Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podwójny dramat dla rodzica

Moje dzieci taki wstyd

Polecane posty

Taki wstyd dla matki, czuje do swoich dzieci takie obrzydzenie, chociaż ich kocham. Syn jest gejem, córka niestety jeszcze gorzej panną z 5cio-letnim synem(nie nazywam tego chłopca swoim wnukiem), po prostu jest mi tak przykro przed ludźmi. Do syna się nie odzywam, mój mąż z synem również nie chce miec nic wspólnego, naprawia za to relacje z córką i zaczyna jej pomagac, ja natomiast ze swoimi dziecmi nie chce miec nic wspólnego.

Gość podwójnym dramatem jest
podwójny dramat, to taka matka jak ty

a do tego wszystkiego zauważyłam że podobają mi się młode dziewczyny i mam lesbijskie skłonności, załamałam się :o

Głupi podszyw, ja się brzydzę homoseksualizmem. Mój mąż co do syna ma takie samo zdanie,do córki również miał złe nastawienie ale teraz to zmienił i pomaga jej przy dziecku. Ja nie chce nieślubnego wnuka i nigdy tego dzieci nie zaakceptuje.

Gość czekający sprawiedliwości
za kare wsadz nogi w garnek i zagotój wode,grzesznico

najgorsze że w kościele wszyscy mają teraz o mnie złe zdanie ale próbowałam wytłumaczyć naszemu kochanemu ksiedzu że to nie nasza wina że mamy takie dzieci :(

podwujny dramat to tacy rodzice...syn gej-i co taka straszna tragedia??sama moglas urodzic sie lesbijka;/ corka panna z dzieckiem-i co??znajdzie faceta ulozy sobie zycie,chyba lepiej ze jest sama teraz niz z kims kto by bil ja i dziecko.. kiedys zatesknicie za dziecmi..wnukiem..ale moze byc juz za pozno.

wez mnie nie rozmieszaj z tym ksiedzem... ksiadz wazniejszy od dzieci i wnuka???? ....szkoda mi slow..szkoda mi twoich dzieci i wnuczka.. masz racje..na starosc to ksiadz odwiedzi cie w szpitalu i zmieni pieluche..oo tak..ksiadz cie przytuli i narysuje laurke na dzien babci...i ksiadz da kwiaty na dzien matki..brak mi slow do ciebie

przynajmniej ksiądz mnie rozumie i kółko różańcowe, bo tu same głupole :(

No ja to z żadnym dzieckiem nie chce miec nic wspólnego, nie jestem na razie w stanie. Z tym księdzem to głupi podszyw, mąż również nie potrafi wybaczyc synowi, o ile córce już wybaczył, zaakceptował swojego(bo napewno nie mojego) wnuka, tak ja nie potrafię żadnemu.

Gość Majjkaa
Na własne życzenie stracisz dzieci i zostaniesz sama :( ____________________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

A wiesz, mnie tu wkurwia tylko Dżenifer, ale do spazmów normalnie:D Mam ochotę ją jebnąć w ten paskudny ryj:o

kiedys slyszalam ze na forach internetowych zatrudnia sie osoby do tzw sztucznego tlumu.,.prowokacji zeby wiecej ludzi wchodzilo,zeby sie interesowali itd. ale mysle ze powinny to byc tematy inteligentne..chocby nawet aborcja..wiara itd.,bo ludzie maja bardzoo rozne zdania na tekie tematy.a nie jakies denne prowo.. mi tez ona dziala na nerwy..;/

Gość dsfvasfsdf
MARNE PROWO MATKI DEBILKI

Gość papirapppppppppppp
0/10

ja serio polubilam to forum..szkoda ze tak wiele tematow jest do bani,,ze sa to prowokacje itd...tak jak dzis z tym gwaltem syna..moze ktos czytal to bedzie wiedzial o co chodzi,

mój syn przyprowadza do domu chłopaka i w pokoju ten chłopak wkłada mu do odbytu wielkiego czarnego murzyńskiego gumowego penisa albo przyczepiają go do ściany na przyssawki i dupom walką o ścianę że z mężem spać nie możemy :(

Nie czytałam, ale później udzieliłam sie na topiku, który założyła osoba uważająca, że jesteś jebnięta:) Nawet cię broniłam! nie dziękuj:D

Oj, nie mam:( To było po południu, wpadłam tu na parę chwil, w przerwie w pracy. To był mały temat i wszyscy się za tobą wstawili:)

ciekawe czmu jestem jak ktos uznal jebnieta..przeciez nic zlego nie robie.a to ze komus pisze opinie ,a udzielam sie glownie w tematyce medycznej to cos zlego?? to tak jakby ktos uznal ze kosmetyczka nie moze doradzac w sprawie pielegnacji twarzy:)