Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.n.

faceci to swinie!! to co zobaczylam przerosło mnie!!!!

Polecane posty

Gość a.n.

pisze tutaj po raz pierwszy !!!!!!!!!!!! jestem tak wkurwiona ze tragedia!!!!!!!!!!!!! wróciłam dzisiaj z pracy po 10. wzielam sobie wolne bo sie źle czułam. podejrzewałam ze jestem w ciąży. pojechałam do apteki kupilam sobie test i uradowana wracam do domu. mimo ze nie jestesmy małżenstwem cieszyłam sie na mysl ze bedziemy miec dziecko. byłam jego narzeczona!!!!!!! własnie byłam!!!!! wchodze do domu patrze a ten huj dyma jakąs dziewuche!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierdole !!!!!!!!!!!!!!! jak mnie zobaczył wstał i zaczał gadac ze to nie tak jak mysle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on myslał ze ja jestem jakąs idiotką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przepraszam ze tak przeklinam ale inaczej tego nie da sie opisac!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Taconiewie
Współczuję :( Nawet bardzo ....A test zrobiłaś ?

Gość a trudne były pytania
na tym teście?

Gość wiem dzisiaj 1szy kwietnia
ale ci zrobił kawał pryma aprylis

Gość a.n.
za takie kawały to ja dziekuje!!!! testu jeszcze nie zrobilam!!! boje sie!!! przyjaciółka ma do mnie za godzine przyjechac to moze przy niej zrobie. jestem taka zła a zarazem zrospaczona nie wiem co mam wogole zrobic!! jestem tylko ciekawa jak dlugo on mnie zdradzał

Gość pewnie długo tempa ruro
hihihi

Gość zrospaczona? ty
chyba masz spaczony umysł

Gość dfdggfgdfg
prowokacja nie prowokacja. takie rzeczy sie zdarzaja. np mojej siostrze

Gość a.n.
ludzie jaka prowokacja o co wam chodzi!!!!!!!!!! czytałam tutaj tyle podobnych historii i nie wiedziałam ze takie cos moze mi sie przydarzyc!!!!!!!!!!! jestescie jedynymi osobami którym sie moge jak narazie zwierzyc!!!!!!!!!!

Gość a.n.
widocznie popełniłam błąd pisząc tutaj!!!

widocznie popełniłam błąd pisząc tutaj!!!" Eehe :D Każdy kto tu pisze, popełnia błąd

Gość prowokacjaaaaaaaa
czytalam w podobnym stylu juz nie jedna...Tobie sie nie nudzi? Gadaj tak gadaj az w koncu Cie ktos naprawde zdradzi...wkykraczesz sobie

Gość a.n.
wiecie co jest najlepsze ze jak wyrzucałam go za drzwi z ta dziewczyna to rzuciłam w niego pierscionkiem. tamta dziewucha zamowila taksówke i pojechala a on stał ze 2 godziny pod drzwiami jak go nastraszylam ze jak stamtąd nie pojdzie to zadzwonie po policje, to w koncu poszedl sobie a ten pierscionek tak lezal na chodniku az taki stary dziadek go wzial

Gość a.n.
żałuje ze tutaj napisalam! według was to pewnie wszystko to prowokacja!!

Gość nie wszystko
Twoj luby ma racje, jestes idiotka

Gość bo to prowo
a ty jestes kolejna idiotka albo tą samą :o

Gość 001
a dlaczego on nie był w pracy? i tak, faceci to świnie

Gość a.n.
jest mi bardzo przykro! napisalam tutaj żeby podnieść sie na duchu, zeby to wszystko wyrzucic. a wy jeszcze gorzej po mnie jedziecie. dziekuje bardzo. on nie pracowal w tym dniu bo jest kierowca tira i jak mial wyjazd to np. jechał do wloch zawiezc towar i wracal dwa dni wolne i znowu

Gość a.n.
ufałam mu. on nigdy nie mial przede mna tajemnic. wszystko mi mowil. znałam jego kolegów, nigdy nie pojejrzewalalm go o to ze mnie zdradza nigdy. zawsze byl taki kochany i dobry!! kolezanki mi zazdroscily, ze mam tak wspanialego faceta. a tutaj co niespodzianka!!!!!!!1

Gość a.n.
przyjaciółka ma do mnie zaraz przyjsc wiec moze zrobie ten test i odezwe sie dzisiaj albo jutro!! dziekuje ci ze ze mna jestes!!

Gość ambrozjaaaaa
niezle :/

Tak wiem, też przez to przeszłam, tylko że ja zostałam w małżeństwie ze wzg. na dziecko. Jest mi bardzo ciężko te nigdy bym nie przypuszczała że mi sie to przytrafi, codziennie się oszukuję. Ale powiem Ci więcej, jestem pewna że w tych pier.....nych czasach nie ma nie zdradzonej kobiety.

Gość diiw
nienawidzę takich gnojów,po prostu nienawidze.

Gość Satin Orchid
Ale po co obrazasz niewinne swinie?:O

Gość ambrozjaaaaa
to ja mam szczescie mam super faceta nigdy mnie nie zdradzil nawet z kumplami nie wychodzi co wiecej nawet nie ma kupmli tylko ja i ja czasem go nie doceniam ale jak czytam takie rzeczy widze ze mam skarb nie faceta :)