Zawsze przychodzi noс 30 Napisano czwartek o 19:42 (edytowany) Edytowano czwartek o 19:42 przez Zawsze przychodzi noс 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 106 Napisano czwartek o 19:44 Znowu ban i znowu to same konto? Tylko nie blokuj już z flagowca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 174 Napisano czwartek o 19:47 2 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Znowu ban i znowu to same konto? Tylko nie blokuj już z flagowca Całkiem możliwe, że sam pozgłaszał swoje konto, żeby ukryć kompromę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 106 Napisano czwartek o 19:51 3 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Całkiem możliwe, że sam pozgłaszał swoje konto, żeby ukryć kompromę. Zbanował go Pulsar. Za chwilę przyjdzie Jeżyca i będą gadać o frytkach i udawać, że nic się nie stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wistful 2 Napisano czwartek o 19:54 Ty to wiesz jak mnie rozśmieszyć dziś dałeś czadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 163 Napisano czwartek o 19:55 Brawo widmoczku, dałeś dziś do pieca lepiej niż z wakacjami w Peru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2567 Napisano czwartek o 19:55 2 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Zbanował go Pulsar. Za chwilę przyjdzie Jeżyca i będą gadać o frytkach i udawać, że nic się nie stało Jestem właśnie i czekam na Huberta. A i frytki bym zjadła i zazdroszczę rycymowi bo ostatnio jadł i to 2 razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 163 Napisano czwartek o 19:56 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jestem właśnie i czekam na Huberta. A i frytki bym zjadła i zazdroszczę rycymowi bo ostatnio jadł i to 2 razy Może też blokujesz jak widmoczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 106 Napisano czwartek o 19:58 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jestem właśnie i czekam na Huberta. A i frytki bym zjadła i zazdroszczę rycymowi bo ostatnio jadł i to 2 razy Jest wyżej i dziś złapałam go jak pod moim postem puścił blokowanie. Ale przecież to nie on, bo jest taki sympatyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2567 Napisano czwartek o 19:59 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Może też blokujesz jak widmoczek? Nikogo nigdy tutaj nie blokowałam ani nie zgłaszałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 30 Napisano czwartek o 20:03 Pierwsze słyszę abym blokował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 30 Napisano 4 godziny temu Ale żałosna ściana płaczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 30 Napisano 4 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2567 Napisano 4 godziny temu Ładna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2567 Napisano 4 godziny temu 46 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Ale żałosna ściana płaczu Ta też fajna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 30 Napisano 4 godziny temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 30 Napisano 3 godziny temu To wolniejsze Ci się spodoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Słowa Rojka: Dzisiaj już wreszcie lepiej mi W końcu lubię się i nie chce zmieniać nic.. Fajnie że człowiek wyszedł z depresji W końcu optymistyczna płyta: Z choroby duszy nie wiem czy się da wyjść, ale na pewno powstrzymać rozwój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2567 Napisano 3 godziny temu Fajnie że Rojek wyszedł z depresji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2567 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Z choroby duszy nie wiem czy się da wyjść, ale na pewno powstrzymać rozwój Wygląda jakby syn i rodzina go zmieniły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 106 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Z choroby duszy nie wiem czy się da wyjść, ale na pewno powstrzymać rozwój Z mitomani da się wyjść trollu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 30 Napisano 3 godziny temu Muszę wyłączyć powiadomienia , bo ten ułom śliwkowy mnie cytuje i mi wyskakuje , a niedługo z lodówki wyskoczy i co toto ma w łbie żeby na zablokowanym odpisywać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Z mitomani da się wyjść trollu? Prędzej zejść jak twój tate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2567 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: To wolniejsze Ci się spodoba Nawet fajna, podiba mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 30 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wygląda jakby syn i rodzina go zmieniły. Właśnie ktoś musiał pomagać z zewnątrz i sam też chciał se pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2567 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Muszę wyłączyć powiadomienia , bo ten ułom śliwkowy mnie cytuje i mi wyskakuje , a niedługo z lodówki wyskoczy i co toto ma w łbie żeby na zablokowanym odpisywać To samo potem sie odblokuję. Przynajmniej u mnie tak było dwa razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 30 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nawet fajna, podiba mi się Po prostu lubisz powoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 106 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Prędzej zejść jak twój tate Tate Jeżycy? 🫢 Mam nadzieję, że kiedyś karma cię dopadnie w tym Jukonie, karetkowy bajkopisarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2567 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Właśnie ktoś musiał pomagać z zewnątrz i sam też chciał se pomóc Zawsze miał smutne piosenki a ta płyta jest inna. I o dziwo jako jeden z nielicznych czy smutne czy nie zawsze piękne ma te piosenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2567 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Po prostu lubisz powoli Bo powoli to i milej wszystko jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach