Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mastrurbantka

zaraz wychodze spotkac sie z chlopakiem jak zrobic mu kawał???

Polecane posty

Gość mastrurbantka

dajcie jakies pomysły... ide do niego do domu:D ma wolną chate... Ostatno moj kochany miał problemy w pracy i w domu:( co mam zrobic zeby sie usmiechną????

Gość mastrurbantka
ejjj noooo pomozcie!!!!!:P nie wierze, ze nie macie pomysłów

Gość powiedz, że jesteś w ciąży
:-P

Gość stara rura reaktywacja
Kup sobie slownik

Gość supermannn
ja nabralam meza, ze jestem w ciazy. napisalam mu przez Skype, ze sprzatalam lazienke i znalazlam stary test, zrobilam sobie go dla jaj i wyszly dwie kreski, on sie pyta co to znaczy, a ja ze ciaza, on sie tak ucieszyl, ze zaczal do mnie dzwonic i juz chcial rodzine zawiadamiac. A ja ze to PRIMA APRILIS Teraz mam wyrzuty sumienia i zle sie czuje ze go naklamalam, sama nie zdawalam sobie sprawy, ze on sie tak ucieszy. Potem mi napisal, ze sie w zyciu tak z niczego nie cieszyl, a ja mam dzieki temu jeszcze wiekszego dola. Nie wiedzialam, ze on tak pragnie dziecka, nigdy nic nie mowil, zawsze to odwlekal, a tu taki zonk; glupia ja. Ja i moje glupie pomysly. ZAL

Gość mastrurbantka
no to byl glupi pomysl z tą ciążą:P z takich rzeczy sie nie zartuje... jakies jeszcze pomysly??? zadna ciąża, choroba itp nie wchodzą w gre

Gość mastrurbantka
słownik??:P a gdzie jest błąd? hehe

Gość malineczkaaaa
a daleko mieszkacie od siebie on przyjeżdża po cie ia jak to wygląda

Gość mastrurbantka
mieszkamy na tym samym osiedlu;) ja przychodze do niego bo mam 2 minutki drogi

Gość malineczkaaaa
to jak będziesz przed jego drzwiami do zadzwoń do niego ze sie spóźnisz godz bo w domu nieoczekiwani goście np, rodzina. tylko poważnie i jeszcze dodaj zeby sie nie gniewał bo nie zaplanowałaś tego i że za góra godz będziesz u niego, rozłącz sie i zadzwoń czy zapukaj do drzwi i powiedz prima aprilis

Gość ....,....,....,
ja kiedyś zrobiłam tak chłopak na mnie czekał bo miałam do niego przyjechac ... poł godz. przez moją wizytą u niego zadzwoniłam udając że jestem strasznie narąbana i że niby numer pomyliłam i powiedziałm "tak mamuś ja zostaje u Eli (kuzynki) bo już trochę późno no i nie mart się " szybko się odłączyłam.. a gdy za pół godz. weszłam do niego to nawet nie zauważyłam że przyszłam siedział załamany z głową w duł..