Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja po prostu taki jak Ty

Nie rozumiem chyba Kobiet...

Polecane posty

Czytam posty i co chwila jakaś Kobieta pisze że facet ją zostawił... Mnie zostawiła Kobieta w sumie bez mojej większej winy ale sytuacja była dziwna. Minął już rok, Ona jest sama z dzieckiem, ja jestem sam a mimo to nie wyczuwam aby chciała do mnie wrócić choć utrzymujemy kontakt i w kilku sprawach finansowych bardzo jej pomogłem, kiedy praktycznie nie mogła liczyć na nikogo. Piszę jej że dla nich zrobiłbym wszystko i są dla mnie bardzo wazni, a mimo tych deklaracji nie daje sygnałów że chciałaby być ze mną. Jak z Nią byłem Jej syn bardzo mnie polubił i mimo że się nie widujemy nadal bardzo mnie lubi. Napiszcie jakie są wasze odczucia i dlaczego tak postępuje, że woli być teraz sama z dzieckiem choć łatwo jej nie jest a mnie uważa za opiekuńczego faceta.

Gość dziecko listonosza
znałam takiego kolesia... zerwałam z nim, bo próbował WYMÓC NA MNIE na siłe określone zachowania ( on chce zwiazku i yulko to sie liczy)

Gość sdcksmdkcmskdcskdnc
znudziles sie jej byles tylko dobry jak sponsorowales. teraz nie jestes juz potrzebny nigdy jej n ie zalezalo na tobie

Gość dziwna_żona
A może jesteś za bardzo nachalny? Wiem, ze to w dobrej wierze, ale może czuła się przytłoczona? Skoro nie ma nikogo, to nie wiem, czemu :-( A w jakim jesteście wieku? I co podała jako powód odejścia?

Tylko że na początku tego związku to Ona chciała abyśmy byli razem, a ja byłem trochę na dystans. Ona ma dziwne relacje z mężem tz. boi się go i boi się tego chyba że jak mąż dowie się że jest ze mną to będzie próbował odebrać jej Synka, bo w jej życiu wydarzyła się taka sytuacja, w której nie z jej winy Mały poczuł się zagrożony. Pozatym jej mąż powiedział że nigdy nie da jej spokoju i może się poddała, nie wiem bo nie chcę jej o takie rzeczy pytać aby nie poczuła się zagrożona. Chciałem aby wiedziała że jestem obok i zawsze jej pomogę jak tylko będą tej pomocy potrzebować.

Gość Nie będzie widoczny dla innych
Nie pchaj się w bagno, szkoda czasu i nerwów. Dobrze Ci radzę.

Gość dziwna_żona
o skoro nie chcesz jej pytać, to nie rozumiem, bo jeśli wam na sobie zależy i byliscie razem to powinniście o takich rzeczach rozmawiac. ja bym sie czuła olewana jakbys mnie nie pytał, czy się boje byłego... zwłaszcza jeśli to on może mieć wpływ na sytuacje/

Gość mdclmdclsmdclkmsdlcmlsdakcmlsm
dokladnie malo masz lasek na h.. ci jakas spaczona wariatka jeszcze ci wywinie akcje i wroci do meza a ty poczujeszmsie jak gowno

Powodem odejścia bylo to że miała wyjazd służbowy i musiała zostawić Malego ze swoją Mamą, a Mama trochę popiła i prosiła koleżanki aby poszyły i zabrały Małego do siebie. Mnie prosiła abym odwiedził Małego jak jej nie będzie a moja mina wg Niej była taka że nie bardzo mi się chciało wiec powiedziała zebym go odwiedził jak Ona do mnie zadzwoni ale nie zadzwonił a więc pomyślałem że wszystko ok. Potem tylko napisała że bezpieczeństwo Małego jest dla Niej najważniejsze. Po jakimś czasie napisała że to nie moja wina, że Ona nie wie co ma dalej robić itp. Nawet teraz jak zaproponowałem spotkanie to chcialaby się spotkać na mieście lub u mnie ale nie chciała abyśmy spotkali się u Niej wiec to dziwne. A byla za mną bardzo i to ja trzymałem na początku dystans.

Gość dziwna_żona
wiesz,ona chyba coś kręci, bo to wszystko trochę nie trzyma się kupy. moze po prostu nie chce być z toba,a le boi się powiedzieć to, albo faktycznie cię trochę wykorzystuje. przykro to brzmi, ale jakos te wyjaśnienia mi nie pasują...

Gość znudziles sie jej
ile ty masz lat ? zachowujesz sie jak cipka

Pozatym po tej akcji jej mąż dłużej u Niej przesiadywał z Małym i jak jej pisałem ze chciałem odwiedzić Małego to mi napisała że jej mąż teraz chce dłużej z nim przebywać i Mały bardzo się za nim stęsknił choć wczesniej to wolał ze mną spędzać czas niż z własnym ojcem. Do męża raczej nie wróci bo wzięła z nim rozwód i nawet nazwisko zmieniła. Może to Mały nie chce aby Mama kogoś miała bo teraz tata się liczy?? nie wiem? Wiem tylko że bardzo kocha Małego i ma na Nią ogromny wpływ. Chcę nadmienić że ja mam 35 lat a Ona 30 więc w tym wieku nie tak łatwo kogoś znaleźć fajnego.

Jest mnóstwo wolnych kobiet bez zobowiązań. Nie pchaj się w jakieś zakałapućkane życiowe sytuacje. Nie będziesz szczęśliwy i spełniony, a i problemów możesz sobie narobić. Poważnych problemów.

Gość powies sie
od 30 to sie zaczyna zycie

Ja też uważam że to jest dziwne. Ale dlaczego woli być sama? Naprawdę była mna zafascynowana na początku. Teraz wie że zrobił bym dla Niej i dla Małego wszystko, pozatym podobamy sie sobie mamy te same gusta, wiem że nie jestem jej obojętny bo jak dłużej sie nie odzywam to Ona zawsze coć do mnie napisze. Ja mówię, zrozumiałbym wszystko jakby z kimś była ale woli być sama z dzieckiem i w takim wieku gdzie nie ma już dużo wolnych facetów i chcących im dać wszystko i stworzyć z Nimi rodzinę i być juz na zawsze.

Gość ja nie mogeee
Czy ty jestes slepy .H wie jakie relacje ona ma z mezem dziecka ,pamietaj ze moga sie zejsc jeszcze a ty zostaniesz wydymany. czlowieku gdzie ty sie pakujesz to baba powinna latac za toba a nie ty za nia. no zal.pl uzalaj sie wiecej a tyle kobitek szuka gosci

Tak, nie rozumiesz kobiet. Ona Cię nie chce jako mężczyzny. Im szybciej to zrozumiesz tym lepiej. Papa.

Gość joasia25.
Koles w kwiecie wieku gdzie moze wybierac przebierac a ten lata za jakas dzieciata ktora go nawet nie chce

Nie latam za Nią i nawe jej nie powiedziałem że chcę z Nią być. Pisałem jej tylko że zawsze może na mnie liczyć i zawsze Im pomogę. Pisałem jej życzenia na dzień Kobiet że jest najpiękniejszą Kobietą jaką poznałem ale nie pisałem jej że chcę z nimi być. Tylko utrzymuję taki dystans. Prawię jej komplementy, pomagam ale nie mówię ze ją kocham i chciałbym z Nią być. I tak myślę że chyba napiszę do Niej emaila i jej wytłumaczę co do Niej czuję i zapytam czy mamy szansę być razem bo jak nie to raczej chciałbym urwać całkowicie kontakt aby zwyczajnie poznać kogoś innego i zapomnieć o Tej Miłości!

Na przyszłość pamiętaj aby nie sprzedawać za szybko swoich uczuć i nie deklarować się ze zrobieniem wszystkiego dla kogoś i nie pchać się w cudze problemy.

Gość dziwna_żona
no to skoro Ty jej nawet nie mówisz wprost że chcesz z nią być, to czemu się dziwisz???? skąd ma to wiedzieć??? "pomogę ci we wszystkim" to NIC nie znaczy.... to wszystko zmienia skoro ona nawet nie wie że jej chcesz!

To Ona na początku naszego związku mówiła że z żadnym facetem tak się nie czuła i czy jest tą Kobietą której szukałem i że bardzo chce być już ze mną itp a to ja trzymałem dystans bo nie wiedziałem czy chcę na 100% być z Nią, ponieważ byłem po innym związku. Ale potem angażowałem sie coraz bardziej. A uświadomiłem sobie że ją kocham jak odeszła.

Juz kiedyś jej o tym napisałem ale to było zaraz jak się roztsaliśmy czyli rok temu. I to ona pierwsza odświeżyła kontakt. Tylko że skoro ja piszę że zawsze jej pomogę to czemu Ona nie wysyła żadnych sygnałów ze chciałaby być ze mną?? Jak się poznawaliśmy to Ona podjęła inicjatywę. Widziałem się z nią wczoraj i była mega zadowolona że mnie widzi ale to nic chyba nie znaczy. Czasami tak sobie myślę, że jakby Jej zalezało to wysyłała by do mnie jakieś sygnały albo być coś napisała takiego co mogłoby wskazywać że zależy jej na mnie. A Wy w takiej sytuacji co byście mogły napisać do mnie abym mógł pomyśleć że Wam na mnnie zalezy, trzymając dystans gdyż nie wiesz co druga strona o tym myśli.

Według mnie jest tak, że albo nie chce ze mną być albo trzymamy obydwoje dystans choć bardzo bysmy chcieli być ze sobą. Sam nie wiem. A co Wy byście robiły w takiej sytuacji aby facet mógl się domyślać że Wam na nim zalezy????

Gość tylko sie nie poplacz nam tu
ty masz 35 dobre sobie ile miales kobiet w swoim zyciu zachowujesz sie jak nastolatek co za brak szacunku do samego siebie wstyd

Pozatym deklaracja że zawsze Wam pomogę, że jesteście dla mnie ważni, komplementy że jest najpiękniesza itp takich rzeczy nie pisze się do koleżanek. Zaproszenia na wycieczki itp. że jest cudowną Kobietą. To nie są sygnały dla Was iż facet chciałby być z Wami???????? To jakiej chciałybyście deklaracji????????????????

Gość ihaaaaaaaaaa
to jest jakas prowokacja

Gość dziwna_żona
deklaracja to deklaracja : chcę z Tobą być. i tyle. a nie jakieś szmery bajery. naprawdę, faktycznie zachowujesz się jakbyś miał 16 lat....

Gość facetttttttttttttttttttt
Gosciu zrozum ze dla taj kobiety nr 1 jest jej dzieciak, potem ojciec jej syna (do ktorego moze cos czuc nadal) a potem ty. Wiekszosc facetow nie pakuje sie w dzieciate kobiety, zeby unikanac zostania na lodzie. Zadne twoje deklaracje tu nie pomoga TO Z KOBIETY MUSI WYJSC INICJATYWA.Skoro widzisz taka sytuacje wpadles a ona ci wziela jaka chwilowa odskocznie od problemow. przestan sie zachowywac jak nastolatek i znajdz sobie normalna kobiete bez problemow.

Gość tingada
masz ponad 30 lat i nie wiesz co to znaczy być szczerym, jak rozmawiać z kobietą? O made... Ty uprawiasz gierki, wabisz ją na haczyki. Emocjonalnie jesteś niedorosły.