar prysł

Gość a.n.
pisze po dwa razy to samo. juz wogole nie mysle

Gość Geniusz zła
Jestes jeszcze młoda znajdziesz innego faceta, wiem ze to bedzie trudne zaczynac od nowa ale jak sama sie dowiedzialas spotkalas chama na swojej drodze, troche czasu minie zanim dojdziesz do siebie, Musisz miec wokól siebie przyjaciol, nie zamykac sie w domu tylko wychodzic, Teraz potrzebna bedzie ci pomoc dobrej przyjaciolki, To minie cake te emocje z czasem opadna sama sie zdziwisz jak szybko

Gość a.n.
pewnie mu nie bylo ze mna dobrze w lozku bo jestem puszysta nie zawsze moge i tez nie kazda pozycja wchodzi w gre pewnie dlatego to zrobil ale kuzwa nie mial prawa bylismy zareczeni !

kochana mojego bylego ktory tez mnie zdradzil moja mama uwielbiala,cala moja rodzina kochala jego osobowosc itp... dziwili sie dlaczego on przychodzi z kwiatami a ja go odsylam z zolta kartka.... niestety.... ktos kiedys powiedzial mi(bardzo ważna mi osoba) ze3 jesli facet zdradzi to nie zasluguje na kobiete ... ze jesli zdradzi to nie powinno sie wybaczac... trzymalamv sie tego,jestem w twoim wieku tak na marginesie :) lamentowalam ze wali mi sie swiat,ze nie mam po co zyc.... az nagle pojawil sie ktos kto cierpliwwie sluchal moich rozterek i lamentow..... jestesmy szczesliwi do dzis dzien 4 lata :) a tamten nadal pisze ze nie moze o mnie zapomniec i ma ogromne wyrzuty... coz nie interesuje mnie to...wychodze z zalozenia ze jesli ja kocham to i mnie powinien kochac ..... doczekasz sie swojego ukochanego :) TAKIEGO KTORY ZASLUZY NA MILOSC A NIE BEDZIE CZERPAL A NIC W ZAMIAN NIE DSAWAL