Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.n.

faceci to swinie!! to co zobaczylam przerosło mnie!!!!

Polecane posty

Gość a.n.
ktos sie podemnie podszywa!!

Gość ciekawe ... !
zauwazylam ze dziewczyny ktore zostaly zdradzone zawsze zle zycza innym twierdza ze kazdy zdradza itd nawet jak ktos jest naprawde w dobrym szczesliwym zwiazku to mowia uwazaj uwazaj i tak cie zdradzi

Gość a.n.
narazie potrzebuje spokoju i kogos kto bedzie ciagle przy mnie. czyli mojej przyjaciółki. ona zawsze przy mnie byla

Gość to nie ty
miesiąc temu sie użalałaś,już to bylo na kafe

Gość zebra w pomarańczowe paski2011
współczuje.Ale dupek z niego, i to jeszcze w twoim domu. Llepiej że go teraz przyłapałaś niż za 2-3 lata. Wyłącz telefony i upij się z przyjaciółką ( ALe nie sama). A jutro idz z samego rana pobiegać, żeby rozładować emocje, wyżyć się. Rodzice zrozumieją, to w końcu rodzice i dobro córki jest dla nich zawsze ważne. Powodzenia

Gość a.n.
mam tez rozstepy myslicie ze ktos mnie kiedys pokocha?

co do testu to każdy naprawdę najlepiej robić z samego rana, wtedy jest wiarygodny i pewny.

Gość kaferereia
do a.n. nie wmawiał ci że to kawał?

Gość Geniusz zła
Prosze tylko nie zwalaj winy na siebie ze jestes puszysta i z powodu braku pary pozycji cie zdradzil, To jego wina ze jest idiota i nie potrafil docenic tego ze ma osobe ktora go kocha. Teraz bedzie wydzwanial do ciebie bo zrozumial ze cie stracil ale to ty za to zyskalas, zyskalas to ze nie masz juz takie zaklamanego gnojka przy sobie. Teraz wszystko przed toba. Znajdzie sie ktos kto cie pokocha, a ta historia cie nauczy czegos nowego, znam to sama po sobie. Nie załamuj sie z czasem bedzie coraz lepiej. I wyprzyj ze swej glowy te komleksy na temat swojej puszystosci

Gość a.n.
ale ja naprawde jestem gruba pewnie dlatego ogladal sie za ladniejszymi zgrabnymi itd bylam slepa wierzylam ze jest ze mna z milosci :(mam rozstepy i duza nadwage problemy z cera...eh :(

Gość a.n.
nie wmawial ze to kawal byl w szoku ze go nakrylam

ja też mam rozstępy i mąż mnie kocha. Będzie dobrze, bądż silna

Gość a.n.
zebra a duzo masz rozstepow czy to u ciebie tez razi tak jak u mnie ? ja mam sporo

a.n wiem ,że ktos sie podszywa :) dziewczyno zarezerwuj sobie nick :) bedziemy miec pewnosc ze piszemy z toba :)

Gość a.n.
jestem tu tylko na chwile po co rezerwowac chcialam sie tylko wyzalic juz mi troszke lepiej

powiem szczerze ze tez winy w sobie szukałam i siebie obwinialam ale tak nie mozna tak nie myśl a.n kazda z nas jest wyjatkowa, a i kazda konieta musi miec troche ciala także głowa do gory i pamietaj to nie twoja wina P.s nie umiem robic tych buziek:)

Gość a.n.
mam 165 cm wzrostu i waze 104 kg ...

Gość ciekawe ... !
matko to ty kloc jestes faktycznie

taka prawda niestety :( ale co nas nie zabije to nas wzmocni :) dziewczyny jedno jest zycie szkoda marnowac na użalanie sie nad soba:)

a swoją drogą ambrozjo!!!nie życze Ci złego ale tak jak napisala postronna nie dobrze że on jest taki ideał lepiej mu się przyjrzyj i to bobrze,

ja cie krece, ale historia!!!! masakra jakas, horror pewnie i tak do niego wrocisz:/ zaloze sie... widac taki piesek z niego (dwulicowy) lubi ruchnac, ale..KOCHA :D:D hehhh nie daj sie nabrac dziołszko

autorko - nie martw sie, ta c*pa jeszcze bedzie miala za swoje! a rodzicom powiedz prawde, tak ebdzei lepiej - po co marnowac ZYCIE z takim dnem?????? jeszcze znajdziesz kogos, kto na Ciebie zasluguje , kochana:) czasem jest to niemozliwe, ale jednak da sie, uwierz mi:) ten czas bedzie dla Ciebie najgorszy, ale kobiety sa silne, maja w sobie takei pokaldy sily, o ktorych filozofom sie nie snilo :)) teraz to jzu wszystko od Ciebie zalezy

Gość a.n.
ktos sie podemnie podszywa te wczesniejsze wiadomosci ze mam rozstepy i te wymiary to nie ja pisałam!!!!!!!!!!

Gość a.n.
od 20.19 to nie moje wiadomosci. ja mam 176 i wazne 60 kg jezeli to jest istotne a te osoby które sie podszywają chyba sa bez serca i tak naprawde nie wiedza co to znaczy byc zdradzanym!!!!!