Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkaaaa777

Kiedy dziecko do spacerówki????

Polecane posty

Gość aneczkaaaa777

Hej, moj mały skonczy 6 miesiecy 14 kwietnia, zastanawiam sie czy nie moze juz jezdzic spacerowką, w pozycji polsiedzacej? Jak sadzicie? Mały siedzi sam, tzn. sam nie siada, ale sadzany utrzymuje sie w pozycji siedzącej. Wyszlko masło maślane - ale wiadomo chyba o co chodzi.

Gość Mozart?
Poczekałabym do tego 6 miesiąca. Wiesz, na dobrą sprawę to w tej spacerówce jeszcze zdąży się wyjeździć... nie ma co się spieszyć.

Gość mamaaaa
a ja bym przesadzila, ja mojego przesadzilam jak mial pol roku bo w gondoli juz mu sie nudzilo. Zreszta wiadomo ze dziecko pol spaceru spi wiec wtedy mozna opuscic oparcie do pozycji lezacej i kregoslup ma szanse na odpoczynek:)

Gość jaaaaaa niemoge
moze od razu do roku czekac? jak dziecko zaczyna ladnie prosto samo trzymac glowke to mozna go przesadzic do spacerowki.

Gość Mozart?
Ależ pół roku to jest właśnie 6 miesięcy. Jak skończone 6 miesięcy to spokojnie. Wcześniej - po co? Nie ma co się spieszyć. Opcja spaceru w spacerówce może się wydawać nęcąca, ale po czasie i tak zdąży się jeszcze 500 razy znudzić... jak wszystko inne.