Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka kupic trampoline

Jaka kupic trampoline?

Polecane posty

Gość jaka kupic trampoline

Chcialabym sie dowiedziec jakie macie doswiadczenie z kupnem i uzytkowaniem trampoliny??? na allegro spory wybor,ale zauwazylam,ze jedna firma sprzedaje te same trampoliny pod roznymi zdjeciami. siatka ochronna wewnatrz czy na zewnatrz?? jak siatka na zewnatrz sprezyn, to czy dzieci moga miec siniaki jak skocza na te sprezyny? (wiem,ze sa przykryte ale ...?)

Zdecydowanie jeśli ma służyć dzieciom, powinna mieć zasłonięte sprężyny. My mamy 2m i jest akurat na potrzeby naszej dwójki, a i okoliczne dzieciaki też się na niej bawią. Nie polecę Ci źródła sprzedaży, bo naszą mąż w ubiegłym roku przywiózł z Belgii.

Gość jaka kupic trampoline?
dziekuje. ja myslalam,zeby kupic 4m ale teraz cos mi sie wydaje,ze dla dwojki malych dzieci to bedzie za duza.

Gość opuncjusz
Witam Warto przemyśleć zakup trampoliny czy będzie to duża mała z siatka wewnętrzna czy zewnętrzną. Ile dzieci i dorosłych :P będzie chciało z niej korzystać. Ważne też aby jej lokalizacja była też przemyślana. Warto też nie przesadzać z przeciążaniem jej konstrukcji nie bez powodu podawane są wagi max obciążenia. Sam nabyłem trampolinę i już będzie u mnie kolejny sezon na działce ale zastanawiam się nad jeszcze jedną, ale z siatką wewnętrzną bezpieczniejsza jest na pewno.

Gość Renata

Jeżeli już kupować trampolinę to tylko z siatką. Duże trampoliny w dobrych cenach mają w hop-sport.pl Warto sprawdzić ich propozycje. 🙂