Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czesc jestem zaproszona na chrzciny do kolezanki. Nie jest to rodzina. Co sie kupuje w takim przypadku na chrzciny?

Gość ZAPRASZAJĄCA
ja kupiłabym kartkę + upominek dla dziecka czy to zabawkę , może album........

Gość Mozart?
Coś niewielkiego, niezbyt kosztownego, ale przemyślanego. Coś co sama chciałabyś dostać od takiej osoby jeśli ty wyprawiałabyś chrzciny.

Gość ja też poproszę
może taki zestaw do odlewu rączki i nózki + jjakaś zabawka

Mozart? - tez tak mysle, ale nie moge wymyslic co to mogloby byc chrzciny jutro... :(

wielkie dzieki - tam jest kopalnia pomyslow pomoglo :) bede teraz szukac w sklepach - potrzebuje na jutro..

Gość Mozart?
Pochodź po sklepach i wyobraź sobie, że to ty wyprawiasz tę imprezę i że to twój maluch dostanie prezenty i spróbuj popatrzeć na towar pod kątem tego co ci się podoba i co byś chciała dostać dla własnego dziecka. Weź to co najbardziej cię urzeknie. Może to być jakieś ubranko, zabawka, album, książka, praktyczna fajna ozdoba do pokoju (np. miara ścienna).

Gość Mozart?
Jak nie masz czasu albo ochoty na bieganie za zakupami, to kup po prostu kartę i dołącz do niej tzw. "kartę upominkową/podarunkową/prezentową" (z kwotą jaką możesz i chcesz przeznaczyć) na zakupy w jakiejś sieci sklepów dziecięcych. Pełno sklepów sprzedaje teraz te karty. Wtedy rodzice mogą kupić sobie co chcą za sumę na jaką opiewa karta, albo ewentualnie dołożyć trochę z własnej kieszeni i kupić coś większego i droższego. Ja ostatnio coraz częściej wręczam ludziom takie karty w ramach prezentów, bo jakoś nie chce mi się ani nie mam czasu latać po sklepach i wymyślać niespodzianki.

dzieki Mozart, ale juz wymyslilam, ze kupie jakas ladna pamiatke - np srebrne lozeczko, albo grzechotke, lub pozytywke. Cos w tym rodzaju - wszystko zalezy od cen, ale mysle ze cos znajde. pomysl z kartami tez jest dobry, ale ja chce kupic cos co juz im zostanie i cos o czym bede o mnie/nas pamietac - jak dam karte, to fajnie kupia sobie co chca, ale za 10 lat to nikt juz nie bedzie o tym pamietal, a taka srebrna pamiatka zostanie na zawsze. Jeszcze nie znam cen, ale mysle ze znajde cos w normalnej cenie.