Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zięc mnie wkur....

Mąż mojej córki źle ją wczoraj potraktował, byłam świadkiem ich awantury!

Polecane posty

Gość zięc mnie wkur....

Kłócili się, wiem że moja córka sprowokowała go bo zwyzywała jego matkę. Ale ta jej teściowa też nie jest święta, kilka razy sprowokowała moją córkę a mój zięciu na to pozwalał. Dzisiaj widziałam jak on wziął ją i włożył jej głowę do ubikacji, rzuciłam się do niego z łapami ale on mnie odepchnął. Więc wysłałam swojego syna do niego a ten pobił mi drugie dziecko. Jestem wściekła, zabiłabym tego szmaciaża.

Gość zięc mnie wkur....
Dla mnie to nie jest śmieszne, zabiłabym skurwiela, potraktował moją córkę jak ostatnią szmatę, dzwoniłam do jego matki a ona na to że jej synalek dobrze zrobił. Kawał podłej suki z tej baby jak ją określa moją córka.

Gość rfk3rgcou3gcoieg3ciou13gfcuo3
no to ladnie, twoja corka nie powinna sie tak dawac, jesli sie to powtorzy, powinna sie wyniesc , a koles na terapie dla agresywnych!!

Gość a twoj ziec dobrze
zrobil. Ja bym na miejscu tego kolesia obila jej gebe, jej i twojemu synowi. Zabilabym Twoje skurwysynskie bachory.

Gość zięc mnie wkur....
mnie wsadził kutaska do piczki :(

Gość zięc mnie wkur....
Głupi podszyw, jestem wściekła że moja córka tak została potraktowana, najchętniej bym go zabiła. Jeszcze do tego pobił mojego syna, nie pozwolę by moje dzieci były tak trakotwane. A moja córka o jego matce mówiła prawdę.

Że też ludzie nie macie co robic a wchodzi.c na forum i takie pierdoły pisać.... Pamietam ze kiedys na kafeterii to mozna było szybko zadać konkretne pytanie...czy nawet powazne i zawsze z pełna powaga odpowiedź...A teraz sie dzieci zabawiaja w takie historyjki.... SPAĆ GNOJARZE a NIE spamujecie porzadną (niegdyś) strone z poradami!

Gość zięc mnie wkur....
kto mi wsadzi w morde, po piczke juz zaliczylam