Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.n.

faceci to swinie!! to co zobaczylam przerosło mnie!!!!

Polecane posty

Gość a.n.
dziekuje za te wiadomosci pełne wsparcia dziekuje wam bardzo;*;* siedze przed laptopem i pije wino sama bo nie mam z kim, opijam smutki;(

Gość a.n.
postronna dziękuje za te cudowna piosenke!!!

Gość a.n.
witam was!! dzisiejsza noc minela koszmarnie prawie wogole nie spałam. wstałam z łózka po 12 bo rozmawiłam z siostra mojego ex, zeby przeszła po jego rzeczy i je spakowała... a wiec przyszła o 14 i dopiero przed chwila wyszla. namawiala mnie zebym do niego wrocila, ze on bardzo tego zaluje !!!!!!!!!!!!! niezle!!!!!!!!!!! pomimo tego byl dzisiaj u mnie kurier z kwiatami. po prostu nie otworzylam mu drzwi!! bo wiedzialam od kogo te kwiaty

Gość Vaaris
Oj to facet ma tupet ... Niektórych rzeczy nie da się naprawić. Zawsze byłaby jakaś przepaść między wami.

Gość topic girl
nie wracaj do tego smiecia. Test negatywny?

Gość a.n.
na szczescie negatywny

A.n :) nie ma za co,trzeba sobie jakos chociazby internetowo pomagac.wiem co czujesz bo to przezylam.... a jak dzisiaj się miewasz?

Gość a.n.
witam was... dzisiaj przyjechali do mnie rodzice musilam im wszystko powiedziec. byli zszokowani. ciesze sie ze mam to za sbobą chcociaz rodzice namawiali mnie zebym jeszcze z nim porozmawiala. a mój były o godzinie 2 w nocy z kolegami nawaleni stali pod moim domem i spiewali piosenke"swojego autorstwa". jak to on bardzo mnie kocha i zyc nie moze beze mnie i ze sie zabije. ja zadzwonilam na policje. a policja nic nie zrobila tylkon ich spisali i pojechali a tamci dalej stali do około 4 rano. wstyd mi bo sasiedzi pewnie wszystko słyszeli!!!!! praktycznie kazdy mnie namawia na rozmowe z nim!!!!!! ale ja tak nie moge!!! zmienilam numer ma go tylko moja przyjaciółka i rodzice a propo mojej przyjaciółki. jakos dziwnie sie zachowuje. mówi mi ze dobrze zrobilam ze nie chce go widziec, ze go wyrzuciłam, a wczoraj napisała mi sms-a ze musi mi cos powiedziec ze musi do mnie przyjechac i cos waznego mi powiedziec. ma dzisiaj byc o 20. bardzo jestem ciekawa co ma mi do powiedzenia!!! a wy co myslicie na ten temat???

Gość a.n.
właśnie wróciłam z pracy... myśle o tym, żeby się zwolnić choćby ze wzgledu na moją"była" przyjaciółkę... tak właśnie było... to co wczoraj mi powiedziała przerosło mnie!!!! nie spodziewałam sie tego po nie... a wiec powiedziała mi ze przez około miesiąc MIAŁA ROMANS Z MOIM FACETEM!!!!! ludzie ja myslałam ze takie rzeczy to tylko w filmach sie dzieją!!!!!!!jednak myliłam sie !!! kiedy mi to powiedziała uderzyłam ja w twarz i krótko mówiąc wyjebałam za drzwi!!!! ja nie wiem jak ja mogłam tego nie zauważyc.... jednak milosc jest slepa i to bardzo!!!!! wczoraj cała noc piłam wino i ryczałam a dzisiejszy dzien zapowiada sie tak samo niestety;/.. wiem ze nie chcecie tego czytac ale teraz naprawde nie mam z kim porozmawiac... tylko te forum mi zostało!!!

Gość wiedzialam ze to
prowo, ale masz bujna wyobraźnie, no no

Gość fvdfvdfvds
kto tu troche posiedzi to wie ze to prowo ten sam styl pisania

Gość a.n.
I wie cie co mi jeszcze powiedzial ze on walil ja w pupe i nie mogla by zajsc moze mu wybaczyc skoro to tylko sex analny !?

Gość Navya
kolejne prowo..

Gość asnyku
boze wspolczuje ci !!!!naprawde historia jak z filmu!!!!!dobrze ze nie chcesz z nim rozmawiac ,mysle ze zawsze by cie oszukiwal!!!!!to taki typ besti.....zycze ci prawdziwych przyjaciolek i wspanialego faceta ,wszystko przed toba!!!!

Gość a.n.
nie rozumiem czemu inni ludzie mysla ze to jest prowokacja

Gość a.n.
ja mam już wszystkiego serdecznie dosc!!!! chyba pojde rzucic sie pod pociag, bo nawet te prowokacje już mi nie wychodza ;) przepraszam i pozdrawiam, mam nadzieje ze dobrze sie bawiliscie :D :D :D :D :D

Gość a.n.
ktoś sie pode mnie podszywa!!!! nie rozumiem takich luidzi!

Gość a.n.
ze mną w pupę nie chciał, może dlatego że mi zwisają hemorojdy? myślicie że by mu przeszkadzały?

Gość a.n.
ten kto sie pode mnie podszywa jest swinią i prostakiem!!!!!!!! nienawidze tak8ich ludzi!111

Gość asnyku
no to wszystko jasne!!! nic wczesniej nie wspomnialas o tych hemoroidach...

Gość a.n.
ludzie jestescie bez serca!!!!!! piszcie sobie co chcecie popełnilam bład piszac tutaj!!!! ZEGNAM WAS!!!!!!

Gość jgptjmwtjdnjwt
wspolczuje, on to smiec a ona dziwka... Nie wracaj ani do jednego ani do drugiego... Ja wierze ze sobie poradzisz Jezeli chcesz napisz dziewczyna5566@wp.pl

Gość jgptjmwtjdnjwt
wiesz tutaj pelno prostakow, ktorzy nie rozumieja ludzkich problemow. Pisz do mnie:)