Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupia Gocha

O byłym chlopaku - czy to glupi pomysl? :)

Polecane posty

Gość Głupia Gocha

Moze wyda Wam sie to dziecienne :D Ale czasem mam silną potrzebe napisania do kogos i nic tego nie zmiani, nawet jesli rok nie mielismy kontaktu. Tym razem sprawa wyglada tak. Spotykalam się z facetem. Zaczelo mi cos przeszkadzać, wiec powiedzialam, ze lepiej bedzie jak przestaniemy sie spotykać. On na to przystal i stracilismy kontsakt w ogole. Pozniej mi nei odpisywal itd. Tak sobie mysle, zeby napisac do niego na fejsie, ze my sie nie znamy, że weszlam sobie w znajomych znajomych i go znalazlam, spodobal mi sie i dlatego napisalam :D (celowo udawac ze sie nie znamy, zaczac wszystko od pcozatku) co o tym myslicie? nie mam nic do starcenia bo raczej nie spoitkam go prtzypadkiem nigdzie :)

Gość Głupia Gocha
a tak naprawde doszedl do drugiej bazy :D poradzcie co mam zrobic. mimo wszytsko uwazam go za fajnego chlopaka, nie mam zalu czy cos:P

Gość kilkaminut
kretynko , myślisz ze Cię nie pozna?

Gość Głupia Gocha
Nie przeczytalas uwaznie. Nie chodzi o to, zeby mnie nie poznal. C hodzi o to, zeby zaczac wszystko od poczatku, UDAWAC ze sie nei dopiero poznajemy :)

Gość Głupia Gocha
Nie wiem czy on na to pojdzie, ale co mi szkodzi sprobowac, najwyzej mnie oleje hehe

Gość Głupia Gocha
ALe jestescie, jak sie wypowaidam to zawsze sie ktos dopieprzy, a jak potrzenuje porady czy mam tak zrobic czy sobie odpuscic to kurwa zmowa milczenia :O:O

Gość kilkaminut
nie da się udać ,że się nie znacie bo już się znacie i koniec kropka. a żeby zacząć jeszcze raz to inna sprawa.

Gość Głupia Gocha
;p

Gość Głupia Gocha
....