Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sie wkopałam

Ale się wkopałam ;/

Polecane posty

Gość ale sie wkopałam

Więc tak, mam 16lat, chodzę do 3 gimnazjum. Od 3 lat kocham przyjaciółkę. Nic na to nie poradzę, oczywiście jej nie powiedziałam, bo ona woli chłopaków ;/ Mamy w szkole szafki, więc ostatnio poczułam potrzebę kupowania jej prezentów. Podłożyłam jej takiego fajnego przytulaśnego misia, a ona zaczęła dochodzenie od kogo jest ten prezent. I wpadla na pomysł, że to, o zgrozo! kolega z klasy ;/ "bo ostatnio często na nią patrzył". Zamierza mu powiedzieć, że go nie kocha, ale to będzie tragedia, bo on wogóle nawet nie myśli o chodzeniu z nią i kurde ona mu wyskoczy jak Filip z konopi ;/ Co zrobić, żeby nie doprowadzić do jej upokorzenia i jednocześnie nie ujawnić się? Mam wybitny talent do rozwalania życia ;/ i niestety nie tylko swojego ;/

moze Ci się wydaje? Jezu teraz to juz nic nie zrobisz i nic nawet nie próbuj.

Gość AIe się wkopałam
nie miałam stolca od tygodnia

Gość texas_cowboy
A po co w ogóle chcesz coś robić? Najwyżej koleś się zdziwi i ją wyśmieje. I w ogóle po diabła jej kupujesz jakieś pierdoły?

Gość texas_cowboy
co za idiotyzm.

zgadzam się z tobą, ale to nie zależy ode mnie ;/ tak samo jak np kochasz rodziców. Potrafiłbyś przejść obojętnie wobec ich krzywdy? Nie bardzo. I ja mam tak samo, tylko z przyjaciółką ;/

Gość aaaaaaaaaaaaa a a aa
Ja mam podobną sytuację, tyle, że chodzę do 1 klasy LO i wiem, że on też woli dziewczyny. To jest straszne, bo dla nich jest miły, a mnie olewa :O

aaaaa (nie pamiętam ile "a" masz w nicku :D ) Jeśli jesteś chłopakiem to współczuje, masz bardziej przejebane ode mnie. Lesbijki niektórym się podobają, a gejom pali się domy ;/ Jeśli mu powiem o jej podejrzeniach pogorszę sprawę. On ją wyśmieje i w dodatku będzie na mnie, że ją ośmieszyłam. Jeśli powiem jej prawdę to będzie mój koniec, będę musiała zmienić nazwisko, wyjechać z kraju i wpełznąć pod jakiś kamień ;/

Ja wiem ale jeśli ona podejdzie do niego to też ja wyśmieje a ty możesz powiedzieć że chciałaś zrobić jej kawał albo że widziałas jakiegoś chłopaka przy jej szafce i że to może on ale go nie znasz

W mojej szkole jest max 200osób, nie uwierzy, że patrzyłam jak on jej grzebie w szafce i nie zapamiętałam jak wyglądał :( ale dziękuję, najlepsza odpowiedź w tym temacie, wątpie, żeby ktoś napisał coś lepszego... ah...

Przewodniczącemu jakiegoś stowarzyszenia homoseksualistów (w Polsce) faszyści podpalili dom 3 razy. Za to, że żył. Oczywiście wielokrotnie lądował w szpitalu po ciężkich pobiciach, kradzieżach, jest ciągle prześladowany. jak można aż tak nienawidzić kogoś za to, że kocha :( To tak bardzo przykre :( Wiesz co Sabrima chyba napiszę jej kartkę że bardzo ją kocham ale nie możemy być razem. Czy coś w tym stylu. Jak myślisz, zaakceptuje to czy jeszcze bardziej będzie drążyć temat?

Myślę że jeśli napiszesz anonimowo to będzie drażyc. Wiesz ciekawość. Może spróbuj z nią kiedyś wejść na taki temat. Np co myśli o takich związkach itp. Nie mów wprost bo cię wyśmieje tylko ot tak.

Myślę że jeśli napiszesz anonimowo to będzie drażyc. Wiesz ciekawość. Może spróbuj z nią kiedyś wejść na taki temat. Np co myśli o takich związkach itp. Nie mów wprost bo cię wyśmieje tylko ot tak.

Więc to na twoja niekorzyść. Wobec tego musisz poszukać innego obiektu uczuć. Wiem napiszesz że ja kochasz itp ale jesteś jeszcze bardzo młoda a takie młodzieńcze uczucia szybko mijają. Możesz mi wierzyć. A na pewno nie jesteś jedyna taka osoba

Gość możesz Jej
powiedzieć że bardzo Ją lubisz, że jest Twoją super kumpelą psiapsółą itd i to od Ciebie ten miś :) chyba tam nie pisałaś na jakiejś wizytówce jak Ją kochasz co?? ;)

Gość nastki podobno bardzo często
zmieniają orientacje ;) mylą im się przyjaźnie z zakochaniem ;) czy to prawda??

Gość Bardzo wątpie
"Możesz jej"- ten miś był z serduszkiem w łapkach. Boże jaka ja byłam głupia -.- Nie wiem, na co liczyłam dając jej go do szafki, może że zostanę zdemaskowana i skończy się happy end'em? Bez względu na to, czego oczekiwałam mam problem :(

"Możesz jej"- ten miś był z serduszkiem w łapkach. Boże jaka ja byłam głupia -.- Nie wiem, na co liczyłam dając jej go do szafki, może że zostanę zdemaskowana i skończy się happy end'em? Bez względu na to, czego oczekiwałam mam problem tamten nick był przy temacie o turczynkach :D zapomniałam się zalogować