Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłamatkachrzestna

Jaki prezent na chrzest chłopca?

Polecane posty

Jak w temacie-mam zostać matką chrzestną, jaki prezent kupić dla małego- będzie miał 3 miesiące.

najlepiej zapytac matki takie jest moje zdanie :) cos przydatnego i do tego jakis pamiatkowy drobiazg

Gość okropne12345
Ja kupilam mojemu krzeselko do karmienia - to raczej dla rodzicow niz dla niego, ale coz tak chcieli i do tego zamowilam mala srebrna lyzeczke z wygrawerowanym jego imieniem i data chrztu - na pamiatke.

moj syn dostal od chrzestnego piekna pozytywke z wygrawerowana data urodzin, waga, dlugoscia i jego imieniem oraz wygrawerowane ze od chrzestnego z zona. Pozytywla jest posrebrzana i ma melodie z filmu love story, piekna pamiatka.

explosive a czy mogłabyś zapodać link do takiej pozytywki? bardzo proszę

wiesz co ja nie wiem gdzie on to kupil niestety.... Mysle ze gdzies u jubilera albo w czyms jak Veritas.

Gość aqaqaqas
ja kupuje wózek:)yyyy juz kupiłam:)

a jeśli kupię duży obrazek srebrny za 300 zł i chciałabym do tego dodać pieniądze to ile wypada dać?

Gość trrrrrrrrr
up.....

Gość gujdffdsadds
Witaj, ja kupuję fotelik samochodowy. Pozytywka ładna rzecz, ale kompletnie nieprzydatna.

Gość hehehhehhe
Na chrzest nie kupuje się przydatnych rzeczy tylko pamiątkę na którą dziecko kiedyś spojrzy z sentymentem- kupować fotelik? no ok. tylko to jak kupić żonie na rocznicę ślubu żelazko lub komplet garnków :D

Gość GojkaK
Moja córcia dostała wiele pamiątkowych drobiazgów z których bardzo cieszę się ona na pewno to tez doceni jak dorośnie, zawszę będzie pamiętać ten ważny dzień. Natomiast moja koleżanka ostatnio poleciła mi ciekawe budowle z pieluszek na stronie www.prezentydlabobasa.pl jest ogromny wybór, zarówno pięknie wyglądający prezent jak i praktyczny prezent. Myślę, że każda Mama i oczywiście pociecha będą zadowolone;)

Gość gość
ta jasne, ze szczególnym sentymentem pewnie wszyscy spoglądacie na ksiazeczki z papiezem od ciotki na 1 komunię, albo przedpotopowe kolczyki które dostałyście na ta okazję hahha