Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość georgusa

lizanie odbytu, podoba wam sie? kobity?

Polecane posty

Gość nrntjmyjmyu
joe, nie traktuj mojej wypowiedzi jako uogólnienie na zasadzie, że ja mówię ,,że to nie miejsce..." i że wszyscy się mają do tego dostosować. Nie. To tylko moje zdanie i wewnętrzny głos. W końcu, moja doopa, moja sprawa- takie powiedzenie. Jednak, jeśli panienka, na której by mi zależało miała by stracić szczęście tylko dla tego że nie udostępniłbym doopska, to wtedy może bym się zgodził. W końcu doskonale wiem jak bym się czuł, gdyby panienka miała ładne, zgrabne stópki z krótkimi, leciutko młoteczkowatymi paluszkami, nosiła przy tym czarne pończochy i nie dała mi polizać. Analogicznie, jak by miała fajnego niedużego motylka i też nie chciała go udostępnić do lizania.

nie , oczywiscie ze nie traktuje Twojej wypowiedzi jako uogolnienie,jak Ci wspomnialem , masz prawo do swej wlasnej oceny tego co dobre a co niedopuszczalne.Ale widze je jednak zlagodziles nieco sposob widzenia bo dopuscilbys do tego gdyby wybranka tego zapragnela :) Fajnie sie gadalo ale musze znikac .Dobrej nocki wszystkim :)

Gość nrntjmyjmyu
dobranoc

Gość sam11
,lubiaca lizanko!!!,niesadze zeby jakas kobieta robila to gosciowi dobrowolnie tym bardziej,zeby to lubila robic,fujjj...

Gość lubiąca lizanko
nrntjmyjmyu ja też miałam opory.Kiedy jednak podczas pieszczot poczułam tam języczek partnera nie chciałam żeby kończył

Gość lubiąca lizanko
sam11 nie sadzisz bo nie jesteś kobieta :) chyba

Gość arachnofobia
o tak najlepiej z zapaloną swiecą :-) takie świecowanie miałeś kiedyś? mowią że super obyś tylko woskowiną uszu nie zachlapał bo czyszczenie wyciorem miłe nie jest ale skuteczne :-) smacznego miut dla misia

Gość nrntjmyjmyu
Widzisz, ze mną to jest tak, że eksperymentować ze swoim ciałem zawsze lubiłem. I doskonale wiem ile nerwów jest w doopie, znam swoje indywidualne progi, gdzie dokładnie, jak intensywnie itp itd. Jestem pewien że to byłoby przyjemne. Chodzi tu jednak bardziej o sprawy psychologiczne, jeżeli chodzi o mnie. Jak nie załapiesz o co dokładnie mi chodzi na 100% to napiszę coś jeszcze, ale narazie na tym poprzestanę :) Jak już pisałem, jak by się panienka ,,uparła" (czyt. ładnie poprosiła) no to bym na to poszedł.

Gość lubiąca lizanko
Załapałam.Jestem inteligentną blondynką ;)

Gość nrntjmyjmyu
skoro załapałaś to napisz, dlaczego Twoim zdaniem mam opory przed oddaniem tyłka panience, pomimo że eksperymentowałem w tej kwestii dosyć sporo z bardzo pozytywnym wynikiem? :) Chcę się dowiedzieć czy na pewno załapałaś ;)

Gość nrntjmyjmyu
Rozjaśnię sprawę dogłębnie, tak żeby nie było wątpliwości. Jestem Bi. I sprawa wygląda tak, że jeśli mam włączoną ,,funkcję" hetero to liczy się tylko co mam z przodu. Jak mam włączoną ,,funkcję" homo to się liczy to co mam z tyłu. Jestem seksualnie dosyć elastyczny, ale dosyć trudno mi by było pogodzić i to i to jednocześnie. Być może odpowiedni ludzie i odpowiednie miejsce to zmieni. Przeżywałem niezwykle silne orgazmy, których za pewnie wielu facetów nie przeżyło, ponieważ w chwili dojścia, po półgodzinnym edgingu miałem jakiś obiekt w tyłku. Zwykle ,,zwykłe" orgazmy przeżywam w ciszy, jednak w tych przypadkach normalnie trudno mi nie westchnąć głośniej. Pewne moje dysfunkcje nie wychodzą na światło dzienne, tak jest w przypadku niewielekiej domieszki homo u mnie, gdyż określnie ,,figo fago" w łóżku z dziewczyną by mi odpowiadało, to okreśłnie ,,pedał" juz nie. A że mam dysfunkcji sporo, bo: fetysz stóp, rajstop, pończoch, czasem młodsze, czasem starsze, uległość, dominacja, wampiryzm sang (tylko jako dawca), to jeszcze do końca nie wszystko. Całość wymaga możliwości bycia raz dominującym, a raz uległym, jednak minimum dbania o własny wizerunek nie pozwala mi zastosować połowy fantazji w praktyce. Ograniczam się wyłącznie do stosunków heteroseksualnych i z nich doopę zupełnie wyłączam. Ostatnio przeplatanie seksualności sie nasiło, więc dbam żeby za dużo się nie porobiło. Tak więc sprawa wygląda.

Gość o rany ale
dupa jest do srania ,a nie do lizania....fuuujjjjj!!!beee

Gość nrntjmyjmyu
Czyli jak widzisz głównie dlatego mam opory co do udostępniena tyłka panience, bo będąc z panienką muszę wykazać się odpowiedną dozą męskości, nie bardzo chcę żeby się coś poprzestawiało pod kopułą na skutek drażnienia tego miejsca. Jak już pisałem myśłę że jeśli by panience wyjątkowo zależało to bym to przemógł, ale zachwycony bym z tego nie był specjalnie :)

Gość lubiąca lizanko
W moim związku takie pieszczoty są akceptowane przez nas oboje.Jesli tego nie chcesz jest ok :) Zmykam do łóżeczka.Słodkich snów.

Gość nrntjmyjmyu
Dobranoc :)

Gość nie oto chodz mlociepneumatycz
MI tez si e pdoba, i zastanawiam sie czu to nie odwarta droga do analu? ktorego nie proboaalm , gardziłam a teraz moze i by mi sie podobał/

Gość lizanko
Lubię ,gdy moi partnerzy liżą mi dupsko. To tak mnie podnieca. Kiedyś to ja jednemu kupę do gęby wsadziłam :S

Gość gizelllda31
nie no facet to ok, niech tam miesza, ale kolesiowi zad lizac?? fuujj to nie meskie i nie apetyczne jakies, a napewno to nie miejsce na kobiece usta, troche szacunku....

Gdzie Was drowie dziewczęta można znaleźć? :P Ja do tej pory miałem nudny seks bez urozmaiceń :/

Gość o ja poległam:)
o tam nowe stare!juz co nowego jest??? nic chyba , wszysto juz było......nic nie wymyslimy.

Gość lizaczysko29
ale bym wypieścił dupka mojej Pani, a ona się krępuje, choć jak spróbowaliśmy,się jej pododbało. kiedyś poprzedniczka podchodzła w mini do mnie i pytała raczysz hrabio zając się moim dupikiem? Pała mi z podniecenia gacie rozrywała.

Gość lubię lubię dupcię
wylizać (czyściutką) mojej laseczce, podniecam się przy tym niesamowicie

Gość Sylwka 27....
facet ktory lubi miec lizana dupe na 100% jest pedalem!!!

Gość zgadza się, na 100 procent
podobnie jak facet, który szydełkuje, robi na drutach albo sprząta

Gość kukuk
Jagoda gdzie się podziewałaś ? No jasne,że jak ktoś tego nie przeżył nigdy się nie dowie co za przyjemność go omija.

Sylwka - mi już w ten sposób dziewczyna sprawiała przyjemność a zapewniam cię że jestem w stu procentach hetero . Zielona - Twój facet wie co dobre :p