Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osa1

jak załatwić kochankę...

Polecane posty

Gość A co ma mnie bolec
Nie jestem kochanka, nie mam sobie nic do zarzucenia, ale jestem gleboko zdegustowana waszym zachowaniem, jak mozecie sie tak ponizac :-o

do załosne zdradzone no tak się uśmiałam z tego co napisałaś to raczej kochanice są głupiutkie ,puściutkie ,lecą na kase i lubią cudze bo na własnego wolnego pana je nie stać ...a jeśli chodzi o szkoły to raczej marnie u kochanek z wykształceniem ...

do oszukana pod mój pierwszy nik osa1 też ktoś się podszył ale to można zmienić na szczęście :)

Gość możesz wyglądać jak cheryl col
cheryl cole, sandra bullock, eva longoria a facet tak czy siak jak bedzie chciał to zdradzi -> tępe dzidy to takie które myślą ze to kobiety tak zawiniły, a to nieprawda czasem uczucie moze sie wypalić i wtedy po prostu można sie rozstać, a jak ktoś zdradza to nie ma po prostu kręgosłupa morlanego, a kochanki to już inna sprawa -- zwykłe nieszanujace sie kobiety. Bo zadna kobieta z klasą, z zasadami nie bedzie swiadomie zadawać się z żonatym. Bo po co? Czekać az on łaskawie znajdzie dla niej czas, siedziec w swieta samej bo on z rodziną? To upokarzające i nic poza tym. Gdyby mnie narzeczony zdradził to wysłałabym kochance kwiaty w podziekowaniu za otwarcie mi oczu i zyczyłabym szczescia bo z pewnością bedzie jej potrzebne :D

Gość Emeryt 11111111111111111
Co wy tak tutaj ujadacie dziewczynki w kwiecie wieku?Przeciez nic wam to nie pomoze na frustracje;)

Gość Jakos mnie nie przekonalas
Inteligentne, wyksztalcone kobiety tak sie nie zachowuja, nie wyslawiaja jak facet spod budki z piwem :-o Polecam pomoc psychiatryczna, bo fakt iz jestes pokraczna, nieinteligentna, brzydka wiejska dziewucha, nie zwalnia cie abys nie byla czlowiekiem w pionie!

Gość verginia verbona
Kobiety zastanówcie się po co wam mąż który miał kochankę ....przecież życie "po kochance " nie będzie już życiem sprzed zdrady.Niech spada do niej albo zostanie sam skoro szmacił się z inną .

Gość gabinet pana prezesa
Z moim mężem przespała się nasza dawna koleżanka (koleżanka z naszej klasy), zrobiła to po "zjeździe absolwentów". Zemstę zaplanowałam na zimno. O tym, ze się bzyknęli dowiedziałam się z smsów, których pisali do siebie ok. 200 na miesiąc.Nie wiedziałam, jak złapać kontakt z jej mężem, bo mieszkają w innej miejscowości i nie znam jej męża (znam tylko jej nowe nazwisko. Szukałam przez Skype. Znalazłam. Założyłam skype z lipnym kontem, poprosiłam o akceptację, zaakceptował i.... napisałam wszystko, co wiem, nie przyznając się do tego, że jestem żoną jej kochasia, by nie mieć kłopotów, że szperam w jego komórce. Po około 2 tygodniach mój maż wracając z siłowni został napadnięty i bardzo pobity przez bandę huliganów. Nie mam z tym nic wspólnego (domyślam się, że to robota męża naszej koleżanki). Żałuję tylko,że nos zrósł mu się prosto, ale tego, co się nacierpiał w szpitalu nikt mu nie odbierze. ;) Od tego czasu nie esemesuje z nią, ani nie dzwonią do siebie. Nie chciałam od niego odchodzić, bo łączy nas dziecko, przyzwyczajenie, zgodność charakterów, finanse. Udaję, że nic nie wiem, bo gdybym się przyznała, że wiem, musiałabym odejść (honor).:D Jest tak, jakby się nic nie stało. Jak jest u jego jednorazowej kochanki - nie wiem, bo mieszka w innej części Polski. Myślę, że jej mąż nią też zajął się odpowiednio.

Gość ooo odezwała się
żałosne krowy żeby czasem nie było tak żeby ta kochanka, którą załatwicie, nie załatwiła was w podobny sposób

hahaha już się boję moja to się tak boi teraz wszystkiego,że ucieka gdzie się da :)

Gość ooo odezwała się
Tara akurat trafiłaś na taką ale mogło być inaczej, nigdy nie wiecie z kim przyszło/przyjdzie wam zadrzeć

Witam. Ja jestem obecną kobietą swojego faceta, nie nazwe siebie kochanką, ta drugą czy jak wy to nazywacie. jestem obecną. Mój facet miał zone kiedy sie poznaliśmy, a znaliśmy sie długo, wyłącznie jako znajomi. On zawsze twierdził ze chce od niej odejść bo jej po prostu nie kocha i nie chce z nia juz być. Nie jest z nią szczęśliwy. Zakochaliśmy sie w sobie, ale ja mu powiedziałam ze jeśli czegos ode mnie chce to musi najpierw zakonczyć swoje zycie. Zrobił to. rozwiódł sie, potem my zaczelismy byc powoli ze sobą. Dlatego ja uwazam ze zycia nikomu nie rozwaliłam, bo nie robiłam z nim niczego podczas jego małżenstwa. Ja dałam mu wybór, jak Ci źle to odejdz, jeśli nie to bądz z nią i tyle. Daltego gdyby jego zona postąpiła tak jak niektóre z was chętnie bym jej odpłaciła, bo ja nie jestem winna rozpadu ich małżenstwa.

Gość łehehe
coś się pomysły żonom skończyły:P piszcie, będzie wiadomo przed czym się ustrzec

Gość gabinet pana prezesa
łehehe, wyrzuć komórkę i zlikwiduj mężowi skype'a. :D

Gość taka sama fajna zona
Pomysły się nie kończą tylko o czym dyskutować z wami jak wy nie na temat piszecie.A co do zemsty jakiejs kochanki-nie boje się i mówię to całkiem serio.

Gość przeczytałam kawałek, nie
chce mi się czytać wszystkiego bo ręce opadają mściwe żonki- jesteście tępymi babami bez honoru. zemścicie się na tej jednej i myślicie że nie będzie kolejnej?całe życie będziecie robione w ch... i ciągle będziecie się mściły? nigdy nie byłam kochanką za to byłam zdradzoną żoną i w życiu mi nie przyszło na myśl żeby mścić się na niej a "biednego mężusia" traktować tak jak gdyby nigdy nic niech was zdradzają jak jesteście takie głupie

Gość taka sama fajna zona
A kto powiedział że mężuś jest biedny??? Nie chce ci się czytać ale czytasz a mało tego odpisujesz,mnie jak temat nie interesuje to nie wchodzę i nie czytam bezsensu.

Gość santander
dziewczęta, nie bierzcie rzeczy należących do innych:-) po pierwsze- są uzywane, po drugie to niehigieniczne a po trzecie można w ryj zarobić :-) a po czwarte możecie w spadku misia dostać ( to że będzie zdradzał i was jest w 100% pewne więc po co wam takie gówno? jeszcze was czym zarazi.

do santander brakowało Cię kobieto dziś tutaj ale z drugiej strony jak poczytasz sobie to będziesz miała ubaw ...(musiałam zmienić nik z osa1 na tara75 bo jakaś kretynka podszyła się za mnie)