Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małamałamała

Możliwość zajścia w ciążę?

Polecane posty

Gość Małamałamała

Witam, ostatnią miesiączkę miałam 25 lutego. 28 marca współżyłam z chłopakiem, i pękła prezerwatywa. Według kalendarzyka powinnam mieć dni bezpłodne, choć mam nie regularne cykle.Chłopak nie doszedł, tzn nie wytrysnął. Z pękniętą gumką kochaliśmy się nieldugo, aż się zorientrowaliśmy. Czy mogło dojść do zapłodnienia? Dodam, że dziś jest 1 kwietnia, a ja ciągle nie mam miesiączki. mam 17 lat. 3 dni po stosunku byłam ciągle strasznie zestresowana. Nie myślalam o niczym innym. Czy ogromny stres, ktory towarzyszy mi również teraz mógł opóźnić mój okres c??zy ten preejekulat, ktory pewnie wystąpił mógł spowodować zapłodnienie? A może nowa pora roku przyczynia się do opóźnienia? Proszę o odpowiedzi szczere. Może ktoś z Was do mnie dotrze:)

Gość Małamałamała
NIe, az o 2 tyg nie. Jest to kilka dni zazwyczaj. Czytalam duzo w internecie ze stres moze opoznic okres, a plyn preejekualacyjny nie zaplodni. Mimo to nikt nie uspokoil mnie jeszcze, bardzo licze na Wasze odpowiedzi.

Gość Małamałamała
Bardzo Ci dziękuję Jest 6 rano a ja nie mogę spać. Czy myślisz ze stres mógł wpłynąć na opóźnienie?

Gość merima
jak chłopak nie miał orgazmu to raczej w ciąży nie będziesz,a stres może opóźnic okres

Gość Małamałamała
boję sie, bo nigdy nie bylam w takiej sytauacji jeszcze.. Ale wiadomo, jesli decydujemy sie na wspolzycie, trzeba sie ogarnac i podolac wszystkiemu :) jednak dalej troche sie denerwuje..

Gość ChlopekRoztropek
Z preejakulatu ciezko, bo nie ma w nim plemnikow ;) Wiec spokojnie ;)

Gość roziqaa
chlopkuroztropku, z preejakulatu ciezko? wiec jakim cudem zachodza w ciaze zachodza te kobiety, ktore twierdza ze facet zdazyl wyciagnac przed wytryskiem? przeciez wytrysku w srodku nie bylo to skad te plemniki? nie rozumiem

Gość ChlopekRoztropek
Bo, podczas drugiego stosunku np pozostaly plemniki z pierwszego wytrysku to raz, dwa, jak dziewczyna chciala stosunek przerywany, a facet nie zdazyl wyciagnac? to powie dziewczynie, kochanie to nie byl wytrysk, tylko prejakulat

Gość roziqa
to chyba ze ci faceci po kazdym stosunku nie sikaja i nie myja sie,hehe

Gość małamałamała
ciągle nie dostaje okresu, ale nie wiem w co wierzyc. niektorzy pisza ze jest to nie mozliwe, inni ze owszem, mozliwe..

Gość kikakika442
Moja koleżanka kochała sie z mężem bez zabezpieczenia i nie kończył w niej mieli stosunek przerywany a pod koniec jak było blisko do wytrysku zakładał prezerwatywe i teraz ich córeczka ma 3 miesiace :-) wiec jednak można zajsc w ciąze bez wytrysku

Gość małamałamała
dziś rano zrobiłam test, wykazał, że nie jestem w ciąży :)

Gość małamałamała
Dzis 45 dzien cykle, nie wiem co myslec..

Gość .............///////////
Zamiast myśleć rusz dupę i idź do ginekologa.

Gość małamałamała
myslisz ze test zrobiony we wtorek rano , po tygodniu mogl byc nie wiarygodny? Dodam, ze kochalismy sie w poniedzialek wieczorem., w nastepny poniedzialek po poludniu zrobilam test, powtorzylam test we wtorek i oba wykazaly jedna kreske.

Gość wiolaaaaaaaaaaa
Też mam 17 lat. To co tu wypisujesz jest godne śmiechu. Bierzesz się za seks nie mając podstawowej wiedzy na ten temat. Pierwsza rzecz to jest to, że preejakulat zawiera plemniki. Co prawda, są one o upośledzonej ruchliwości i jest ich znacznie mniej niż w nasieniu. Ale do zapłodnienia potrzebny jest tylko jeden plemnik, więc jest taka możliwość. Jest również możliwość, że twoja owulacja ci się przesunęła i jesteś w ciąży. Śmieszy mnie to, że masz 17 lat a szukasz zapewnień na forach, czy nie jesteś w ciąży. Zapewniam cię, że nikt takiej pewności ci tu nie da. Jest coś takiego jak antykoncepcja 72 h PO stosunku. Wstyd mi za swoje pokolenie. Jeśli tak chcesz uprawiać seks to się zabezpiecz w inny sposób, żeby zredukować możliwość zajścia w ciążę do minimum, a nie chodzić po forach i wypisywać głupoty. Miej świadomość tego co robisz i wiedzę o tym bo jak widzę jest ona znikoma.

Gość wiooolasiorbie
wioooola pierdo**ij sie w leb najpierw ty sama zastanow sie po co w ogole piszesz a twoja opinie mozna zrozumiec na jeden sposob jestes brzydka chcesz sie ruchac a nikt cie nie chce

Gość małamałamała
hah :) Wiolu, zastanowilabym sie, ktora z nas jest bardziej dojrzała. Sama chodzisz po forach i wypisujesz tu, wiec dlaczego rzucasz sie do mnie ? :) zaloze sie, ze duza czesc dziewczyn na moim miejscu zachowalaby sie podobnie, bo kiedy w gre wchodzi ciaza, nie wiem czy strach jest mniejszy niz zdrowy rozsadek. Prosilam tu o pomoc, nie o komentarze dla popisywania sie :) pomylilas miejsca :) dziekuje za kompetentne odpowiedzi :))